Zojuist is de nieuwe promo van de GTST Meerdijk App uitgebracht. Wederom is er een oude bekende te zien, namelijk Casper van Bohemen die de rol van Frits van Houten speelde.

Casper was van 1991 tot 1995 te zien als Frits van Houten, in 2005 nam Casper de rol van Frits’ tweelingbroer Hans op zich. Waarschijnlijk zal Casper wederom de rol van Hans op zich nemen.

36 comments on “Casper van Bohemen terug in GTST

 1. Nee he, die verhaallijn over die amulet was wel de slechtste ooit met Frits in de cryo.
  En nu komt de slechtst bedachte broer allertijden ook weer terug.
  Hou er toch mee op met deze onzin.

 2. OMG. Wat nou als Hans de biologische vader van wiet is. Zou me wederom niet verbazen. Maar het kan ook dat Martine ook snel weer opduikt en wraak wil nemen op Ludo. ik denk dat Joop Driesen voor haar werkt.

 3. Op wikipedia staat bij ludo en martine en algemeen dat martine 2 maart 2016 staat ook op een site. bron kan ik niet vermelden maar zeer betrouwbare site

  1. Als je alles gelooft wat op Wikipedia staat dan ben je wel heel goedgelovig. Wikipedia is een van de minst betrouwbare bron die er is omdat Jan alleman dit zomaar kan aanpassen.

 4. Inge Ipenburg. Heeft al meerdere keren aangegeven nooit meer in de rol van Martine Hafkamp te kruipen. Dus of het moet iemand anders zijn die de rol gaat spelen. Of het gaat niet gebeuren.

  1. Dat zeggen ze bijna allemaal, ik denk eerder dat het aan het juiste bedrag ligt. Het zou niet raar zijn als martine ook terugkomt want Hans zei in de promo ”Martine? Die leeft nog!”

 5. Zou leuk zijn als hij daadwerkelijk Frits blijkt te zijn. GTST heeft wel een slechterik nodig naast Ludo alleen. Hebben Sjors en Wiet meteen in vader.

  1. Gtst kan niet tippen aan B&B, er wordt weleens wat gezegd over het acteerwerk in NL soaps, nou die van B&B zijn echt belabberd… mijn vrouw kijkt het wel eens en krijg soms echt plaatsvervangende schaamte, daarnaast zijn er verhaallijnen die niks voorstellen maar gewoon een half jaar uitgerekt worden.

   het is knap dat B&B zo lang op tv te zien is.

 6. Er gingen toch ook verhalen de ronde dat gts zou stoppen. Er is nu een contract getekend van 3 jaar bij endemol. Misschien komen alle oud gtst’ers wel een keer langs in meerdijk.

   1. Eh Daan zoals ik zeg ik heb dat ook maar gehoord. De makers zijn niet afhankelijk van RTL, maar van productiebedrijf Endemol.
    Als Endemol RTL niet financieert kunnen ze de serie ook niet uitzenden.
    Daar is een contract mee afgesloten voor bepaalde tijd.
    Ze zijn ook afhankelijk van sponsors (reclameproducten). Kijk maar bij de tune voordat ze de band starten en de aftiteling.
    Zo zit het in elkaar.
    Wanneer het productiebedrijf er mee stopt onder welke omstandigheid dan ook en er geen ander gevonden zal worden houdt de serie ook op met bestaan.
    Endemol is zogezegt de werkgever en niet RTL.
    Die koopt alleen maar uitzendrechten op.

  1. @Annemieke, dat er nu veel “oud” GTST’ers terugkomen, heeft te maken met het 25 jarig bestaan van GTST.

   Ik ben het ook eens met de reactie van @Daan. RTL(4) EN het productiebedrijf Endemol zou wel gek zijn, om met GTST te stoppen.

   En nog even dit @Annemieke, niet zo boos reageren, iedereen heeft recht op zijn of haar mening. Is dus nergens voor nodig om boos te worden.

   1. Hoezo ik boos reageren. Ik ben niet boos. Hoe kom je erbij om mij zo neer te zetten mjo. Ik leg het uit hoe het in zijn werk gaat meer niet hoor.
    Nou schijnbaar weten jullie jonkies het natuurlijk wel weer beter tegenover een ouwe tut van 47 als ik en dat terwijl ik ooit in deze branche hebt gewerkt.
    Ik bekijk het ook wat betreft de bezuinigingen die door de overheid opgelegd worden.
    Productiebedrijven moeten het geld ook ergens vandaan halen. Zo’n serie kost nou eenmaal enorm veel geld.
    Nou als één van jullie het beter weten leg het dan maar eens uit.

 7. Ik ben er helemaal voor dat oud-castleden vaker terugkomen in een gastrol, daarbij hebben de schrijvers goed naar The Bold gekeken 😉 Ik hoop alleen niet dat de rol van Frits/Hans groter wordt, dat hele gedoe rondom die amulet was één van de slechtste verhaallijnen ooit. Hoewel de plotselinge vrijlating van Rick ook echt nergens op slaat.

 8. Ok ik ben nu waarschijnlijk heel ver aan het denken maar ben benieuwd wat jullie hier van denken.
  Vandaag moest je opzoek naar verdachten 6 zijn bekend wie het zijn maar is 1 onbekende verdachte,
  Op het whiteboard is als hint het nummer try van p!nk te horen.
  Tevens is er een hint over een talent scout voor zang en DANS.
  Wiet wordt gespeeld door Pip pellens.
  Pip was in het najaar te zien in Dance dance dance wat ze gewonnen heeft in de finale haalde zij samen met haar vriend de hoogst behaalde score van het seizoen met het nummer try van p!nk.
  Is dit een hint naar dance dance dance? Misschien is Timor Steffens of Dan Karity de talent scout die ze bedoelen? Dan heeft al eerder een acteer klus gehad in de Rtl entertainment film Soof.
  Wie weet is dit een reden om Wiet in meerdijk te laten blijven dat ze niet naar Duitsland gaat.

 9. Volgens mij moeten we deze keer het verhaal in de GTST App los zien van de afleveringen op TV, en is het dus een losse verhaal. Ik zie er namelijk ook nog niks in de serie voorbij komen van wat er in de app wel gebeurt nu.

Geef een reactie