Al bijna een jaar lang gaat het gerucht dat Bartho Braat, Jef in GTST, de serie gaat verlaten. In juli vorig jaar liet de 65-jarige acteur weten voorlopig de soap nog niet te verlaten, maar hier lijkt toch een einde aan te komen.

Met de komst van de GTST Meerdijk app begonnen opnieuw de vermoedens, Jef had een wel erg prominente rol in de app en was volgens veel fans ‘het begin van het afscheid’.

Met de terugkeer van Robert, begon Jef te twijfelen aan zijn toekomst in Meerdijk. Hij heeft inmiddels een bod uitgebracht op een wijnboerderij in Frankrijk.

In de spoiler van 21 januari is te lezen dat Jef door heeft dat er een surpriseparty voor hem geregeld wordt. Is dit daadwerkelijk het einde voor Jef in de soap?

Aanstaande maandag zijn Bartho en Wilbert te zien in RTL Late Night, waar ze een groot GTST-nieuwtje onthullen. Kijken dus!

13 comments on “Verlaten Jef en Robert deze maand Meerdijk?

 1. Richard50, klopt idd.

  Wat betreft het vertrek van Jef, ik moet het nog zien gebeuren…………. 😉
  Wie organiseert nou een surpriseparty als een zo geliefd iemand bij alle inwoners van Meerdijk vertrekt. Dan denk ik eerder aan een afscheidsparty.

  Ik denk toch dat men ons met dit soort berichten (ook in de app.) ons een beetje op het verkeerde been willen zetten.

 2. Hoop dat Robert zoiezo heel snel weer vertrekt, kan niet zeggen dat hij een toegevoegde waarde had! Pfff wat een onzin personage hebben ze daarvan gemaakt

 3. Bartho Braat zit vanavond in de eerste RTL Late Night van 2016 om te vertellen over zijn vertrek bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft RTL 4 laten weten. Braat verlaat de serie na 25 jaar en dat is voor Humberto Tan reden genoeg om de soapveteraan uit te nodigen.

  1. 30.000 Dat heeft robert volgens mij voor een groot deel betaald. Maar ik dacht ook dat Maxime officieel op papier de eigenares van de Koning is dus hoe kan Jef het verkopen.

Geef een reactie