Binnenkort is Davy Eduard King te zien in GTST, zo heeft RTL Boulevard laten weten. Davy gaat de rol spelen van Glen, die Sam, de dochter van Linda gaat begeleiden. Eerder werd al bekend dat Stijn Fransen de rol van Sam gaat spelen.

Davy zal niet lang te zien zijn in de serie, zijn opnames zitten er inmiddels alweer op. Vanaf januari zijn Davy en Stijn te zien in GTST.

 

12 comments on “Davy Eduard King in GTST

  1. Op diverse sites staat vermeld dat Sam en Glen vanaf januari 2016 in GTST hun entree maken.

   Waarschijnlijk vergis je je, of je haalt 2 dingen door elkaar, want Pelle en Lucas verlaten rond de Kerst GTST.

   Dat Linda zei dat Sam met de Kerst zou komen, klopt. Maar ik denk dat er in de loop van de verhaallijn duidelijk zal worden dat Sam niet met de Kerst komen kan. 😉

 1. Hij gaat de dochter van Linda Dekker begeleiden? is haar dochter niet helemaal goed bij haar hoofd dan, zwak begaafd ofzo? als je begeleiding nodig hebt dan mankeer je iets neem ik aan, ik zet hier mijn vraagtekens bij als ik dit zo lees!

  1. Er zijn zat dingen waarbij iemand begeleid kan worden, van een fysieke beperking tot problemen op school. Ik denk eerlijk gezegd dat ze begeleiding voor een fysieke beperking krijgt.

    1. Rww, zou idd zo maar kunnen.

     Want ook Rover heeft daar nogal (gedrag)problemen mee. Dat zou ook het vaak (irritante) gedrag van Rover kunnen verklaren.

  1. Guus, klopt idd. Dat werd gisterenavond (vrijdag) ook in RTLBoulevard gezegd, dat Sam voor het eerst te zien is in GTST op 22 december.

   Wat ik dan wel weer vreemd vind, is dat in diverse artikelen over Sam en Glen vermeld staat dat ze pas a.s. januari 2016 hun entree maken.

   Overigens je vraagt waarom Glen, Sam zou moeten begeleiden. Gisteren lieten ze in RTLBoulevard een stukje van een scene uit GTST zien met Sam en Glen en andere sporters/jongeren, en dat had met sportactiviteiten (hardlopen?) te maken. Misschien haar sporttrainer of personal trainer/coach?
   Uit die beelden kon ik / je niet opmaken, dat haar lichamelijk iets mankeert.

Geef een reactie