Maandag 11 januari
Linda moet haar kinderen iets bekennen. Janine is ontregeld door wat haar overkomen is. De strijd om de managementfunctie tussen Anna en Job wordt steeds fanatieker. Sjoerd en Aysen zijn het niet eens met de keuzes van Anton.

Dinsdag 12 januari
Maxime onthult wat ze tot nu toe angstvallig geheim gehouden heeft. Thijs vraagt aan Rikki of ze bij hem in wil trekken. Anna verzwijgt een grote gebeurtenis voor Wiet. Ludo moet zich verantwoorden bij de leiding van zijn eigen bedrijf.

Woensdag 13 januari
Na een aanbod dat hij niet kan afslaan, heeft Jef iets goed te maken bij Laura. Hij weet haar diep te ontroeren. Thijs organiseert een lieve verrassing voor Rikki. En Rikki organiseert een lieve verrassing voor Sjoerd.

Donderdag 14 januari
Aysen vindt dat Sjoerd zich verdacht gedraagt. Wiet wil Anna niet kwijt, maar haar aanpak kan alleen maar verkeerd aflopen. Bing probeert Ludo ervan te overtuigen dat hij verkeerde beslissingen neemt. Als Ludo niet wil luisteren, gaat Bing eigenwijs zelf aan de slag.

Vrijdag 15 januari
Met een bos rozen en een emotioneel verhaal staat Anton plots bij Linda voor de deur. Laura ontdekt wat Roberts liefste wens is. Sam wil zo graag een atletiekclinic doen, dat ze steelt om het geld bij elkaar te krijgen. Dat kan alleen maar fout lopen.

24 comments on “Spoilers 11 t/m 15 januari

  1. Het zal wel iets in de geest zijn van dat hij de baby kan vasthouden of zoiets. Ik denk niet dat het Rikki en Thijs uit elkaar haalt op dit moment. Ik hoop ook echt niet dat ze uit elkaar gaan, het verbaasd me hoe leuk ze samen zijn nu Thijs ook echt verliefd is. Ik hoop zo dat het kindje achteraf toch van Thijs is en niet van Sjoerd. Zou het niet leuk vinden dat ze de relatie van Rikki en Thijs nu aan het opbouwen zijn om ze vervolgens weer snel uit elkaar te laten zijn en volgens mij ben ik niet de enige die er zo over denkt.

 1. Ik wordt een beetje moe van het hele gedoe rond de baby met Sjoerd die stiekem de vader is. Heb alvast de aflevering van dinsdag vooruitgekeken en spoiler: Thijs is super enthousiast.

  Zou het heel sneu vinden als Sjoerd definitief de vader is. Laat ze er maar snel achter komen, en Thijs een DNA test laten eisen waaruit blijkt dat hij toch de vader is. Ik heb geen zin dat dit nog weken duurt. Helemaal niet met een Sjoerd die continu zit te mokken.

  Ook snap ik nog steeds niet dat Rikki ervan overtuigd is dat Sjoerd de vader is, aangezien het net uit was met Thijs toen ze met Sjoerd naar bed ging. Zeker nu de baby zoveel te vroeg is zou ze toch aan de mogelijkheid moeten denken dat Thijs misschien toch de biologische vader kan zijn.

  Ik hoop ook niet dat Thijs en Rikki uit elkaar gaan. Vind ze op dit moment toch een van de leukere stelletjes. Ik denk dat als het uit komt en het kind van Sjoerd is dat het helaas onvermijdelijk is. Mocht het toch van Thijs zijn dan geef ik ze een goede kans. Aysen en Sjoerd geef ik helaas minder kans als het uit komt, ongeacht wie de vader is.

  Snap alleen niet dat gtst nog steeds door gaat met deze verhaallijn. Is het niet al genoeg uitgemolken en wordt het niet eens tijd voor een conclusie. Laat ze dit alsjeblieft niet door laten gaan tot de zomercliff.

 2. denk dat het wel uit gaat komen dat het kindje van sjoerd kan zijn aangezien aysen vind dat hij zich verdacht gedraagt en ze is een goede rechercheur zal wel jammer zijn van thijs en rikki

  1. Ik denk ook dat Aysen degene is die erachter komt, maar dat het nog wel even duurt voordat dit gebeurt. Maar ik hoop wel dat er alsnog een DNA test wordt gedaan waaruit blijkt dat het toch van Thijs is. Want het zou inderdaad wel jammer zijn van Rikki en Thijs.

 3. Volgens mij ben ik hier de enige die hoopt dat het kindje echt van Sjoerd is en dat Rikki en Sjoerd uiteindelijk weer samen komen xD

  1. Er zullen er vast wel meer zijn die hopen dat Sjoerd en Rikki weer bij elkaar komen. Iedereen vind weer andere stelletjes leuk om naar te kijken. Vroeger had ik dat misschien ook gehoopt, toen vond ik Sjoerd en Rikki goed bij elkaar passen. Zeker toen Rikki met Tim was hoopte ik dat ze weer bij elkaar kwamen. Maar nu niet meer. Ik vond Aysen en Sjoerd wel wat hebben als stel toen ze bij elkaar kwamen. Het kwam het karakter van Aysen ook ten goede. Alleen jammer van het gelieg rond de baby nu. Hetzelfde geld voor Rikki en Thijs. Had van te voren niet verwacht dat ik die twee zo leuk zou vinden en hoop stiekem dat ze het uiteindelijk toch nog redden als stel want ze zijn uitgegroeid tot een van me favoriete stelletjes. Zeker nu het een andere kant van Thijs laat zien.

  2. Nee hoor, ik denk er hetzelfde over!
   Vind Rikki en Thijs wel schattig samen, maar hoop toch dat Rikki en Sjoerd weer snel bij elkaar komen. Vond ze altijd zo leuk en natuurlijk samen.

 4. Ik begin die verhaal lijn rond die baby,Rikki,Thijs en Sjoerd echt zat te worden. Laat gewoon rikki en sjoerd weer bij elkaar komen

 5. Ik heb zo’n vermoede dat Maxime zich emotioneel laat zien wanneer ze haar ‘onthulling’ kenbaar maakt. Dat Anton haar zoon Vincent tegen haar heeft opgezet. Ook heeft Anton Ardil (na zijn val) gebruikt om haar te kwetsen. Daarnaast zou het ook kunnen dat ze met ‘angstvallend geheim houden’ de nacht na het afscheidsfeestje van Vincent erbij gaat betrekken. Ze waren beide dronken en hij heeft haar weliswaar niet verkracht (geloof ik) maar wel bot gebruikt voor een nacht en haar de volgende ochtend vernederd en ‘gedumpt’. Bovendien heeft ze duidelijk laten merken dat ze eigenlijk niet wilde..

  1. Het is dat wat je zegt of ze vertelt dat ze toch wel een match is met Ludo’s nier. Ik hoop dat je gelijk hebt want dat met Ludo vind ik geen bal aan.

 6. Andere mensen ook last van dat de RTL Lounge preview vanochtend er niet op gekomen is? Ik mag toch hopen dat dit niet permanent is.

 7. Hoop het ook idd. En maxime kan zkr ver gaan maar ze wordt ook aan alle kanten uitgedaagd en ze heeft het een en ander meegemaakt. Iedereen laat haar stikken door haar synisme. Eindelijk was ze eens gelukkig met Ardil maar nooit voor lang, moet altijd weer fout aflopen bij Maxime..

 8. Maandag 18 januari 2016:

  Anton overvalt Sjoerd met een nieuwtje. Ook Linda heeft haar kinderen iets mee te delen, maar zij brengt het voorzichtiger. Sjors snapt niet waarom Rikki Sjoerd op een afstand houdt. Sam heeft er alle vertrouwen in dat ze een baantje van Laura krijgt.

  Bron:tvgids.tv.

  Klinkt niet erg spannend moet ik zeggen…

Geef een reactie