Spoilers 21 t/m 25 december

Maandag 21 december
Wiet heeft het gevoel dat ze klem zit tussen haar zus en vriendin. Bing heeft meer verantwoordelijkheden en wil alles zo goed mogelijk doen. Lucas’ impulsieve daad heeft grote gevolgen, zowel financieel als relationeel.

Dinsdag 22 december
Maxime doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Als Rover zijn zus Sam van het vliegveld gaat halen, lopen de zaken niet zoals gepland. Lucas zint op wraak na wat Pelle hem heeft geflikt.

Woensdag 23 december
Janine, Anton en Jef belanden op een wonderlijke speeddate in Boks. Nina is benieuwd wat voor kerstcadeau Bing voor haar gekocht heeft. Laura wil de ultieme kerstgedachte in praktijk brengen: vrede op aarde.

Donderdag 24 december
Linda is bang dat ze Anton voorgoed kwijt is. Rikki wordt emotioneel als Aysen bekent dat ze zwanger wil worden. Robert wordt keihard geconfronteerd met iets wat hij al heel lang weggestopt heeft.

Vrijdag 25 december
Lucas en Pelle vechten hun strijd in de media uit. Sam heeft een dwingende reden om langer in Meerdijk te blijven dan alleen de kerstvakantie. Ludo ziet op tegen een eenzame avond op de dialyseafdeling.

46 reacties

 1. Wanneer komt Remco nou terug? Volgens mij hoorde ik hem ook op de app, toen hij de naam van Jef riep

 2. En laat op 25 december dan nét Janine even binnenlopen in de dialyse kamer

 3. Donderdag: “Robert wordt keihard geconfronteerd met iets wat hij al heel lang weggestopt heeft.” Zou het kunnen zijn dat Robert ernstig ziek is en dit heeft verzwegen, en daarom een hele bucketlist wil afwerken? Zou het zo kunnen zijn dat hij dan de nierdonor van Ludo wordt.

 4. Nog steeds geen Noud in de spoilers. Iemand enig idee wanneer hij terug komt? Hij was 1 mei voor het laatst te zien, dus zijn half jaar is al lang voorbij. Niet dat ik hem heel erg mis 😛

 5. Die Rover komt me nou ook wel een beetje de strot uit. Wat een kleuter.

 6. misschien word lucas volgende week wel door pelle vermoord en is zijn nier een match met ludo. Dan slaan we twee vliegen in een klap ludo een nier een lucas de serie uit
  En natuurlijk gaat eric vogel de serie niet uit die doet of kan toch helemaal niets anders dan in gtst spelen.
  Maar ja als iedereen uit gtst zou gaan waar iemand een hekel aan heeft of vind dat hij/zij niets toevoegt dan zou er behalve een lantaarnpaal niets meer over zijn in meerdijk

  • Volgens mij heb jij het nieuws niet helemaal gevolgt of wel? Lucas die verlaat Meerdijk zonder dood te gaan.. Om in de toekomst nog een keer terug te kunnen komen.

 7. Maandag 28 december 2015:

  Bing gedraagt zich onvoorspelbaar op een belangrijke zakenmeeting van Sanders. Anna ambieert een hogere functie en schuift een relatieprobleem voor zich uit. Lucas en Pelle denken een uitweg te hebben voor de boete, maar ze maken het alleen maar erger.

  Bron:tvgids.tv

  Nou ben benieuwd naar wat Bing dan doet…we zullen zien.

 8. Ziet er uit als een saaie week. Helaas geen rikki en thijs. Ik vind ze echt leuk samen!

  • SPOILER ALERT!
   Thijs is vrijdag (voorlopig) voor het laatst te zien in GTST.

  • Ik ook, hoop dat SPOILER ALERT! Thijs snel terug keert. Zou het niet erg vinden als de baby toch van Thijs blijkt te zijn.

   • Ik denk ook dat de baby van Thijs is. Rikki is máánden met Thijs naar bed geweest, en maar 1 keer met Sjoerd, zou wel beter zijn als het van Thijs is, dan is Sjoerd ook van het gedoe af en kan ie lekker met Aysen verder vermenigvuldigen 😛

    • Precies mijn gedachte. Ik snapte ook nooit waarom ze er zo resoluut vanuit ging dat Sjoerd de vader was en nooit aan de optie gedacht heeft dat Thijs misschien toch de vader kon zijn. Er zat volgens mij ook helemaal niet zoveel tijd tussen dat Rikki met Thijs en daarna met Sjoerd naar bed is geweest.

     Ik hoop dat ze van de afwezigheid van Thijs gebruik maken om in de tussentijd voor eens en altijd duidelijk maken wie de vader is. En laat dat dan maar Thijs zijn. Dan kan Sjoerd eindelijk verder gaan met Aysen en Rikki met Thijs als die terug is en zijn we eindelijk van deze verhaallijn af.

 9. Di 29 december 2015:

  Ludo brengt zijn gezondheid in gevaar. Sam wil in Nederland blijven en denkt Rover daarvoor te kunnen gebruiken. Ondanks hun afspraak gaat Anton toch stiekem bij Linda langs. Lucas denkt dat hij en Pelle kunnen cashen met hun populariteit, maar Pelle trekt een grens.

  Bron:tvgids.tv

  Ludo,Ludo……

 10. Wo 30 december 2015:

  Rikki liegt tegen Sjoerd om Thijs te beschermen en hoopt dat ze ermee weg komt. Jef schiet in de verdediging wanneer Robert hem een vergaand voorstel doet. Anton houdt een vurig pleidooi voor zijn liefde voor Linda. Wanneer Linda een sollicitatiegesprek heeft, is ze daar met haar gedachten niet bij.

  Bron:tvgids.tv

  Nou Rikki gaat ook lekker…

 11. Do 31 december 2015:

  Anna heeft een zware taak: het oud-en-nieuwfeest in Boks. Lucas en Pelle zwaaien lachend met pistolen, beroven een bank en kunnen daarna op vakantie. Rover gaat voortvarend met zijn goede voornemens aan de slag: op slag van middennacht lost hij die al in.

  Bron:tvgids.tv

  Serieus??lucas en pelle die een bank beroven?

  • zwaaien met pistolen, banken beroven rare spoiler maar wel waar.

   • Waarschijnlijk is het niet letterlijk zo….maar een spoiler met een ;)…. Dat van die vakantie klinkt me trouwens als muziek in de oren, ik hoop zo dat ze Lucas weer terug laten komen… Al zal dat wel even duren…maar goed, als het maar gebeurt!

 12. Ik zou het wel mooi vinden als Bing ook een match blijkt te zijn voor Ludo 🙂 dan kan Ludo kiezen uit 2 mensen die hij niet wil 😛

 13. Goed voornemen voor Linda voor 2016: Rover eens een flink pak op zijn donder geven 😛 wat een opgefokte kleuter is dat zeg!

 14. Is Miro nou tijdelijk weg uit gtst?

 15. Waarom zou de dochter van Nina geen match kunnen zijn? Dat is natuurlijk DE uitkomst, maar daar zullen erg veel bezwaren tegen zijn.
  Ik denk dat op het allerlaatste moment, als Ludo nog weinig tijd heeft om te blijven leven, deze oplossing.
  Ludo gered, maar redt de donor het????

 16. Robert heeft helemaal niks zag ik vooruit kijkend hopeloze misleidende spoiler.

  En tvgids app doet het niet meer vanaf 1 januari dus dat is vervelend

 17. Misschien is Nick wel de match voor Ludo. Mooi moment voor een terugkeer 🙂

 18. Dit is de spoiler van 1 januari uit de televisiegids. Snap ook niet waarom hij niet op tvgids.tv staat

  https://twitter.com/flanken1234/status/676823210306990081

 19. Ik zit vast bij waar heb Job en Anna elkaar ontmoet

Geef een reactie