• 20 februari 2016
 • Sybren
 • 4

2496435_1_1Afgelopen oktober bestond GTST 25 jaar, speciaal voor deze gelegenheid heeft Just Entertainment een dvd uitgebracht met de mooiste momenten van 25 jaar GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is een van de meest succesvolle soaps van het Europese vasteland. Sinds de allereerste uitzending, op 1 oktober 1990 bij RTL 4, heeft de serie miljoenen trouwe kijkers aan zich weten te binden. Inmiddels is het vijfentwintigste seizoen − met daarin de 5000e aflevering! − achter de rug; een mooi moment om eens uitgebreid terug te blikken op vijfentwintig jaar lief en leed in Meerdijk. Dat doen we met deze jubileum-dvd vol GTST-magie. We zien geliefde personages voorbijkomen, herbeleven mooie romances en kunnen nog eens genieten van ontroerende afscheidsfilmpjes en spectaculaire cliffhangers. En dan hebben we het nog niet gehad over de items die het voor de echte fan nog interessanter maken, zoals bloopers en uniek backstagemateriaal. Kortom, dit is een heerlijke verzamel-dvd, en hij duurt nog lekker lang ook: ruim tweeënhalf uur. Dat mag geen enkele GTST-fan missen!


jbfDeze dvd is te koop via Justwebshop.nl voor maar €10,99, maar wij mogen ook twee dvd’s weggeven.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Hoe vaak zijn Ludo en Janine getrouwd geweest?

  *Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  4 comments on “Prijsvraag: GTST 25 Jaar DVD

  Geef een reactie