Maandag 14 december
Linda neemt twee heel belangrijke beslissingen. Rover laat zich inpakken door Robert die hem avontuurlijke beloftes doet. Door Aysen raakt Sjoerd onzeker over toekomstuitspraken van Anton. Sacha probeert te bemiddelen tussen Thijs en Rikki.

Dinsdag 15 december
Jef begeeft zich op glad ijs als hij meedoet met een partijtje poker. Linda voelt zich verschrikkelijk als ze moet liegen tegen Rover. Pelle is dolblij met het aanstaande tv-optreden; Lucas kijkt er enorm tegenop. Sjoerd vraagt Anton om eerlijk te zijn over de liefde.

Woensdag 16 december
In een stresssituatie blijkt maar weer eens hoe verschillend Jef en Robert in het leven staan. Bing geeft Ludo ongevraagd advies. Nina komt in conflict met Maxime en Janine als zij haar zin probeert door te drijven. Ludo verkiest een zakenafspraak boven zijn eigen gezondheid.

Donderdag 17 december
Na een tegenvaller gooit Nina meteen al haar plannen om. Als Ludo dit te horen krijgt, komt hij in actie. Pelle probeert bij Wiet vertrouwelijke informatie over Lucas los te krijgen. Rikki raakt vertwijfeld door het gedraai van Thijs. Bing trekt positieve conclusies uit een zakelijke overeenkomst.

Vrijdag 18 december
Thijs is onder de indruk als hij ziet hoe sterk Rikki is. Heel Meerdijk is er getuige van als tijdens de live-uitzending van ‘Oude Liefde Roest Niet’ Pelle en Lucas elkaar de liefde moeten verklaren. Linda moet de schijn ophouden als zij en Rover op Anton stuiten.

33 comments on “Spoilers 14 t/m 18 december

  1. @cenz, wat je zegt/schrijft, het lijkt een saaie week te worden. Ze zetten natuurlijk niet alles in de spoilers.

   Laten we maar hopen dat de dingen die niet omschreven worden in de spoilers wel spannend zijn.

 1. Nee word sowiso geen saaie week anton en linda gaan samen iets beginnen weet ik zeker en dat werd ook wel tijd maar opzicht is de rest wel saai jaa

 2. Job komt terug in GTST… waarop is dat gebaseerd? Op het feit dat Rik tijdens het bezoek van Jef een foto van hem laat zien? Het klinkt idd als een erg saaie en voorspelbare week. Anton die Linda verovert, Thijs die verliefd is op Rikki… hopelijk blijft het spannend 🙂

 3. Volgens Shownieuws (geen idee of het waar is):

  De rol van Job, de zoon van Rik de Jong en de oudere broer van Rikki, zou vertolkt gaan worden door Jord Knotter. Zijn stem kan je bekend voorkomen, want Jord is namelijk lange tijd de voice over van Shownieuws geweest!

 4. Sjoerd moet meer zen best doen voor aysen plaats steeds met die rikki bezig te zijn want il vindt dat hij overdreven gefocust is op rikki plaats dat aysen ook aandacht en liefde verdient

 5. Super leuk dat Job terug komt en Leuk voor Rikki.

  Wat me wel opvalt is dat de acteur die Job gaat spelen zelf nog maar 26 is.
  Toen Job de serie verliet was hij al volwassen (zeg een jaar of 19) toen was Rikki nog maar een baby’tje.
  Nu Job terug komt lijkt er vrijwel geen leeftijdsverschil tussen Rikki en Job te zitten terwijl ze in feite een verschil van minimaal 18 jaar hebben haha.

 6. Super dat Job en Rik terug komen.

  Wat me wel opvalt.. Job verliet in 2000 de serie toen was hij denk ik een jaar of 1920.
  Nu 16 jaar later komt hij terug als ”jonge” jongen gespeeld door iemand van 26 terwijl Rikki nu in de soap een jaar of 2021 is.
  Toen Rikki geboren werd was Job al volwassen.

  Is het zelfde als Lucas over 16 jaar terug komt en nog steeds een ”jonge” vent speelt haha.

 7. Het wordt vol in gtst of gaan ze er een bezem doorgooien of wordt de cast groter?

  Erin
  – Sam Dekker entree 22 decenber (vaste rol)
  – Rik de Jong Rentree begin 2016 (vaste rol)
  – Job Zonneveld Recast begin 2016 (rol onbekend)

  Eruit
  – Lucas Sanders exit eind december

 8. er komen best wel veel oude acteurs terug?! aysen is volgens mij weer zwanger. De zoon van Je schijnt terug te komen. rikki schijnt gaande weg helemaal de weg kwijt te raken. het zal komende weken volgens mij niet echt spannend zijn!

 9. Maandag 21 december
  Anton krijg ruzie met rover en dat loop heel erg uit de hand . Als jef dronken is maak laura zich zorgen. Het gaat heel slecht met ludo

 10. Dinsdag 22 december
  Linda is boos op Anton als ze er achter komt wat hij heb gedaan . Robert krijg ruzie met jef. Jef wil niks meer te maken hebben met Robert. Linda maak zich zorgen om rover

 11. Woedendag 23 december
  Anton heb spijt van wat hij gedaan heeft en wil het goed maken. Thijs kom in grote problemen. Nina wil ludo helpen
  Donderdag 24 dechember
  Lucas wil meerdijk verlaten met plele. Jef krijg slecht niewes te horen en weet niet wat hij er mee moet doen. Ook ludo krijg slecht niewes
  25 dechember
  Jef wil geen steun van mensen zijn verdiet is zo groot dat hij en heftig besluit neem. Anton viert alleen kerst

 12. Maandag 21dec

  Wiet voelt zich klem zitten tussen haar zus en haar vriendin. Bing heeft meerdere verantwoordelijkheden en probeert aan alles te voldoen. Lucas’ impulsieve daad heeft grote gevolgen, zowel financieel als relationeel.

  Bron tvgids.nl

 13. Het ziet er niet zo best uit voor de meerdijkers

  24 december : Lucas en Pelle weg, Jef krijgt slecht nieuws, over Robert?
  En Ludo krijgt slecht nieuws.
  25 december : Jef heeft groot verdriet. Robert dood? En neemt een heftig besluit. Gaat Jef weg uit meerdijk. (Denk het wel).

 14. Dinsdag 22 december:
  Maxime doet een ontdekking dat ze in haar voordeel kan gebruiken. Als Rover zijn zus Sam van het vliegveld haalt, Lopen de zaken niet zoals gepland. Lucas zind op wraak nadat wat Pelle heeft geflikt.

  Woensdag 23 december:
  Janine, Anton en Jef belanden op wonderlijke speeddate in Boks. Nina is benieuwd wat voor Kerstcadeau Bing gekocht heeft. Laura wil de ultieme kerstgedachte in praktijk brengen. Vrede op aarde.

  Donderdag 24 december:
  Linda is bang dat ze Anton voorgoed kwijt is. Rikki wordt emotioneel als Aysen bekend dat ze zwanger wil worden. Robert wordt geconfronteerd met iets wat hij lang verstopt heeft.

  Vrijdag 25 december:
  Lucas en Pelle Vechten hun strijd de media uit. Sam heeft een dwingende reden om langer te blijven in Meerdijk dan alleen de kerstvakantie. Ludo ziet op tegen een eenzame avond op de dialyse afdeling.

 15. Nou, zoals ik het nu lees zou het wel eens kunnen dat Robert ongeneeslijk ziek is en zich daarom zo debiel gedraagt omdat hij nog even alles uit het leven wil halen……… zou de enige verklaring zijn voor het idiote gedrag van deze rol.

  Nou, nierprobleem ook opgelost misschien, krijgt Ludo een nier van Robert en is hij wonderwel genezen.

Geef een reactie