Maandag 1 februari
Nina ontdekt waar Janine mee bezig is. Als Wiet haar vertrek naar Stuttgart concreet maakt, trekt Anna haar conclusies. Noud heeft niet door dat Nina zich toch met hem en Sacha gaat bemoeien.

Dinsdag 2 februari
Linda moet in actie komen omdat Rover niet op school is verschenen. Als Thijs de zorg voor Teddy probeert te combineren met een zakenafspraak, is Rikki niet blij met de oplossing die hij bedenkt.

Woensdag 3 februari
Rover ziet zwaar af in de kou. Linda doet Sam een belofte die ze niet waarmaakt. Thijs probeert de band tussen Rikki en Sjoerd te begrijpen. Aysen vindt het verdacht dat Sjoerd zich constant op Teddy stort.

Donderdag 4 februari
Wiet gaat door het stof om de situatie voor Anna recht te zeggen. Nina liegt en hoopt dat ze zo de familieverhoudingen kan herstellen. Ook al maakt Bing weinig kans, toch presenteert hij een reddingsplan aan Ludo.

Vrijdag 5 februari
Janine is in de war na een ontmoeting in het park. Linda wil het goedmaken met Sam. Rikki vertrouwt Teddy met moeite aan Sjoerd toe. Sam laat Rover weten dat hij helemaal verkeerd bezig is.

24 comments on “Spoilers 1 t/m 5 februari

  1. Groot gelijk, ik zou ook liever mijn arm afbijten dan bij Anton in te moeten trekken. Wat een verschrikkelijk, eigenwijs, autoritair figuur. Toont werkelijk geen enkel begrip voor een stel kinderen die plotseling naar een vreemd land verhuizen en dan ook nog eens misbruikt zijn in hun thuisland en bovendien moeten dealen met de scheiding van hun ouders. Linda laat zich volledig ondersneeuwen en als ik Rover was zou ik me door mijn bloedeigen moeder ook volledig in de kou gezet voelen. Wie gaat er nou in ’s hemelsnaam samenwonen met een man na een paar weken daten? Totaal gevoelloos en ontzettend egoïstisch.

 1. Heb het idee dat het niet al te lang meer gaat duren voordat de waarheid rondom de baby uit komt. Aysen en Thijs krijgen zo te lezen alle twee in de gaten dat er iets niet helemaal klopt. Of in ieder geval Aysen. Misschien gaat Sjoerd er vrijdag 5 februari wel met Teddy vandoor en komt het zo uit… dat gevoel heb ik, maar ik kan het ook zomaar mis hebben. Laten ze maar als het uit komt voor de zekerheid toch een dna test doen, dan hebben we voor eens en altijd duidelijkheid van wie het is. Heb namelijk sterk het gevoel dat het toch van Thijs is. Betwijfel het namelijk nog steeds of Rikki en Sjoerd het daadwerkelijk wel met elkaar gedaan hebben. We hebben dat als enige van de zomercliff nog steeds niets terug gezien of er bevestiging over gehad. Vraag me af of dat met een rede is (de rede dat er uiteindelijk toch niks is gebeurd).

  Vindt het jammer van Anna en Wiet, maar denk niet dat die nog lang bij elkaar zullen blijven als ik zo de spoilers lees. Zeker niet als Anna erachter komt wat Wiet gedaan heeft. Ook jammer dat Wiet er een half jaar uit moet. Flexwet duurt nu echt veel te lang. Drie maanden is wel te overzien, maar een halfjaar is wel iets anders. Het heeft ook weer veel invloed op de verhaallijnen. Betwijfel het of Wiet en Anna wel uit elkaar waren gegaan als Pip Pellens niet voor een half jaar uit de serie moet.

  Als ik verder zo de spoilers lees denk ik niet dat Sasha het huwelijksaanzoek van Noud accepteert, wat ook wel begrijpelijk is na de manier waarop hij weg is gegaan. Zou Nina stiekem jaloers worden of oprecht Sasha willen helpen. Ik hoop het laatste.

  Voor de rest vind ik het niet zo interessant.

   1. Valt gelukkig mee met de jaloersheid van Nina. Volgens mij hoopt ze oprecht dat het goed komt tussen Noud en Sasha, al zal het misschien wel vreemd zijn je ex met je beste vriendin te zien. Maar ik geef Sasha wel gelijk dat ze nee heeft gezegd tegen Noud. Ik zou precies hetzelfde hebben gedaan. Denk wel dat het goed komt met Sasha en Noud, maar niet dat Sasha op dit moment wilt trouwen. Twee bruiloften op komst in gtst is wel veel en als het zo is zal er een denk ik niet doorgaan.

    Ook denk ik dat het van de baby achteraf gezien nog wel even zou duren voor het uit komt. Gtst kennende willen ze dit nog wel even uitmelken. En na aanleiding van de aflevering van vanavond en spoilers ***

    die van een vrijdag denk ik dat Sjoerd een dag in de week gaat oppassen (ze hadden het namelijk over oppas voor een dag en aan de spoilers te zien zal dat Sjoerd zijn, al vraag ik me af waarom Thijs hiermee in zal stemmen). En dat daarom Rikki moeite heeft Teddy aan Sjoerd toe te vertrouwen. Ik denk dat Sjoerd uiteindelijk zijn relatie op het spel zet voor Teddy en na een lang gedoe Teddy toch van Thijs is. Gtst zou gtst niet zijn als het hierop zou uitlopen en ik vind nog steeds dat ze veel te makkelijk ons ervan uit willen laten gaan dat Sjoerd de vader is.

   1. Ben ik met jullie eens. @anoniem en @Linda.

    De acteur Freerk Bos, is wel goed gecast voor de rol van Joop Driessen. Zijn gezicht 🙂 past wel bij de rol die hij moet spelen. Dus eigenlijk is het een compliment voor de acteur Freerk Bos die zijn personage Joop Driessen goed speelt.

 2. ik denk dat het met teddy heel snel uit komt aan gezien aysen al dingen verdacht gaat vinden ze kunne maar beter open kaart spelen zo word de leugen alleen maar erger

 3. Spoilers: Bron TV Gids

  Ma 8 februari 2016

  Wiet komt in actie als ze hoort dat Job Anna wil verrassen. Sam weet Rik, in de boksring, op een slimme manier te strikken als personal trainer. Linda en Anton organiseren een etentje dat uiteindelijk helemaal in het water valt.

  Di 9 februari 2016

  Job en Bing reageren hun frustraties op elkaar af. Nina is geschokt als Bing geen rekening met haar houdt. Rik heeft niet door dat Sjors naar zijn liefdesleven vist. Als Anna zich niet serieus genomen voelt, gaat ze onwaarheden verkondigen.

  Wo 10 februari 2016

  Janine wordt betrapt op een plek waar ze niet hoort te zijn. Anna probeert iets recht te zetten. Thijs vindt het verdacht dat Sjoerd voor de meest onbenullige dingen langskomt. Aysen is enthousiast bezig met reisplannen voor haar en Sjoerd.

 4. Geweldig de uitzending van Gisteren, na maanden heeft de voor de serie overbodige Sacha eindelijk eens een keer tekst en is het zo saai dat Noud in slaap valt………………. , dit is een komedie waardig .

Geef een reactie