Maandag 15 februari
Nina raakt in paniek na nieuws uit het ziekenhuis. Sjoerd weigert zich neer te leggen bij het besluit van Rikki. Om Hein tot een bekentenis te verleiden, geeft Janine informatie prijs die ze liever voor zichzelf had gehouden.

Dinsdag 16 februari
Linda liegt omwille van Sams atletiekcarriere, maar dat verergert de zaak alleen maar. Sjoerd moet vluchten en laat daarbij Teddy eenzaam en alleen achter. Janine raakt teleurgesteld in Rik en baalt van zichzelf.

Woensdag 17 februari
Noud worstelt met een groot dilemma. Rikki raakt in paniek wanneer ze ontdekt dat ze talloze gemiste oproepen heeft. Anna grijpt in als Rover zich misdraagt. Linda probeert Sams gezicht te redden.

Donderdag 18 februari
Ludo heeft het moeilijk met het overbezorgde gedrag van Nina. Job laat zich niet uit het veld slaan als Anna hem afwijst. Als Tims verjaardag zich aandient, wordt Sjors op het idee gebracht om iets speciaals te doen.

Vrijdag 19 februari
Sjors weet zich geen raad met Jobs complimenten. Sam is nerveus voor de atletiektest. Rover wil Sam gaan aanmoedigen totdat hij hoort dat Anton ook meegaat. Ludo wordt geconfronteerd met wat hij nog niet kan.

74 comments on “Spoilers 15 t/m 19 februari

 1. Ik denk dat Rikki tegen Sjoerd zegt dat hij Teddy niet meer mag zien. Misschien ontvoerd hij Teddy daarom wel en is dat de reden dat hij moet vluchten. Anders zou ik niet meteen kunnen bedenken wat er met deze spoilers bedoeld worden. Het net lijkt zich te gaan sluiten rondom Rikki en Sjoerd, wat tijd werd. Benieuwd of dit de week is dat alles uit komt. Aan de spoilers van de rest van de week valt in ieder geval niet veel af te leiden, wat zou kunnen betekenen dat het misschien met een sisser afloop.

 2. spoiler van maandag 15 feb nina krijgt van de dokter in het ziekenhuis te horen dat ze weer zwanger is en raakt in paniek want bing is niet de vader daarom mag bing niet weten dat zei het bed met noud gedeeld heeft en noud de biologische vader van haar ongeboren kindje is

 3. Doordat ik 10 dagen naar Curacao ben geweest, heb ik een aantal uitzendingen gemist, nou ik merk er niets van, het gaat zo traag hier, dat je met gemak vele dagen kan missen! Is dit opzet van de schrijvers?
  Vroeger toen, As the world turns, nog uitgezonden werd, kon men geen aflevering missen, zo snel ging dat.
  Helaas gaat GTST veel te traag, waar heel veel kijkers over klagen!!!

  1. Anja, dat is nou eenmaal inherent (eigen/samengaand) aan een soap. Ik kijk naar veel soaps die op Buitenlandse zenders worden uitgezonden, ook in die soaps duren verhaallijnen erg lang/zijn traag.

   En wat je schrijft over As the world turns, is ook niet helemaal waar. Ook daar keek ik naar, en hadden ook vaak lange en trage verhaallijnen.

   Als je er niet van houdt of je eraan ergert, moet je misschien maar geen soaps meer kijken. Want zoals eerder gezegd het hoort er gewoon bij.

   1. Dat is gelul, kijk maar eens naar de serie Revenge, dat gaat echt snel en die verhaallijn van Hein, volgens mij hebben de verhaal schrijvers wat te veel naar silence of the lamb gekeken

  2. Vooral de slechte tijden worden al jaren heel erg uitgemolken waardoor die niet meer spannend maar irritant zijn om naar te kijken. Vroeger miste je veel als je 19 dagen niet keek maar nu is het ook nog eens heel voorspelbaar geworden. Sjoerd bijvoorbeeld…dat egoïstische, obsessieve gedrag is niet spannend maar verschrikkelijk irritant..voorspelbaar. Wanneer is hij eigenlijk aan de beurt om een periode op te zouten uit GTST? We blijven toch met z’n allen kijken dus schrijvers…wake up doe iets…

  1. Misschien dat ludo dan spijt heeft dat die zo tegen maxime deed en als ze dan wakker wordt alles weer goed komt… Ist geen sprookje

  2. Ziet er nep uit transplantatie duurt ongeveer 4 uren en de gever knapt erg snel op de ontvanger Ludo moet langer in het ziekenhuis blijven vanwege complicaties en afstoting zeker 3 weken

  1. Ja Anja klaagt altijd. Wilt niet zeggen dat ze ongelijk heeft. Ze schrijft hier bijna nooit op, maar als ze iets schrijft dan is ze alleen maar aan het klagen. Of ze klaagt over andere wat hierop zitten en te lange teksten typen. Volgens mij is dit een klaagforum voor haar.

   Even of topic maar Anja je hebt het over ATWT dat je daar geen aflevering van kon missen. Ook ik was een echte ATWT kijker en dacht dat ik geen aflevering kon missen. Je kon er weken zelfs maanden van missen. Hoe verhaallijnen daar uitgemolken zijn. Laten we het vooral dan niet hebben over de verhaallijnen rondom Holden en Lily en Jack en Carly. Uit elkaar, bij elkaar, uit elkaar weer bij elkaar en zo ging het jaren door. Nee daar geef ik MJO gelijk in. Ook in dat je misschien beter geen soaps meer kunt kijken. Je klaagt er alleen maar over.

 4. Als ik het zo lees, gaat het bij Ludo wel goed maar bij Maxime verkeerd. In real life is het ook zo dat degene die de nier afstaat, een veel langere hersteltijd nodig heeft dan degene die het ontvangt (als het lichaam de nier accepteert). Wie weet krijgt Ludo toch spijt op Maxime’s sterfbed en overleeft ze het dan wonderbaarlijk genoeg toch 😛

 5. Ludo wordt getransplanteerd en er treden complicaties op is heel normaal na een transplantatie lichaam moet de nier accepteren en niet afstoten

   1. Eens een prinsesje, altijd een prinsesje. Ze denkt nog steeds dat iedereen naar haar luistert en doet wat zij wil. De ‘Grote Nina Show’ moet maar eens afgelopen zijn. Ze moet volwassen worden want dat is ze nog lang niet. Ik vrees alleen dat dat nooit gaat gebeuren zolang ze zich gedraagd als een verwend nest….

  1. Zowiezo hebben ze vaak vreemde namen..wat is Rover nu voor een naam? Of Bing? (Dat lijikt niet eens op Bernhard zijn echte naam). Wiet komt denk ik van Wieteke.

  2. Teddy heb ik vaker gehoord hoor als naam voor een meisje. In een Amerikaanse kinderserie en de dochter van Robbie Williams heet ook zo…

 6. Sem heeft zeker de afgelopen jaren onder een rots gewoond…

  Valentijn die is al jaren bij zijn moeder Charlie in het buitenland…

 7. Ik vind dit echt het slechtste gtst seizoen die tot ik nu heb gezien.
  Er is geen spanning of een leuke verhaallijn helemaal niks.

  1. Ja daar heb je gelijk in alleen de verhaallijn van Ludo en Maxime is een beetje spannend maar ook voorspelbaar de transplantatie volgend seizoen is Ludo weer helemaal gezond als een vis en heeft niemand het nog over zijn ziekte,hij is al blind geweest en verlamd een aanslag overleefd.

   1. Helemaal mee eens! Rover en Sam moeten opnieuw gecast worden of beter gaan acteren. Een paar nep pubers…..tsja en denk dat Linda ook wel haar langste tijd heeft gehad…pffff

    1. Wie is de vader van Rover en Sam Linda heeft met elke kerel iets gehad in Meerdijk die kan het niet zijn,of hij komt nog eens naar Meerdijk from Canada een Rocky Mountain hahaha

 8. Die Job mag er wat mij betreft meteen weer uit. Wat een waardeloze non acteur zeg! Hij ziet er nog ouder uit dan zijn vader:) Als het zo doorgaat kijk ik niet meer. Ik heb steeds meer het idee dat ik naar een kinderserie zit te kijken Spangas?

 9. Zoals ik maanden geleden al voorspelde:
  Maxime is uiteindelijk degene die de nier aan Ludo afstaat. Na de operatie treden er bij haar complicaties op en zo komt het voor de zoveelste keer weer goed tussen broer en zus.

  1. Maximeteam volgend seizoen hoor je niks meer van de ziekte van Ludo zo gaat dat altijd in gtst kijk naar Nina is ook weer helemaal genezen van haar handicap.En Ludo is al blind geweest en verlamd en alle ziektes zijn al eens geweest in gtsts

  1. Janine kan niet op tegen Hein hij gaat is haar hoofd zitten en dan draait ze helemaal door precies waar Hein haar wil hebben is afgekeken van Silence of the Lambs Clarice en Hannibal

   1. Gaat dat echt gebeuren ? En wanneer dan ? Want Ferri Somogyi ( speelt Rik de Jong ) die zei bij RTL XL dat het heel spannend zou worden dus het zou zomaar kunnen en hoebedoel je met “afgekeken van Silencs of the Lambs Clarice en Hannibal”?

    1. Kijk Hannibal was ook een Psychopaat die in het hoofd van Clarice Starling ging zitten dat gaat Hein ook doen hij is sterker dan Janine ze is slap wordt wel spannend zo.Hein heeft toch levenslang maar hij gaat Janine heeft haar helemaal in zijn macht als ik het goed heb?En ze gaat met Rik aar bed een Ex-bajesklant hahaha

     1. Volgens mij kent Zhu die films niet, overigens zeker een aanrader alle 3, de serie met Mads Mikkelsen viel tegen

 10. Om eerlijk te zijn had ik meer verwacht met de comeback van RIk. Ik krijg nu sterk het idee dat er geen idee achter zit met het terug halen van Ferry. En van Janine een sl*t maken? meen je dat??

  1. Janine heeft te lang geen kerel gehad was droog gevallen hahahaha en kijk nu gaat ze naar bed met Rik en vind Nina het weer niks ze heeft zelf al met alle kerels van Meerdijk in bed gelegen en Janine ook zo moeder zo dochter hahahaha

   1. Hihi echt hè. …geef haar een break…werd wel weer eens tijd. Mooie vrouw om te zien met die grote ogen en leuk gekleed…past ook echt bij haar.

 11. Job mag eruit.. vind het jammer van Wiet en Anna, leuk setje. Heeft hij goed verkloot. Daarbij vind ik het een matige acteur, zijn stemgebruik irriteer ik me aan.
  De ommezwaai van Rik begrijp ik ook niet helemaal, naar personal trainer? Rare verhaallijn.
  Het verhaal rondom Rikki en Sjoerd en Teddy vind ik wel erg spannend. Vooral omdat ik Aysen en Sjoerd zo leuk samen vind en je dan toch hoopt dat die relatie stand houd.

  En ik hoop dat de geruchten waar zijn en Ferry terug komt…..

   1. Ik ken het probleem. Ik vond Sjoerd en Aysen eerst ook een leuk setje. Op het moment is het enke lwat minder vanwege Sjoerds irritante gedrag, maar in het begin waren ze echt leuk. Daarnaast vond ik toen Rikki en Thijs bij elkaar kwamen en hij echt gevoelens kreeg voor haar ze ook verassend leuk. Vind het jammer dat ze eigenlijk nooit echt een kans hebben gehad vanwege het feit dat Thijs haar in eerste instantie gebruikte en nu de leugen met de baby.

    Ik denk dat de enige kans is dat Sjoerd en Aysen bij elkaar blijven is als Teddy toch van Thijs is. Maar zelfs dan is het nog maar de vraag omdat Sjoerd haar maanden heeft voorgelogen. Hetzelfde geld ook voor Rikki en Thijs. Vandaar dat ik hoop dat er een dna test wordt gedaan als het uit komt waaruit blijkt dat Thijs toch de vader is. We weten nog steeds niet of er echt wel wat gebeurd is omdat we het nooit gezien hebben. Misschien waren ze wel veel te dronken om het te doen, en zijn ze net als Noud met Sasha voordat er wat gebeurde in slaap gevallen. Ik blijf erbij dat er een reden was dat we nooit bevestiging hebben gehad.

    Daarnaast vind ik ook dat we geen goede verklaring hebben gehad over waarom Rikki denkt dat het van Sjoerd is, als ze niet eens kunnen herinneren wat er gebeurd is. Misschien omdat Thijs en Rikki het atijd veilig gedaan hebben en ze ervan uit gaat dat met Sjoerd dit niet het geval is? Qua tijd moet het niet uitmaken, want zoveel tijd zat er niet tussen wanneer Rikki voor het laatst met Thijs is geweest en wanneer ze wakker werd naast Sjoerd. Daarnaast groeide Rikki sneller dan Aysen terwijl ze tegelijkertijd zwanger waren, wat helemaal niet kan als het van Sjoerd is. Aysen was al samen toen Rikki en Sjoerd samen wakker werden. Ook is Teddy veel te voeg geboren waardoor het heel lastig wordt de precieze periode uit te rekenen wanneer Rikki zwanger werd.

    1. Ik vind het ook totaal onzinnig en ongeloofwaardig om zonder vaderschapstest zomaar te beweren dat Sjoerd de vader is, enkel omdat je na een dronken avond naast elkaar wakker wordt. Temeer daar ze beiden NIETS meer weten over wat er nu wel of niet gebeurd is. Op basis van zo’n vage situatie trek je toch geen vergaande en zwaarwichtige conclusies over het vaderschap?? Zodra Teddy was geboren hadden ze direct in het geniep een test kunnen laten doen (Thijs en Aysen hadden daar niets van hoeven weten) en hadden ze binnen een paar dagen uitsluitsel gehad. Heel vreemd dat de schrijvers net doen alsof we nog in de middeleeuwen leven en je enkel met een kalender en een simpel rekensommetje uit kunt vogelen wie de vader van een kind is. Totaal ongeloofwaardig.

     1. Precies, en daarnaast heb ik nog geen geloofwaardige verklaring gehoord waarom Sjoerd perse de vader is. Om deze reden ga ik ervan uit dat de kans groot is dat Thijs achteraf toch de vader is. Mocht het toch zo zijn dat ze geen dna test doen nadat het is uitgekomen zie ik een herhaling van de Nick, Charlie, Valentijn verhaallijn gebeuren. Dat Teddy ziek wordt en er een (bloed)donor nodig is en Thijs toch de vader is. Zou het erg slecht van gtst vinden dat als alles uit is gekomen ze er bij blijven dat Sjoerd de vader is en ze ons dat willen laten geloven zonder het echt te bewijzen.

     2. @Dennis, je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Maar een snelle oplossing voor problemen en verhaallijnen is zooooooo niet GTST (of andere soaps). Dat moet natuurlijk 🙂 enige tijd duren.

    2. Vind die twee setjes ook leuk en inderdaad. ….het kan van alles zijn. Hoop ook dat Rikki stiekem een DNA test doet en Thijs dan de vader blijkt te zijn. Irritante gedrag van Sjoerd is al lang niet leuk meer…boring!!!

     1. Als ze slim is laat ze inderdaad een dna test doen. Niemand hoeft er van te weten en gezien de situatie zou het toch logisch zijn al ze 100% zeker weet wie de vader is. Zeker aangezien ze zich niks van de nacht met Sjoerd kan herinneren. Ik denk dus dat gtst met een rede nog geen dna test heeft laten doen en ook met een rede Rikki ervan uit laat gaan dat Sjoerd de vader is. Namelijk dat Thijs toch de vader blijkt te zijn terwijl ze de kijker maandenlang ervan hebben willen overtuigen dat het niet zo is. Anders is het net wat Dennis zei totaal ongeloofwaardig dat de schrijvers aan de hand van een rekensommetje hebben bepaald dat Sjoerd de vader is. Ik zie dit meer als een manier om de boel op scherp te zetten terwijl het achteraf niet nodig was geweest.

      Sjoerds gedrag begint echt de hand uit te lopen als het op Teddy aan komt. Hij wilde dit zo, terwijl Rikki in eerste instantie meerdere malen had gevraagd om de waarheid op te biechten. Hij vond het niet erg om Thijs te laten denken dat hij de vader is toen hij er nog niks mee te maken wilde hebben. Nu kan die toch niet zomaar continu zijn dochter claimen terwijl hij haar in eerste instantie in de steek heeft gelaten. Als hij echt zo graag vader wil spelen dan moet hij de waarheid opbiechten en niet op allerlei verschillende manieren zich bij Rikki en Thijs opdringen om bij Teddy te zijn. Dit is ook helemaal niet goed voor Teddy. Nu is ze nog een baby, maar als ze ouder wordt krijgt ze meer in de gaten en is het toch vreemd dat Sjoerd de hele tijd bij haar is. Gelukkig zal gtst niet zo lang met deze leugen doorgaan. Ik denk dus dat als het uitkomt het mede door Sjoerd zijn gedrag is en dat hij Aysen kwijt raakt. En dat de het allemaal voor niks is omdat Teddy van Thijs is. Het is wel jammer van Sjoerd en Aysen want de twee passen echt goed bij elkaar. Ze maakten elkaars karakters leuker om naar te kijken voor heel het baby gedoe.

      Rikki is ook fout bezig. Ze had vanaf het begin af aan ook eerlijk moeten zijn. Nu is ze natuurlijk bang om Thijs kwijt te raken en wilt ze daarom niet dat het thuis komt. Heb het idee dat als het van Thijs is ze uiteindelijk wel bij elkaar blijven of weer bij elkaar komen. Thijs geeft echt om Rikki en in tegenstelling tot Aysen en Sjoerd hebben ze een gezin om voor te vechten door de komst van Teddy, mocht Teddy van Thijs zijn.

      Eigenlijk komt er geen moment een gedachte in mij op dat het van Sjoerd kan zijn, aangezien het gebrek aan een verklaring waarom we dit nu moeten geloven.

 12. Zag er erg nep uit Ludo en Maxime in het AZM opeens zag Ludo er niet meer zo ziek uit en het volgende seizoen hoor je niemand meer over de transplantatie van Ludo en de gever Maxime

 13. Kleine kinderen van Linda zijn onhandelbaar ziet er erg kinderachtig uit stuur ze maar terug naar hun vader in Canada kunnen slecht acteren bahhh

 14. Rover en Sam ook wel de acteurs moeten nodig leren acteren, maar het kan nog goed komen daarmee. Niemand vond vroeger Lorena in haar beginjaren slecht acteren, en moet je nu zien ze werd uiteindelijk heel erg geliefd werd 1 van de beste karakters van gtst. Ik had alleen meer gehoopt dat Sam( Stijn) beter zou acteren maar ik denk dat je in Spangas niet goed hoeft te acteren. Want die mensen daarin doen het pas slecht.

  1. Zag er vreselijk nep uit de transplantatie van Ludo normaal heb je allemaal slangen aan je en in je en Ludo had niet een blaascatheter????of een hart-monitor

   1. @Sem, 12/2 : 21.05

    Op Facebook van GTST stond een soort gelijke vraag/opmerking. En dit was het antwoord van GTST:
    Vaak maakt de tijd in GTST sprongetjes om zo het hele verhaal toch te kunnen vertellen in een aflevering. We benadrukken daarbij de emoties in plaats van de handelingen en lengte van de gebeurtenissen. We zullen alles doorgeven aan de makers. Groetjes GTST

  1. Ik hoop zo van niet, dan zou het weer een herhaling zijn van Sjors “losse handjes”.

   Eerst ging ze vreemd met Milan toen ze met Bing getrouwd was.
   Toen met Bing terwijl ze met Danny was.
   En toen weer met Bing terwijl ze met Tim was.

   Het begint nu wel oud te worden.

 15. Dank beste @Kaaskoekje voor het plaatsen van de spoilers.

  Het zijn echter wel de spoilers maandag 22 februari t&m vrijdag 26 februari 2016. 😉

Geef een reactie