• 5 januari 2016
 • Manuela
 • 57

Zoals vele van jullie vandaag gezien en gemerkt hebben heeft RTL Lounge vandaag het tijdstip van de previews gewijzigd.

Waar wij eerst om 10:30 met een kopje koffie of een bakje thee zaten te genieten van GTST is dit vanaf vandaag niet meer zo.

Het tijdstip van de Previews is gewijzigd naar 22:30, een tijdstip waar de meeste moeders of jeugd wel met wat betere dingen bezig zijn.

Wat vind jij hiervan laat het hieronder weten en als je het er niet mee eens bent teken dan deze petitie:

Geef ons GTST en B&B previews terug in de ochtend!

57 comments on “RTL Lounge verandert tijdstip GTST previews

 1. Ik mis het ook in de ochtend,inderdaad zeker als moeder zijnde is het heerlijk om ochtend de preview te zien dan heb je avonds meer tijd voor de kindjes op bed te leggen. En 22.30 is voor mij vaak al te laat

 2. Slaat helemaal nergens op rond die tijd heb je wel wat anders te kijken of liggen de meeste al op bed! ’s ochtends kon je lekker in alle rust kijken. Nu krijg je alleen maar herhalingen als dat niet veranderd zeg ik dat deel van m’n abonnement op hier ga ik niet voor betalen.

 3. Die ‘preview’ om 22:30 uur is gewoon de uitzending zoals deze op RTL4 ook te zien is geweest om 20:00 uur…. dus geen preview maar herhaling?

 4. het is echt onzin om half 11 was veel beter en dat niet alleen er zitten nu ook reclames in RTL lounge was toch juist zonder reclames

  1. ja inderdaad storend nu die reclame er tussen door. Dat was juist zo fijn dat je lekker kon kijken ook de tijden nu vindt ik heel vreemd

 5. Jammer wastafel juist zo gewoon geworden om met een kopje koffie de priview te kijken. Ik dacht dat de k ik krijgers belangrijk waren?

 6. Erg irritant want vanavond om 22.30u komt dus de zelfde uitzending als vanavond om 20u? Dan is het toch geen preview meer?

 7. Irritant tijdstip. In de ochtend is veel prettiger en voor mij rustiger om te kijken. Om 22:30 is het toch al zo’n beetje bedtijd

  1. Om 22:30 uur kwam er gewoon al een herhaling van gtst van 20:00 uur niks veranderd alleen de preview wordt niet meer uitgezonden om half elfs’ochtend

 8. Vond het tijdstip van 10 tot 11 gtst herhaling en preview en van 11 tot 12 the Bold preview veel beter. Kon ik lekker kijken als de kleine naar school was. Nu is mijn man weer verplicht mee te kijken en als hij ergens een hekel aan heeft is het wel deze twee programma’s. Ben er over na aan het denken nu rtl lounge uit het pakket te gooien kijk dan wel gewoon naar RTL 4 ’s ochtends.

 9. Belachelijk die switch !! Eerst was er idd reclame, en nu dit!! Was juist dat ene uurtje voor mijzelf. En dus om 2230 een herhaling van 20:00??

  1. 22.30 uur de aflevering van de dag daarop.. Is dus wel echt een preview, helaas wel met reclame. Ik neem het op, kan ik de reclame doorspoelen 😉

 10. eh.. om 22.30 is de preview van een dag later. Dus vanavond is de preview van morgen. En voor iedereen met Ziggo: je kan via replay tv gewoon terugkijken hoor. Ik heb vanmorgen de preview die gisteravond is uitgezonden teruggekeken. Niets aan de hand. En voor iedereen die geen replay heeft: neem het op!

 11. Ik vond het juist ideaal, s ochtends rustig kijken, kindjes naar school zoals de meeste moeders
  En savonds met regelmaat een avonddienst dus niet in gelegenheid om te kijken….. Helaas dus

 12. De preview van 22:30 uur op RTL Lounge is ook gewoon als preview de volgende ochtend om 10:30 uur te bekijken. Volgens de dagschemas van RTL is er niets veranderd in Jan,Feb en Maart 2016.

 13. Echt irritant dit. In avond slaap ik al want in ochtend moet ik weer klaarstaan voor mijn kleintjes.in ochtend was het ff heerlijk chill moment voor mezelf wanneer mn zoontje op school zit.mis de previews in ochtend echt.en wie preview in de ochtend mist kan toch gewoon om 20u op rtl4 de aflevering bekijken?

  1. en wie om 22.30 al wil slapen kan toch ook om 20.00 uur kijken??
   Ik denk dat er meer mensen om 22.30 de mogelijkheid hebben om te kijken dan om 10.30 in de ochtend.

 14. Snapt niemand dit dan? Dit is veranderd omdat die producenten van gtst ook wel door hadden dat ze kijkers aan het verliezen waren omdat veel mensen in de ochtend gingen kijken. Heel jammer, maar hiermee willen ze kijkers verdienen voor 20.00.

 15. Hiervoor schaffen de meesten mensen het pakket aan. Abbo opzeggen, kost het mij ook minder geld. Preview wat nou…. Herhaling van RTL 4 om 20.00 uur. Zet het gewoon terug op de oorspronkelijke fatsoenlijke tijd.

 16. 20.00 uur is de normale aflevering en om 22.30 uur is de aflevering van de volgende dag. De preview is dus 12 uren naar voren geschoven..
  Ik neem het altijd op en kijk het de volgende ochtend

 17. Vind het juist ontzettend fijn. Dit is namelijk ook een betere tijd voor mensen die fulltime werken. Ik zit op school en vind het ook fijner, want normaal moest ik altijd via RTL xl vooruit kijken. Dus dit is zeker beter. Want om 20:00 ben ik vaak nog aan mijn studie bezig.

 18. Heb juist een abbo genomen om de preview in de ochtend te kunnen zien wordt ander abbo nemen denk. Echt zuur dit. Als ik late diensten werk kan ik het om 22.30 nog niet zien..

 19. Sorry hoor, ik snap het geklaag en ook het probleem niet hoor. Dan neem je het toch op. GTST 22:30 opnemen en de volgende ochtend om 10:30 (of wanneer je het goed uitkomt die dag/ochtend) er naar kijken. Doe ik zelf ook. Probleem opgelost.

 20. waarom moet ik een preview kijken om 22:30 terwijl op rtl4 om 20:00 wordt uitgezonden. echt belachelijk vind ik het net als iedereen hier bijna. Graag terug naar 10:30!!!!!

  1. Wat een gezeur allemaal.
   Oplossingen voor dit enorme probleem:
   – Doe eens gek en ga een half uur later naar bed.
   – Neem het op en kijk wanneer het jou uitkomt.
   – Kijk op RTL Lounge.
   – Kijk op NLZIET dan kan je zelfs 3 afleveringen vooruit zien.
   – Wacht gewoon tot 20 uur en kijk dan.

 21. POTJANDORIE ik ben meestal gewoon kapot en vergeet dit. Op je vrije dag kan je nog weleens om 10:30 tijdens je huishouden kijken. Nou ja weleens,gewoon vaak genoeg plan ik het in van 10:00 -11:00 om beide te kijken. Flauwe tijden.

 22. Heb juist lounge genomen voor gtst en nu is het laat op de avond pas omdat ik werk savonds kan ik het nu niet meer kijken heel vervelend denk dat ik me paket ga veranderen

  1. @Anoniem, kun je GTST dan niet opnemen, dan kun je toch in de ochtend (of wanneer je tijd hebt) er naar kijken.

   Verder zijn er toch zoveel andere mogelijkheden om GTST te bekijken en/of terug te kijken. Bijvoorbeeld RTLXL kun je tot 1 week gratis terugkijken. Geen extra kosten dus / of een abonnement wat je moet afsluiten.

Geef een reactie