Dag 1: Ga naar de Koning en klik op het dartbord, de jukebox, de taart en de krant. Hier komen de cijfers 9, 6, 7 en 3 uit. In willekeurige volgorde is dit de code voor Jef zijn telefoon. (De meest voorkomende combinatie is 9367)

Dag 3: In het flatje van Linda moet je op een aantal voorwerpen klikken, klik op haar sleutels, tas, telefoon en krant en zo ontgrendel je een filmpje. Ga naar De Rozenboom om het filmpje te bekijken.

67 comments on “Week 4: GTST Meerdijk app

 1. Dus Rick komt echt vrij. Zijn overige 13 jaar worden dus omgezet in voorwaardelijk. Leuk dat hij en Job terugkeren. (t is natuurlijk een programma, dus niet raar dat Rick terugkomt).

  Maar Jef ging toch meerdere oud inwoners bezoeken, ik dacht we krijgen er vet veel te zien, maar tot nu toe dus alleen Rick en Barbara

   1. In de app.
    Jef was met er aan t skypen
    Misschien kan je t nog vinden in je video’s in de app en anders even rondzoeken op internet

  1. Guus, het tijdspad in GTST moet men ook niet vergelijken met het tijdspad in het werkelijke leven.

   Bovendien een soap is, niet voor niets fictie (verzonnen wereld, het is geen werkelijkheid, het is fantasie)

 2. Top dat Rik terugkeert! Alleen had graag een mooie verhaallijn rond hem gezien waardoor hij eerder vrij zou komen. 13 jaar celstrafvermindering is wel fors. Had dan iets bedacht dat hij Alexander ofzo moest helpen in de bak te krijgen in ruil voor strafvermindering (ik noem maar wat :P)

  1. Inderdaad hier hadden ze iets sterkers mee kunnen doen.
   Helpen Alexander op te pakken en in ruil zijn vrijheid terug zou leuk zijn geweest als Rikkie nog steeds opgesloten zat door Alexander’s toedoen.
   Of dat Aysen en Rick zouden samenwerken om nep bewijs voor Rick’s onschuld te leveren omdat Aysen denkt te geloven dat Rikki haar vader nodig heeft.
   Of wat dan ook.. iets creatiefs. Ik had in ieder geval mijn uiterste best gedaan om zijn terugkomst te linken aan Rikki’s gevangenschap.

  1. Hallo Madelon. De volgorde van die foto’s is eerst Nina en Lucas met dat ding van mini mouse, daarna Lucas en Nina waar Lucas dat oranje shirtje aan heeft, daarna Lucas en Menno het huwelijk en als laatste Lucas met die zonnebril op

 3. Hey, ik weet niet in welke week ik zit maar ik ben bij de vraag dat je op zijn telefoon een SMS krijgt van rikki met de naam anita kramer maar als ik dat invoer zegt ie dat het fout is.. Heeft iemand enig idee waardoor dit komt??

 4. Jaaaaaa is gelukt nu moet ik weer een dag en 14 uur wachten me opdrachten zijn op hahahaa
  kan alleen de praatjes doen dag in dag uit hahahaha

 5. En wanneer komen er weer nieuwe opdrachten in de app of is het spel plots afgelopen? Zit al 2 week te wachten op nieuwe dingen maar tot op heden helemaal niets…

 6. weet iemand de opslongen van gtst meerdijk app van wie zijn deze vier voorwerpen in de rugzak? want ik kom niet verden hier in moet 7 verdachters vinden die achter wiet aan zetten

 7. Pleuniscool bffs Lisa Lara Zara Zoë Kyra Romy Christy eshter meike Sammy roos sylvie schreef:

  Weet iemand de code van wiet ???? En van wie is die rugzak ??????

Geef een reactie