Pip Pellens gaat GTST verlaten. Dit heeft zij gisteren bekend gemaakt in het programma RTL Boulevard. Pip was vijf jaar geleden voor het eerst te zien in de soap. Ze heeft laten weten zich te willen focussen op andere projecten, zoals Battle on the Dancefloor.

Het einde van Wiet kan bepaald worden door de kijkers, via de GTST Meerdijk app is het mogelijk om te stemmen op de verhaallijn. Je kunt kiezen met wie Wiet mee gaat op wereldreis. De keuzes zijn: Jack, Pim of Zeger.

27 comments on “Pip Pellens verlaat GTST

 1. Jammer dat het voorgoed is. Ze was wel een van de leukere personages van zeker de afgelopen tijd. Gtst is een beetje achteruit gegaan. Mensen als Lucas en Wiet gaan eruit en daarvoor komt ene ‘Sam’ voor in de plaats. Ik vind die Hein trouwens wel een leuk personage (waarschijnlijk ben ik de enige die dit vind) zo mysterieus en dat is altijd leuk aan gtst. Dat gedoe met teddy word te langdradig en ook het Rover-Anton gedoe. Jammer Wiet, hopelijk kom je ooit nog terug

 2. Aaah jammer! Na Lucas ook deze leuke personage eruit.. Hopelijk krijgt sascha een betere verhaallijn want die doet me helemaal niets.. En het wordt weleens tijd dat Rikkie en Sjoerd de waarheid vertellen.. Dan gebeurt er nog eens wat.

  1. Dennis, heb je niet naar RTLBoulevard gekeken??? Daar was Pip te gast en heeft uitgelegd dat ze ook graag andere dingen wilt doen en dat dit met het strakke opname schema van GTST niet altijd mogelijk is.

   Ze gaat vertrekt dus “voorgoed” uit GTST en niet omdat ze moet voldoen aan de flexwet.(de thans gebruikelijke 6 maanden)

  1. Nou ik ook niet ben blij nu nog rover en z’n zus en nee zegers is net zo een gek als hein hebben we niet genoeg maloten erbij??jack blijft gewoon leuk net als benjamin

 3. Zeger? Wat een flut verhaal zou dat zijn.. zelfs al ZOU die nog leven, wat ZEER onwaarschijnlijk zou zijn, dan zou zij toch never nooit met hem op reis gaan na wat er gebeurd is en hoe die vent in elkaar steekt?
  Dan maar Jack…

 4. Het is jammer dat ze GTST gaat verlaten, maar het is haar eigen keuze. Alleen de verhaallijn hoe ze vertrekt uit Meerdijk is niet logisch.

  1. Pim speelt niet eens in GTST is haar vriend in het echte leven. Dat zou nergens opslaan.
  2. Zeger zou ook nergens opslaan want die hebben we van de rots af zien vallen.

  Dus het enige logische is Jack. Hopelijk vinden dat ook meer mensen en gaat het Jack worden.

  1. In de app kon je zien dat Zeger nog leefde dus van Zeger is er nog een kans. Ikzelf heb op Zeger gestemd, leek me wel leuk en spannend. Dat van Pim heb je gelijk in, zou werkelijk nergens op slaan.

Geef een reactie