GTST Denktank: Blijft Rik in Meerdijk?

Vanavond is het zover, opnieuw een comeback van Ferri Somogyi in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Het is inmiddels de vierde keer dat Ferri terugkeert in de soap.

Blijft Rik voorlopig in Meerdijk, of is het slechts een gastrol?

Foto’s: Otto van den Toorn

27 reacties

 1. Dat is duidelijk hij heeft een castfoto dat had Robert niet. Dat wordt een vaste rol.

 2. Ik hoop het wel! Zou graag willen weten waarom die al zo vroeg uit de gevangenis is.

 3. Waar is die castfoto van job en rik te vinden? Kan hem nergens op internet vinden

 4. Rikkie droomde en Rik verscheen. Dat is het enige. Een korte gastrol denk ik.

 5. denk dat hij blijft hij is vrij gelaten zegt ook veel

 6. Ik denk dat Rik “de Koning” overneemt en dat Jef naar Frankrijk gaat.

 7. Rik blijft neemt de koning over nuran komt ook terug en wordt opnieuw zijn vrouw en gaat samen met hem de koning draaien anna nwordt nieuwe manager van de box met job als assistent en haar nieuwe vriend wiet gaat naar duitsland om de verantwoordelijkheid te ontvluchten over een ongeluk wat zij met job overkomt

 8. Bij de App zag je dat Rik en Janine plots zoenen wat vaag zeg, die 2 passen totaal niet bij elkaar sorry hoor, maar echt een raar stuk vond ik dat!

 9. Ik kan het niet helpen maar ik vind het verschrikkelijk dat Rik terug is en wat ziet hij er debiel uit, is hij nu Ninja krijger of zo ?.
  Nee, niet leuk en Job herinner ik me helemaal niet als zo een irritant karakter ,moet er trouwens wel om lachen dat Rik de vader moet zijn van deze acteur, ze zien er net zo oud uit e eigenlijk Job ouder dan Rik, maar ja is een soap….

 10. wat is eerste de naam van rikki’s baby

 11. Het moet niet nog ongeloofwaardiger worden haha! Rik die 20 jaar cel krijgt en na 2 jaar cel vrijkomt??? En een zoon die er ouder uitziet dan hijzelf. Maar goed hij zal wel weer geld nodig hebben.

 12. Ik hoop echt dat rik weer als vaste cast blijft. hij hoort gewoon bij gtst en vindt het leuk dat de familie De Jong weer wat meer omvang krijgt in meerdijk.

 13. Sowieso hadden ze job niet terug moeten laten komen behalve als het Teun Kuilboer was die 2e job was ook niet leuk

 14. Job mag weer vertrekken en Thijs ook

 15. vreemd dat er nu ineens gevallen wordt over het leeftijdsverschil tussen Rik en Job. Jord Knotter die nu rol van Job speelt is 7 jaar jonger dan Teun Kuilboer, de eerste Job. Het verhaal is altijd geweest dat Rik al heel jong vader werd van Job, dus 16 jaar leeftijdsverschil tussen de acteurs dan helemaal niet zo vreemd.

 16. Wie kan mij helpen ??? Waarom gedraagt Thijs zo overdreven lief bij mensen, En als niemand meer in de buurt is weer zijn ogen als een sluwe vos worden ? Wat weet hij ? Had hij nou een DNA test gedaan ofzo. Ik te veel gemist.

 17. thijs voert wat in zijn schild die wild sjoerd kapot maken

Geef een reactie