• 18 januari 2016
  • Sybren
  • 0

Vanavond vond de première van Sneekweek de Film plaats in Pathe Tuschinski Amsterdam. In de film spelen veel (oud) GTST acteurs en er waren daarom ook veel GTST-acteurs aanwezig om hun collega’s in actie te zien.

Sneekweek de Film gaat over zes bevriende studenten die naar de Sneekweek komen om een week lang los te gaan. Wanneer ze aankomen bij hun villa kan het feest beginnen, althans, dat denken ze. Gaandeweg komt er een geheim uit het verleden bovendrijven.

Wanneer ze erachter komen dat de villa niet door hen geregeld is, lopen de spanningen op. Er gebeuren bizarre dingen en als een aantal vrienden onverwachte bijwerkingen krijgen door een verkeerde mix van Ritalin en antidepressiva vertrouwen ze niemand meer. Wat een vakantie had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie.

Wil jij kans maken op kaarten voor Sneekweek de Film? Klik hier.

Hieronder een fotoverslag van de aanwezige (ex) GTST-acteurs:

Fotografie: Guusje Planjer

Geef een reactie