De meeste fans zijn momenteel druk bezig de puzzels en codes op te lossen in de nieuwe Meerdijk app. Kom jij er niet uit? Wij helpen je! (Dit bericht wordt aangevuld)

Dag 1: In De Koning liggen een aantal cijfers die je nodig hebt om in te vullen bij de opslag. De code verschilt per persoon, maar de cijfers zijn: 6524

Dag 3: In De Koning ligt een fotoalbum van Jef waar foto’s en video’s te zien zijn. Om het album te openen moet je de (stief)kinderen van Jef op alfabetische volgorde plaatsen. Deze volgorde is als volgt: Charlie, Dian, John, Kim, Morris en Remco.

Dag 5: Het telefoonnummer van Rik is: 088-1232405

Heb jij nog vragen, of kom je ergens niet uit? Laat het ons weten en we gaan het proberen op te lossen!

Op de website van GTST staan nog meer veelgestelde vragen.

300 comments on “Week 1: GTST Meerdijk APP: Hulp nodig?

   1. Ik ben bij jefs zijn foto boek en doe de foto’s op de volgorde maar hij doet het niet dus kan nu niet veder ? Kan iemand mij helpen ?

     1. ik kom ook niet verder met fotoalbum van jef zijn kinderen.
      charlie – is met blonde lange haar.
      dian – die steek haar tong
      john – is die getinte man
      kim – is dus de laast overgebleven meisje
      morris en remco – geen idee wie van de 2 wie is.

  1. Daar komt ook geen eind aan, het gaat om de scores, heb jij de hoogste score dan sta je op de eerste plaats, verder hoef je niks te doen

   1. Hoe kom je dan veder? Ik kom namelijk niet veder. Ik kan alleen maar de woorden proberen te raden. Hoelang moet je doorgaan om veder te komen?

 1. Als je het nummer van Rik heb gevonden, dan vragen ze of je die belt voor een afspraak. Moet je dat ook echt doen? Wie heeft hier het antwoord op

 2. Ik heb vandaag de app gedownload. Ik heb als laatste opdracht het fotoboek opgelost. Waar is de volgende opdracht.. .? Moet ik per dag wachten op een nieuwe opdracht….?

 3. Ik blijf nu steken bij het foto album van Jef. Ik kan de laatste foto in de linkerkolom niet aanklikken en ik kan geen enkele foto op plek zes zetten. Het beeld kan ik niet naar boven scrollen. Datzelfde geldt ook voor het recept van Jef zijn appeltaart. Zie de ingrediënten maar kan niet scrollen voor het verdere recerpt.

  Ik speel het spel op de tablet van het merk Polaroid. Met de zomerapp niks geen problemen gehad. Heb al geprobeerd het spel te verwijderen en daarna opnieuw te installeren maar heeft niet geholpen.

  Groetjes marja

  1. Neehoor. Je kunt het wel bellen. De verbinding wordt vanzelf verbroken als het afgelopen is. Het is wel grappig om het te beluisteren

 4. Ik heb een vraag heb het fotoalbum van jef alles op volgorde gedaan maar hij blijft fout aangeven heb als verwijderd de app en opnieuw gedownload alles opnieuw gedaan maar hij doet het niet

  1. Barbara is 3 (half lange blonde haar) en Dorothea 4 (getinte mevrouw).
   Dan moet je die andere twee (waarvan de foto wel erg slech van kwaliteit is, zo oud zijn ze) op 1 en 2 zetten en anders op 2 en 1.

 5. Zojuist heb ik de opdracht voltooid waarin je de vrouwen van Jef in chronologische volgorde moet zetten. Vervolgens krijg je een filmpje te zien, waarin hij Barbara vanaf Curacao spreekt. Echter, het geluid doet het bij mij niet. Na het opnieuw opstarten van de app, kan ik hem ook niet meer vinden. Nu blijk ik geen enkel filmpje met geluid te kunnen bekijken/beluisteren.
  Weet iemand waar ik het filmpje alsnog kan bekijken? Misschien op YouTube? Ik ben toch wel erg benieuwd.

 6. Weet iemand waar de zes verschillen zitten in de foto van Arnie en Roos ik kan er namelijk maar 2 vinden.
  Wie kan mij helpen???

 7. Ik heb alle mogelijkheden bij dat fotoboek van Jef geprobeerd maar niks werkt. Wil iemand even de volgorde omschrijven van de kinderen please.

 8. Wie weet wat de volgorde is van de kinderen van Jef want ik weet ook niet of dat het jongens of meisjes zijn pぇあせ

   1. Ja weet je wat het is.. ik ben al duizend keer in de rozenboom geweest maar daar kan ik ook niets :/ help alsjeblieft? Ben jij ook naar de rozenboom gegaan?

 9. Als ik bij het huis van linda ben en ik wil op rovers telefoon de puzzel oplossen krijg ik alleen zwart beeld wie weet wat je moet doen????

 10. Ik heb een vraag
  Wie weet hoe je
  Ver den komt bij deze opdracht
  Tijdlijn
  Kun iji
  Deze verschillende
  Moment uit
  Lucas zijn leven op chronische volgorde zetten?

 11. Ik ben pas begonnen met de GTST Meerdijk App en en ik moet een code invoeren om de spullen van Jef te pakken. Maar ik heb alle 4 cijvers geprobeerd, maar het geeft aan dat de code onjuist is. Wast moet je dan doen?

 12. weet iemand
  de opslongen lost de rebus op en ondtket
  als eerste de naam van rikki’s baby.
  graag wil ik het de antwoorden
  wettten

 13. Hebben jullie ook dat als je in het huis van rikki dat filmpje word Thijs dan toch een goede vader? dat dat niet eens om Thijs gaat maar om Sjoerd?

 14. ik heb jef fotoalbum opgelost.
  de volgorde is:
  charlie – blond lang haar
  kim – de vrouw die geen rood haar heeft
  john- getinte man
  dian – vrouw met rood haar
  een man die lacht en rood op de wangen heeft
  de andere man die serieus kijkt moet als laast.

 15. herkenbaar deuntje speel de melodie na op de piano om verder te gaan maar dan klik ik op de puzzel en dan doet die het niet weet iemand hoe dat kan dat die het niet doet op mijn tablet al vast bedankt

 16. kan iemand mij zeggen hoe ik verder moet met de piano wand ik kan niet op de puzzel klikken en ik kan niet op mijn tablet vinden waar de toetsenbord zit

 17. Ik kom er ook niet uit met de piano
  Kan overal op tekken er komt dan ook wel een piano geluid maar ik kan niet het midolietje van gtst doen

 18. Ik ben bij Jef en Anton in toko..druk op het foto album maar er gebeurd niets! Als ik er op druk dan hoor je wel het blub geluid

  1. Ik heb hetzelfde probleem; vrijdag kreeg ik helemaal geen opdracht te zien en de opdracht van gisteren waar Jef Laura bezoekt in de Rozenboom gebeurt ook niets maar hoor idd ook het geluid.

 19. Woensdag: Plaats de momenten van Jef in chronologische volgorde. De volgorde luidt:
  1. Foto van Jef alleen
  2. Jef en Silvia (stervende vrouw)
  3. Jef met een pistool
  4. Bruiloft Jef en Barbara
  5. Jef en zijn overleden dochter Dian
  6. Jef en Robert

 20. hij pakt bij mij niet hij geeft aan die foute is Woensdag: Plaats de momenten van Jef in chronologische volgorde. De volgorde luidt:
  1. Foto van Jef alleen
  2. Jef en Silvia (stervende vrouw)
  3. Jef met een pistool
  4. Bruiloft Jef en Barbara
  5. Jef en zijn overleden dochter Dian
  6. Jef en Robert

 21. Bij Jefs kinderen die je moet in vullen: welke naam hoort bij wie want hier staat wel de oplossin maar ik weet niet wie bijvoorbeeld Kim is. Dus welke naam hoort bij welke omschrijf diegene

 22. Waar kan je alle verdachte vinden. Je moet er 7 vinden maar ik kan er maar 6 vinden. 1 in de koning, 1 in boks en 4 in huize rikki. Weet iemand waar ik nr 7 kan vinden?

 23. wie weet de opslongen van de gtst meerdijk app
  rebus los de rebus op. wie is de afzender van deze ansichtkaart?
  graag wil ik wetten en dan bij de politiebureau de zeven verdachters
  wie is het

 24. in rikki der huis moet je die memory spel doen ik heb negen kaartjes er blijft er iedere x een over en als ik het weer probeer heb ik 3 verschillende die over blijven dus ik kan niet verder wat nu hellllp

 25. Herman Hoogendoorn hoort samen met Augusta…
  Dan krijg je naast Hans van Houten, Martine, Frits en Trix.
  Frits en Hanny zijn de ouders van Wiet.
  Frits en Trix zijn de ouders van Jack.
  Frits en Martine zijn de ouders  van Sjors, en zodoende staat zij bij Danny, en eindigt dit gedeelte van de stamboom met Lana.

 26. De app werkt nu weer.. maar moeten wel 8 dagen wachten voor de volgende verhaal lijn grr. okal begrijp ik dat wel omdat dan wordt besloten hoe wiet eruit gaat.. en ik hoop dat mensen vooral op jack stemmen.. ik wil weten waar die martine heeft gevonden en hoe..

 27. Hallo, wat is de code van de telefoon van jeff in de koning? Er staat dat ik de aflevering van 8 januari moet kijken, maar dat lukt niet meer

 28. ik kan het piano deuntje niet naspelen. wie weet de letters in volgorde, bedankt het speeld zich af in Spelonk

Geef een reactie