Al maanden wordt erover gesproken; de komst van Sam naar Meerdijk. Vanavond is de dochter van Linda Dekker eindelijk te zien in GTST. Sam zit momenteel nog op een kostschool in Canada en brengt speciaal voor de kerstdagen een bezoekje aan Meerdijk, maar Sam is niet van plan terug te gaan naar Canada.

Actrice Stijn Fransen zal de rol van Sam op zich nemen. De 25-jarige actrice speelde eerder de rol van Sara in de musical Lover of Love, is in de jeugdserie SpangaS te zien als Renée Krul en zal in 2016 te zien zijn in de film Rokjesdag.

Foto: Nick van Ormondt

15 comments on “Vanavond in GTST: Sam maakt haar entree

  1. nou waren het natuurlijk maar twee scenes ofzo, maar ik heb altijd een hekel aan personages die vanaf moment één zo ondankbaar en onaardig over komen. ik snap nooit waarom gtst denkt dat dit een goede manier is om een personage te introduceren. ze wilt geen taart die haar moeder speciaal heeft gemaakt, ze maakt snerende opmerkingen over de grootte van het huis, en wilt gelijk weer weg. op dit moment maakt ze geen indruk op me.

  2. Geen leuk personage tot nu toe, zij komt ook zo respectloos over net als haar broertje Rover. Slechte opvoeding geeft die Linda dus, al haar 2 kids zijn te brutaal en hebben geen respect tegen oudere mensen.

  3. @gtstfites, waarom zou gtst Sascha bij het grofvuil zetten? Er moet een beetje variatie in een soap zitten, niet iedereen kan hetzelfde karakter hebben. Ik vind dat Sascha een leuke rol heeft, alleen haar acteerwerk is niet top, maar dat gaat wel steeds beter. Daarnaast heeft Sam een goede indruk op mij achtergelaten.

  4. Ik vind Sascha ook leuk!
    Die nieuwe vind ik meteen al niks, maar als ze haar haar laat groeien dan hebben we weer een Lorena! 😀

  5. Irritante meid, vergeleken met haar vind ik Rover wel een rustig iemand. Geen enkel respect, voor Janine niet en ook niet voor dr moeder. Hoop niet dat dit de nieuwe Lorena word, irritant type

  6. Ik vindt Sascha wel leuk spelen maar vindt jammer als Jef eruit gaat hij brengt altijd gezelligheid in de serie net zoals Lucas altijd alles op de kop zet

Geef een reactie