Vorig jaar verliet Ruud Feltkamp ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Hij nam een tijdelijke pauze om uit te rusten. Zijn personage Noud Alberts besloot naar Scandinavië te gaan om los te komen van Nina.

Zojuist werd via de GTST Meerdijk app bekend dat een personage zijn route van Scandinavië naar Meerdijk aan het plannen is. Komt Noud dan eindelijk terug?

14 comments on “Noud Alberts terug in GTST

 1. Het personage Noud voegt echt helemaal niets toe. Ik heb hem tijdens zijn afwezigheid in ieder geval geen seconde gemist en wat mij betreft mag hij voorgoed wegblijven.

   1. Grote liefde is in gtst nogal relatief…kan van de ene op de andere dag wisselen….:/ heb het vermoeden dat het Sacha is… Wat is dat een mislukt personage zeg, voegt helemaal niks toe. Ze sleept zo af en toe een ‘moodboard’ het beeld in en wandelt een beetje door het beeld…. Ze komt zo dom en naïef over en dan moeten wij geloven dat ze een goede styliste is…

    En noud heb ik inderdaad ook niet gemist…

    1. Ja Sacha vind ik ook zo’n slome. Samen met Thijs in huize actreutel want die is ook nog steeds niet beter geworden. Ik ben benieuwd naar Noud, ik vind wel dat hij een volwassener koppie heeft gekregen (interviewtje gezien) of het leek zo… Ik dacht laatst nog wel hij moet niet langer wegblijven, niet dat ik hem mis maar dan had ik echt zoiets gehad van ohja heb je hem ook weer. Nu kan het nog net.

  1. nee Nina en Noud die belanden in bed en bing betrapt ze samen in een hevige vrijpartij en dan raakt Nina op nieuwe zwanger en komt er pas achter met de clifhanger 2016 dat ze zwanger is dan trouwen bing en nina als nog en later vertelt nina bing dat ze weer zwanger is bing gaat reken wie de baby vader is en hij nooit de vader is van het kindje blijkt noud de vader van de baby te zijn

Geef een reactie