Maandag 28 december
Bing gedraagt zich onvoorspelbaar op een belangrijke zakenmeeting van Sanders. Anna ambieert een hogere functie en schuift een relatieprobleem voor zich uit. Lucas en Pelle denken een uitweg te hebben voor de boete, maar ze maken het alleen maar erger.

Dinsdag 29 december
Ludo brengt zijn gezondheid in gevaar. Sam wil in Nederland blijven en denkt Rover daarvoor te kunnen gebruiken. Ondanks hun afspraak gaat Anton toch stiekem bij Linda langs. Lucas denkt dat hij en Pelle kunnen cashen met hun populariteit, maar Pelle trekt een grens.

Woensdag 30 december
Rikki liegt tegen Sjoerd om Thijs te beschermen en hoopt dat ze ermee weg komt. Jef schiet in de verdediging wanneer Robert hem een vergaand voorstel doet. Anton houdt een vurig pleidooi voor zijn liefde voor Linda. Wanneer Linda een sollicitatiegesprek heeft, is ze daar met haar gedachten niet bij.

Donderdag 31 december
Anna heeft een zware taak: het oud-en-nieuwfeest in Boks. Lucas en Pelle zwaaien lachend met pistolen, beroven een bank en kunnen daarna op vakantie. Rover gaat voortvarend met zijn goede voornemens aan de slag: op slag van middennacht lost hij die al in.

Vrijdag 1 januari
Het nieuwe jaar begint in Meerdijk met een lach en een traan. Sam vertelt waarom ze niet terug wil naar Canada. Linda vindt dat Maxime uit de buurt moet blijven van haar gezin. Robert en Laura zien hoe Jef verliefd wordt.

16 comments on “Spoilers 28 december t/m 1 januari

 1. *SPOILER voor 4 januari*
  Waarom gaat Rikki nu al bevallen? Is het kind dan toch van Thijs? Als de conceptie in juli was dan is ze pas zes maanden zwanger.

  1. SPOILER
   Het verloopt ook niet helemaal soepeltjes want 5 januari “duurt het lang voor er nieuws is over de gezondheid van de baby” dus misschien is het wel te vroeg geboren.

   1. Ik denk dat de baby sowieso te vroeg geboren is, hoe vroeg is enkel de vraag. Maar voor de overlevingskansen van de baby is het wel beter als Rikki langer in verwachting is dan ze dacht en dat het dus van Thijs is. Als het van Sjoerd is, is het wel heel erg vroeg geboren.

    Aan de andere kant vind ik spoilers ook vaak misleidend. Dat er nog geen nieuws is over de gezondheid van de baby kan van alles betekenen, misschien dat het aan het einde van de aflevering toch weer goed is, of juist niet. Ik ben benieuwd naar de rest van de spoilers.

    Anyway ik denk nog altijd dat uiteindelijk uitkomt dat Thijs toch de vader is. Vooral omdat Rikki nooit over die optie heeft nagedacht en er resoluut zonder enige logica vanuit ging dat alleen Sjoerd de vader kon zijn.

    Maar ik denk wel dat Thijs misschien snel terug keert nu het kind geboren is, zeker mochten er complicaties zijn.

 2. Maandag 4 januari:

  De bevalling van Rikki begint. Een mysterieuze motorrijder onthult zijn identiteit.
  Anna wordt dubbel verrast door een vroegere flirt. Rover helpt zijn zus als Linda voorwaarden stelt.

  Dinsdag 5 januari:
  Wiet flikt Anna een streek. Het duurt lang voordat er nieuws is over de gezondheid van de baby. Thijs en Sjoerd arriveren aan het bed van Rikki.
  Ludo dwingt bing tot samenwerking.

  Woensdag 6 januari:
  De rechtzaak tussen Anton en Maxime neemt een onverwachte wending. Een conflictje van Ludo groeit uit tot een titanenstrijd.
  Jef heeft plannen met de Koning.

  Donderdag 7 Januari:
  Maxime zet alles op alles om de rechtszaak tot een goed einde te brengen. Aysen verwijt Sjoerd dat hj geen aandacht heeft voor haar verdriet. Thijs en Rikki kiezen een naam.

  Vrijdag 8 januari:
  Als maxime tot op het bot beledigd is, wordt het zwart voor haar ogen.
  Jef heeft triest nieuws voor Rikki en goed nieuws voor Robert.
  Janine verschijnt vrolijk op een feestje.

  bron: Veronica gids

  1. Bedankt voor de spoilers. Zo te horen keert Job een maandag terug, neem aan dat hij de mysterieuze motorrijder is.

   Vind het wel jammer om te horen dat er problemen aan zitten te komen voor Anna en Wiet. Vindt die twee wel leuk samen.

   Zo te zien overleefd te baby het. Maar hoop dat het wel betekend dat als het vroeger geboren is dan verwacht dat het van Thijs is. Ik heb eigenlijk niet zo’n zin in een verhaallijn dat Thijs niet weet dat hij de vader niet is en er ondertussen wel gevoelens krijgen enz. om vervolgens keihard teleurgesteld te worden. Deze verhaallijn mag ook wel een keer een einde krijgen.

 3. Als die nieuwe haar haar laat groeien hebben we weer een Lorena! 😀 Verder een stom kind net als haar broer.
  Haal beter Lucas terug over een half jaar ofzo.
  Linda kan beter Anton alles vertellen in plaats van Maxime haar zin te geven.

Geef een reactie