Lucas Sanders heeft samen met Pelle Meerdijk verlaten. In de aflevering van gisteren was te zien dat Lucas samen met Pelle naar Hawaii vertrok.

Afgelopen zomer werd bekend dat Ferry Doedens vanaf januari niet langer te zien zou zijn in GTST, door hij meerdere keren zijn afspraken niet na is gekomen. Later liet Ferry weten te kampen met een cocaïneverslaving.

Op Twitter liet hij weten: “Vanavond de laatste uitzending van Lucas…6 jaar mooie tijden gekend. Wat een feestje om daar te werken. Bedankt iedereen en bedankt fans!!” waarop hij verder ging: “Thnx Luuc, sukkeltje dat je af en toe ook bent. Veel plezier in Hawaï, blijf niet te lang weg. Chill ‘m daar en kom weer eens gedag zeggen.”

Ferry was sinds 2009 te zien als Lucas in de soap.

7 comments on “Lucas Sanders verlaat Meerdijk

  1. Hij komt vast een keer terug, ze lieten lucas niet voor niets ‘maar we komen terug…als we het paradijs zat zijn’ zeggen. Ferry verdient het ook. Zo open en eerlijk als hij is geweest in de media, ik heb daar veel bewondering voor. En hij bracht humor in de serie…nu wiet er ook nog eens een half jaar uit gaat, zal dat ook wel ver te zoeken zijn…. Wat mij betreft komt hij zsm terug en verlaten wat minder uitgesproken, saaie karakters de serie. Vooral Sacha, maar ook Tim voegen weinig toe. Moet zeggen dat ik Noud ook totaal niet mis…

  2. Zal hem niet missen; vond hem een slecht acteur en zijn personage al helemaal bloed irritant. Zal Pelle wel weer missen; net zoals ik Edwin en Menno mis. Was wel blij dat ze Lucas een stuk minder onbeschoft hebben gemaakt want vond hem in vooral toen hij met Edwin was en dat hele gedoe tegen Anton echt een heel slecht voorbeeld voor de homo gemeenschap en schaamde mij ook voor alles wat ie deed haha.

    Hoop wel weer dat er een nieuw homoseksueel personage in komt (of terug komt)!

  3. Met dat slechte voorbeeld TSV Anton bedoel ik natuurlijk die afleveringen aan de eettafel bij de Bouwhuisjes met Lucas zijn: “Ja wij homos doen het natuurlijk ook graag op parkeerplaatsen” ofzo. Om vervolgens Edwin oraal te willen bevredigen in Anton zijn bureau en dan ook nog Anton zwart maken als die daar pissig om word terwijl hij toch echt zijn best deed de relatie te accepteren! Had toen liever gehad dat Edwin in de serie bleef ipv Lucas. (En ik vond die dokter die Edwin aan de haak sloeg ook een leuke man)

  4. ben er niet rauwig om, irritant persoon lucas. Mis noud wel, alhoewel die ook niets aan toe te voegen had..Tim ook niet, waardeloos figuur

Geef een reactie