Naast Rik keert er binnenkort waarschijnlijk nog een oude bekende terug in GTST, namelijk Job, de zoon van Rik. In de GTST Meerdijk app was te zien dat Rik een foto van zijn zoon Job liet zien. De jongen op deze foto is acteur Jord Knotter. Eerder kropen Teun Kuilboer en Daan Roelofs in de huid van Job Zonneveld.

Jord was eerder te zien in series als Celblok H en Fashion Chicks. Vanaf wanneer Job en Rik te zien zijn en of het om een eenmalig bezoekje gaat, of een vaste rol, is nog onbekend.

22 comments on “Job terug in GTST?

 1. @Gabumon
  Wat een onzin.

  Ik ben benieuwd of het een tijdelijk rol of vaste rol is. Wat Job speelt. Rik speelt wel een vaste rol weer.

 2. Ferri Somogyi maakt voor de vierde keer zijn comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zelf houdt Ferri zijn terugkeer nog een beetje geheim.

  In de speciale app is namelijk te zien dat Jef een bezoek brengt aan Rik in de gevangenis, gespeeld door Ferri. Rik zit daar vast voor de moord op Mike Brandt. “Ik zit in die app, maar er zitten meer oudgedienden in de app. Als je die allemaal terug zou halen dan loopt de cast vol”, vertelt Ferri aan RTL Boulevard.

  Inmiddels kunnen we melden dat Ferri ergens in 2016 weer een vaste rol krijgt in GTST. Hoe hij uit de gevangenis komt is nog niet bekend.

  Ferri komt dus voor vast terug in GTST wat leuk zeg

 3. Benieuwd hoe ze hem uit de gevangenis halen. Misschien Rik een undercoveropdracht uit laten voeren in ruil voor strafvermindering om de hele bende van Alexander op te rollen?

 4. Nou , als de rest van de terugkomers net zulke debielen zijn geworden als Robert mogen ze van mij wegblijven.
  Ik erger mij al vanaf de eerste minuut dat die overjarige leeghoofd van een Robert terug is, weg maar weer want die rol slaat werkelijk nergens meer op en zonde van de toch al weinige minuten zendtijd.

 5. Ik heb Job altijd een leuk personage gevonden. Het personage mag zeker weer terug komen. Teun Kuilboer zou helemaal leuk zijn, maar ja het is niet anders…

 6. Misschien komen Rik en job niet eens terug hij zegt het zelf ook bij RTL nieuws “anders komen er zoveel mensen terug, dan zou de cast vollopen” aldus Ferri. het ziet er dus naar uit dat ze allebei niet terugkeren alleen even voor de app.

  Ze laten ze alleen weer even zien in de app !!!!!!

 7. Ontzettend leuk! Ik val geloof ik het GTST twitter account al een jaar lasti gmet smeekbedes over JOb’s terugkeer 😛
  ik hoop echt dat hij een vaste rol krijgt.

 8. Ik kan me Job niet goed meer herinneren. Voor mij was het meer een 13-in-een-dozijn personage. Ik hoop overigens niet dat Rik vrijkomt. Dat zou ik absoluut niet realistisch vinden, twee jaar zitten voor een moord. Hoewel ik zijn personage best mis! Slechte keus trouwens om Robert er zo weer in te schrijven, ik irriteer me mateloos aan hem. Vond het echt leuk dat ze A&A nieuw leven in gingen blazen, loop het met zo’n sisser af en wordt het een vent in de midlife crisis.

 9. Teun Kuilboer = JOB. Beetje jammer dat er nu weer een ander iemand komt. Verder staat er in de app dat Job iets met Anna heeft gehad? Job zou inmiddels een jaar of 30-35 moeten zijn. Lekker geloofwaardig dus weer.

  1. Leeftijden moet je in GTST niet al te serieus nemen… Neem Rikki, Sil, Sjors, Lucas en Nina.

   Sjors is geboren in 1995 ofzo, zou 21 moeten zijn.

   1. Mike, ik ben het met je eens, dat je de leeftijden, maar ook de tijdlijnen in GTST niet al te serieus moet nemen.
    Maar ik denk toch dat Sjors ouder is dan 21 jaar. Ze heeft namelijk een rechtenstudie afgerond en is juriste. Dan ben je toch iets ouder dan 21 jaar, als je zo’n studie hebt afgerond.

Geef een reactie