Maandag 8 februari
Wiet komt in actie als ze hoort dat Job Anna wil verrassen. Sam weet Rik, in de boksring, op een slimme manier te strikken als personal trainer. Linda en Anton organiseren een etentje dat uiteindelijk helemaal in het water valt.

Dinsdag 9 februari
Job en Bing reageren hun frustraties op elkaar af. Nina is geschokt als Bing geen rekening met haar houdt. Rik heeft niet door dat Sjors naar zijn liefdesleven vist. Als Anna zich niet serieus genomen voelt, gaat ze onwaarheden verkondigen.

Woensdag 10 februari
Janine wordt betrapt op een plek waar ze niet hoort te zijn. Anna probeert iets recht te zetten. Thijs vindt het verdacht dat Sjoerd voor de meest onbenullige dingen langskomt. Aysen is enthousiast bezig met reisplannen voor haar en Sjoerd.

Donderdag 11 februari
Linda en Anton stellen huisregels op en die worden meteen getest. Als Thijs achterdochtig reageert, gaat Aysen anders naar Sjoerd kijken. Noud realiseert zich dat hij klem zit tussen twee vrouwen. Maxime ontkent dat ze onzeker is over de operatie.

Vrijdag 12 februari
Nina is erbij als Maxime en Ludo ontwaken in het ziekenhuis. Sjoerd probeert het vertrouwen van Aysen te herstellen door een groots besluit. Sam arriveert te laat bij de officiële conditietest voor het Ek, maar moet toch een topprestatie neerzetten. Voor Linda is het niet gemakkelijk om tussen twee strijdende partijen in te staan.

19 comments on “Spoilers 8 t/m 12 februari

  1. Als je mee wil doen, moet je eerst toneel les volgen en in laten schrijven op een casting bureau. Ander gaat het echt niet lukken.

  2. Als je je inschrijft bij castingburo’s B&F-casting dan kan je geregeld figureren in GTST! Doe ik ook!! Groetjes Miranda

 1. Blij te lezen dat de operatie van Ludo en Maxime in deze week gebeurt. Was namelijk niet een van mijn favo verhalen. Benieuwd of er nog complicaties optreden. Gtst zou gtst niet zijn als dat niet gebeurd.

  Ben wel benieuwd wat er gaat gebeuren met Janine en Hein. Ik vind de acteur die Hein speelt erg goed in zijn rol. Ik denk dat Janine op een gegeven moment wel gevaar zal lopen.

  Ook zie ik Rover een deze dagen wel huiswaarts keren en ben ik bang dat het definitief uit is tussen Wiet en Anna. Ik denk dat Job en Anna een setje worden. Zeker als donderdag:

  spoiler

  Job zijn baan als manager aan Anna geeft. Dan zal Job de koning wel gaan managen.

  En wat begint Sjoerd erg irritant te worden wat betreft Teddy zeg. Ik heb al vooruitgekeken en ook het kleine voorstukje van komende vrijdag gezien.
  Ook waren de spoilers voor deze aflevering niet helemaal volledig:
  05-02-2016 Rikki vertrouwt met moeite Teddy aan Sjoerd toe, maar hij gaat veel te ver in zijn zorg voor haar.
  En de spoilers van de week erna beloven ook niet veel goeds.
  Hij is echt veel te veel met Teddy bezig terwijl hij degene was die erop stond dat hij niet wilde dat iemand wist dat hij de vader was, en nu gaan zitten janken. Wees of eerlijk, of neem afstand. Ik durf nu al te voorspellen dat door zijn gedrag hij het verpest met Aysen en als het uitgaat hij natuurlijk wel de waarheid wilt vertellen en Teddy’s vader wilt zijn. Rikki wilt dat natuurlijk niet vanwege haar gevoelens voor Thijs en zal ze denk ik zeggen dat het misschien toch van Thijs is. Dan zal er een dna test aan te pas komen en blijkt toch Thijs de vader te zijn. Dat zegt mijn gevoel tenminste omdat Rikki en Sjoerd zich niks meer van die nacht kunnen herinneren, dus wie weet met zekerheid wat er gebeurd is (dat hebben we namelijk als enige van de cliff nog niet bevestigd gehad). En Rikki was een paar afleveringen daarvoor nog met Thijs naar bed geweest.

  1. Vindt het wel meevallen, het enige wat hij niet wil is een dag minder in de week gaan werken (wat die misschien wel wat subtieler had kunnen zeggen). Er zijn meer ouders / vaders die dat niet willen of doen. En daarnaast is die voor de eerste keer vader, dus hij heeft ook nog een hoop te leren, maar dat heeft iedereen. Ik vind Sjoerd eerder verkeerd bezig, zich de hele tijd met Teddy bemoeien terwijl hij er zelf voor heeft gekozen om Thijs wijs te maken dat hij de vader is. Ik heb geen medelijden met Sjoerd. Thijs en Aysen zijn in dit geval de slachtoffers. Wel hoop ik dat het snel uitkomt, want ik wordt erg moe van Sjoerd zijn gedrag op dit moment. Maar ik blijf erbij dat het kind achteraf gezien toch wel eens van Thijs zou kunnen zijn.

Geef een reactie