• 31 december 2015
 • Sybren
 • 28

Aanstaande maandag is het zover, de terugkeer van Rik en zijn zoon Job in Meerdijk. Via de GTST Meerdijk App was eerder al te zien dat Rik zijn celstraf wordt omgezet in een voorwaardelijke straf, waardoor hij de gevangenis mag verlaten.

Ook zijn zoon Job keert terug in Meerdijk, Job vertrok in 2002 naar Nieuw-Zeeland. De rol van Job werd eerder gespeeld door Teun Kuilboer en Daan Roelofs, maar werd de serie uitgeschreven, omdat de schrijvers geen toekomst zagen in het personage.

De rol van Job zal vanaf maandag vertolkt worden door Jord Knotter.

28 comments on “Maandag: Rik en Job keren terug in Meerdijk

 1. Hoe leuk ik het ook vind dat Rik weer terugkomt, maar ik vind het wel een beetje ongeloofwaardig hoor. Rik kreeg 25 jaar? Dan wordt na 2 jaar ineens omgezet naar voorwaardelijk. Ik ben geen advocaat ofzo maar ik vraag me af of dit mogelijk is in het echte leven. Lijkt me niet. Als ik een moord zou plegen en ik krijg 25 jaar en ik gedrag me 2 jaar keurig in de gevangenis dan mag ik weer eruit. Daarbij moet ik ook denken aan Sil. Kreeg die niet 2 jaar en die zit nog altijd vast. Raar. Ik weet natuurlijk wat het. Voor Rik is er een verhaal voor Sil niet.

 2. Tegenwoordig krijg je als je een moord pleegt een taakstraf wegens cellen tekort. Het wordt hoog tijd dat ze die irritante, arrogante en alleen maar aan zich zelf denkende Rickie de Jong uit de serie gaan schrijven. Laat haar maar voor de trein springen of zo iets dat zeikwijf.

   1. Maar Richard50 heeft wel gelijk……….ook ik word doodziek van dat zeikkind.
    Vandeweek besefte ik dat haar meest opgelezen zin in haar hele tijd in GTST is: “Ga weg – Ik wil dat je weg gaat.
    En maar liegen (daar draait haar hele rol steeds om en die zwangerschappen vind ik ook idioot, geef dat kind toch de pil , een spiraaltje en een familieverpakking condooms dan hebben we die onzin ook weer gehad, lekker voorbeeld hoor GTST dat onbeschermd vrijen de hele tijd van dat vreselijke kind).
    Nee, ze mag er van mij uit en op haar vader zitten we ook niet meer te wachten, laat die nu maar eens gewoon wegblijven en als het hem niet lukt als acteur dan gaat hij maar in de supermarkt werken .
    Ik zeg: Haal Sil terug en geef Laura eindelijk weer eens een rol met inhoud…

 3. @North, Ik kom voor mijn eigen mening uit en het is gewoon de waarheid. En kan mij het wat schelen dat ik de naam heb verkeerd geschreven, als het beestje maar een naam heeft, toch? Ze begint een tweede Maxime Sanders te worden met al dat gedraai, gelieg en bedrog. En zingen kan dat idiote kind ook niet.

 4. Net als rover, kan die irritanter puber niet eens zijn brutale smoel houden. Anders eruit achterlijke gladiool en rikki wordt ook de gtst hoer met dat vreemdgaan en de baby..inderdaad aan die pil met haar

 5. Nounou, Rikki ligt na de bevalling nog wijdbeens op bed en de deur wordt geopend om de baby ergens anders naartoe te rijden! En iedereen daar op de gang kon de hele bevalling meekijken, omdat de jalouzieeen niet werden gesloten.

 6. @North Voelt zich kennelijk persoonlijk aangesproken… wel eens van vrije meningsuiting gehoord? …of ben jij zelf ook zo’n ziekelijk figuur als dit personage! Jij vraagt waar ik me druk om maak, waar maak jij je druk om dan?

 7. Pffff wat domme reacties allemaal!! mensen het is een soap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en geen reality TV!!! als het allemaal zo netjes en normaal ging zouden jullie naar kijken dan….?

Geef een reactie