Vandaag kwam er in de GTST Meerdijk app een einde aan de verhaallijn van Jef, die morgen voor het laatst te zien is in GTST. De makers van de app hebben meteen een nieuwe verhaallijn gelanceerd in de app: Wiet wordt in de gaten gehouden, maar door wie en waarom?

In de app zie je dat rechercheur Alex de Boer een fotocamera heeft gevonden met foto’s van Wiet erop. Vanaf vandaag kunnen de fans het mysterie ontrafelen in de app.

107 comments on “Nieuwe verhaallijn: Wiet wordt in de gaten gehouden

 1. misschien is de gestoorde vriend van wiet die haar wou vermoorden in ierland zeger nog leeft en hij wiet volg om wraak op haar te nemen

 2. Ik zag het al aankomen dat Wiet een scenario zou krijgen in de app aangezien ze weggaat. Ben benieuwd naar wie het is; denk niet dat het Lorena is aangezien zij al een keer heeft geprobeerd wraak te nemen.

 3. Volgens mij is het Hans niet. In het promo stukje ondervroeg Alex hem volgens mij in de bezoekruimte van de gevangenis (daar leek het namelijk op volgens mij).

  1. Later werd zijn lichaam terug gevonden. Volgens mij had hij zichzelf laten invriezen en heeft Dian de apparatuur uitgezet zodat zij het amulet kon pakken wat Frits bij zich had (heel erg geloofwaardig 😉 een van de slechtste verhaallijnen) en hebben ze hem toen begraven.

 4. Nee hij houd Wiet niet in de gaten, Die rechesseur gaat bij Hans Langst ivm met het onderzoek in de gevangenis. Hij kan het niet zijn.

 5. Ik denk dat het iemand is die wij niet verwachten. Misschien is het wel hannie de biologische moeder van wiet of wiet haar oude pleegvader is terug.

 6. Ik denk dat het Zeger is die nog leeft en dat hij verder is gegaan met zijn “sprookjesboek”. Wiet gaat er toch een half jaar uit, mooie ontvoering door Zeger.

 7. Het is waarschijnlijk Martine. In de gevangenis zegt Hans ‘ Martine? Die leeft nog’ te zien in de promo op RTL. Ben erg benieuwd! Erg tof al die oud personages terug.

 8. Maar wat moet Martine met wiet?? Ik kan me niet voorstellen dat Martine het zusje van haar dochter kwaad zou willen doen. Ik denk dat geesje terug is in gtst want in 2005 zij ze bij het graf van frits ik kom terug..of wiet haar pleegvader is nu in beeld namelijk pieter ter lake..

 9. Dat weet ik ff niet meer, volgens mij onder zo’n video logootje, ff alle plaatsen afgaan en op alles drukken niet alleen de puzzelstukjes maar ook op video’s en info logootjes

 10. Ik denk dat het Job is, hij wil Anna terug maar eerst moeten Wiet en Anna uit elkaar gaan en door Wiet te volgen komt het waarschijnlijk uit dat Wiet Anna saboteert in Boks zodat ze geen manager word.

  1. Lorena is het dus niet en Nina, Jack en die Hein is het volgens mij ook niet en kan het die Alexander Distelveld niet zijn die iemand de opdracht heeft gegeven om Wiet te volgen om zo wraak op Sjors te nemen en dat dit de persoon is met dat vraagteken
   ofwel heeft die Zeger zijn val overleeft, wat mij onwaarschijnlijk lijkt maar in soaps weet je nooit hé.
   En bij Job heb ik mijn twijfels, zou hij zo ver gaan om Anna zo terug te krijgen, ik denk van niet.
   Dus volgens mij gaat het tussen Zeger en die persoon met een vraagteken.

 11. Naast Rien staat Agneta (oudere vrouw). Sjors staat boven Lana, boven Sjors staat Martine, daarnaast Frits, daarnaast Trix. Naast Wiet staat Hanny.

Geef een reactie