Spoilers 18 t/m 22 januari

Maandag 18 januari
Anton overvalt Sjoerd met een nieuwtje.
Ook Linda heeft haar kinderen iets mee te delen, maar zij brengt het voorzichtiger. Sjors snapt niet waarom Rikki Sjoerd op een afstand houdt.

Dinsdag 19 januari
Anna bijt zich vast in haar sabotageonderzoek. Nina doet een smeekbede aan Maxime die recht uit haar hart komt. Ludo vecht voor het behoud van Bings baan, hij is namelijk iets met hem van plan.

Woensdag 20 januari
Een dubbele afspraak brengt Sam in de problemen. Thijs speelt de trotse vader. Linda neemt Anton in vertrouwen over gebeurtenissen uit het verleden. Wiets plannetje heeft gevolgen die ze eerder niet had voorzien.

Donderdag 21 januari
Riks nieuwe baan valt tegen. Nina toont zich strijdbaar als ze Ludo van haar gelijk wil overtuigen. Sjoerd heeft even geen behoefte aan Aysen. Jef krijgt door dat er een surpriseparty voor hem wordt georganiseerd.

Vrijdag 22 januari
Laura wordt nieuwsgierig naar de missie van een bijzonder persoon. Linda hakt een moeilijke knoop door en dat werkt tegen haar. Janine laat zich niet afschrikken door de gruwelijke verhalen van Rik.

25 reacties

 1. Linda hakt een moeilijke knoop door en dat werkt tegen haar
  zal het weer uitmaken met anton. word het een knipperlicht relatie

 2. oh jee, ze gaan toch niet de romantische toer op met rik en janine he? als ze hem dan direct willen koppelen, had ik liever iemand anders gezien *kuch*sjors*kuch*

 3. Dominique ik weet niet of je het weet maar Sjors is getrouwd met Tim

  • Jaaa daar ben ik gek genoeg wel van op de hoogte.
   Maar in soaps betekent dat niets, en het zou bij Sjors niet de eerste keer zijn.
   Vindt haar en Tim ook totaal niet bij elkaar passen.

 4. Sofie, het is een soap 😉

 5. Robert pakt Linda, Anton pakt Maxime, Bing pakt sjors, Ludo pakt Janine, Nina pakt Noud, <<>> Zo gaat het jaren.

 6. In de app komt Remco de zoon van Jef in beeld via een Skype gesprek. Zou hij ook terugkomen?

 7. hoop dat Remco terugkomt, dan mag hij de plek van Jef wel innemen, dan blijft het Alberts-gehalte nog hetzelfde

 8. @Tessa,

  Remco geeft zelf aan in het gesprek dat hij binnenkort van plan is Meerdijk te bezoeken duss..
  Is de kans groot dat we hem snel in de serie zullen zien.

  • Maar Jef zegt dan, ik weet niet of ik er dan nog ben. Dus misschien gaat in naar Frankrijk. Maar nu we z’n kop hebben gezien in de app zal ie vast wel een paar afleveringen komen, al zijn t er maar 3 ofzo. Maar misschien blijft ie wel wat langer en zorgt ie voor problemen tussen Rik en Janine die dan misschien net een beginnende relatie hebben.

 9. alleen wat ik niet snap, waarom is de kwader nog niet aangepast? Wss gaat er nog iets veranderen, ja Jef moet er misschien eerst nog uit en dan pas veranderen ze t. Maar is Rik wel een vaste rol? Hij zegt op RTL XL in een filmpje dat het heel spannend word, dus misschien doet hij weer wat fout en moet hij zijn straf toch wel uitzitten, hij is natuurlijk voorwaardelijk vrij, of onvoorwaardelijk, ik weet niet hoe het heet

 10. Je schijnt ook het gezicht van Remco te zien, weet iemand welke acteur?? aangezien meerdere acteurs deze rol hebben gespeeld.

  • Dit is Bennie de Haan.
   Hij heeft tot nu toe als enige Remco Ter Horst gespeeld,

   • Ik wacht al jaren op Remco (Bennie de haan) terug, goed acteur en leuke rol,
    Hij was toch miljonair ? laat hem de Koning kopen en lekker de Koning voortzetten en het Alberts gehalte is gewoon weer compleet en janine ook een leuke man hahaha want dat gedoe met Rick vind ik persoonlijk te debiel voor woorden, maar dat is persoonlijk natuurlijk omdat ik Rick een overbodig en heel ongeloofwaardig karakter vind zoals de hele familie de Jong.

    • ’t zal vast een gastrol zijn, want hij runt zijn eigen restaurant in Bussum met een speciaal gedeelte waar kinderen los kunnen gaan.

     • he wat jammer …………….. alle leuke mensen zijn zo langzamerhand weg en er komen alleen maar ontevreden opstandige rare types voor terug.
      Ik zou wel eens een leuke blije entree willen zien in GTST maar er komen alleen maar mensen naar Meerdijk die een of ander karakterprobleempje heeft.
      De kinderen van Linda zijn agressief , Rick is ineens een Ninjakrijger met paardenstaart , Robert een overjarige achterlijke puber en ga zo maar door …………………….echt jammer dat ze straks heel Meerdijk op kunnen sluiten omdat ze gewoon allemaal maf zijn hahaha.
      Maar ja, we blijven kijken he , ik dus ook ook al zap ik heel vaak weg tegenwoordig.

 11. Goh zou Helen Helmink dan ook weer op komen draven :p

 12. Iemand enig idee van welk merk de blauwe rok van Janine was?

Geef een reactie