Gisteren lieten wij al weten dat Jef naar alle waarschijnlijkheid Meerdijk gaat verlaten, vandaag werd bekend dat Bartho inderdaad stopt met de soap.

De 65-jarige acteur was sinds 1991 te zien in GTST. Bartho gaat nog niet van zijn pensioen genieten, hij gaat namelijk samen met Arijan van Bavel het theater in voor het toneelstuk ‘Prettig Gestoord!’

Wanneer Bartho voor het laatst te zien is in GTST, is nog niet bekend.

8 comments on “Bartho Braat stopt met GTST

  1. Het was een leuk personage maar ik vind dat hij weinig tot geen aanvulling had tot de soap in de afgelopen jaren. Ik kijk sinds eind 2011. Dit geld ook voor Laura. Mijn mening! Haha

  2. @gtstfites,
    Bartho zei het niet met zo veel woorden. Hij was verbaasd door de opmerking van Wilbert, dat ze Wilbert al 1 jaar geleden hadden benaderd, voor de verhaallijn die betrekking had op het vertrek van Bartho uit GTST. Daar zou je (met de nadruk op ZOU) uit kunnen opmaken dat het geen vrijwillig vertrek is, maar dat maken de vele media er weer van, die graag speculeren of beter gezegd, iemands woorden verdraaien.

    En ja, ik heb het gehele interview gezien.

    1. Het hele interview gezien? Mooi, want dan heb je ook gezien dat Jef het als grapje zei, en dat weet je ook wel. Je moet gewoon weer aandacht krijgen: hier heb je t.

Geef een reactie