Maandag 7 december
Anton wil zich van zijn beste kant laten zien, maar Linda is helemaal klaar met hem. Als het niet goed gaat met Rikki, moet Aysen haar geweldige nieuws verzwijgen en krijgt Sjoerd een waas voor zijn ogen.

Dinsdag 8 december
Thijs heeft nachtmerries. Anton weigert zich een afwijzing neer te leggen. Pelle komt in actie als Lucas zich door een leuke jongen laat verleiden. Sacha laat zich van haar allerliefste kant zien. Sjors mist Tim.

Woensdag 9 december
Linda verknoeit een afspraak van Rover. Als Bing een uitnodiging krijgt van Ludo, wil hij zich bewijzen. Lucas weet zeker dat Pelle een spelletje speelt met zijn gevoelens. Anna twijfelt hieraan.

Donderdag 10 december
Nina krijgt een tegenvaller te verwerken. Jef en Robert hebben lol bij een illegaal spektakelstuk. Sjoerd snapt niet dat Rikki meegaat in Thijs’ mooipraterij. Als Bing eigenwijs handelt, wordt hij door Ludo op zijn plek gezet.

Vrijdag 11 december
Ludo wordt niet blij van de oplossing die zijn arts aandraagt. Jef heeft spijt van de afgelopen nacht, Robert niet. Maxime krijgt een ongebruikelijk verzoek. Na een steunbetuiging van Janine gaat Linda bij Anton langs.

25 comments on “Spoilers 7 t/m 11 december

 1. Door de spoilers ‘Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen’ ‘Nina krijgt een tegenvaller te verwerken ‘Ludo wordt niet blij van de oplossing die zijn arts aandraagt’ en ‘Maxime krijgt een ongebruikelijk verzoek’ denk ik dat Nina haar vader graag een nier wil geven, dit lukt door medische redenen helaas niet en dus wordt Maxime gevraagd om haar niet af te staan, iets wat Ludo niet wil. Zo lees ik dit? Meer mensen die dit denken?

  1. Dit is precies zo. Let maar op dat het gebeurd.
   Dan kan Maxime met alles wegkomen, want uiteindelijk helpt ze toch wel. Ludo hielp haar destijds ook met die ene gast die haar verkracht had en ze hadden nog ruzie. Zal wel goedkomen.

 2. Dinsdag 8 december. “Sjors mist Tim.” Was dit vorige week ookal niet? We snappen dat ze hem mist maar dit hoeft toch niet telkens in de spoilers te staan.

 3. Veel mensen weten dit volgens mij niet, maar je kan het nummer van rik dat wordt gegeven in de app ook echt bellen. Als je belt krijg je eerst het huis van bewaring en dan wordt je doorgeschakeld naar Rik, hij heeft over twee weken tijd, maar omdat je zijn stem hoort is het nu dus zeker duidelijk dat hij weer te zien zal zijn

    1. Je kan in de app op het nummer drukken, dan belt ie. Maar je kan m ook onthouden en dan zelf intoetsen. Maar het gaat idd via gewoon bellen, kost geen belminuten

     1. 088 nummers zijn niet gratis.

      De kosten voor het bellen naar een 088-nummer zijn hetzelfde als bellen naar een gewoon vast telefoonnummer. De kosten hangen af van uw aanbieder.

 4. mag Robert er weer uit ? wat een vreselijke overbodige rol.
  Ze hadden zo veel meer kunnen doen dan er een overjarige puber van 70 van te maken, ik vind het weeeeeeer een gemiste kans.
  Voegt dus helemaal niets toe aan de serie dus toedeloe en ga maar weer naar Tokyo

 5. Om de één of andere reden ben ik het een beetje met @riezz eens:
  Ik ben een beetje teleurgesteld in de rol van Robbert.
  Tot nu toe heeft hij alleen maar ergernis bij Linda, Anton, Laura en Jeff
  opgeroepen en het ziet er niet naar uit dat hij verder nog iets boeiends
  doet: ik hoop dat het bijdraait!

  Wel moet ik toegeven dat ik Thijs beter vind spelen, tegenwoordig! 🙂
  En hoop ik stiekem dat het niveau van Sacha ook nog ietsjes omhoog
  gaat… Maarja, wie ben ik? 😛

 6. Ma 14 december 2015:
  Linda neemt twee heel belangrijke beslissingen. Rover laat zich inpakken door Robert die hem avontuurlijke beloftes doet. Door Aysen raakt Sjoerd onzeker over toekomstuitspraken van Anton. Sacha probeert te bemiddelen tussen Thijs en Rikki.

  Di 15 december 2015:
  Jef begeeft zich op glad ijs als hij meedoet met een partijtje poker. Linda voelt zich verschrikkelijk als ze moet liegen tegen Rover. Pelle is dolblij met het aanstaande tv-optreden; Lucas kijkt er enorm tegenop. Sjoerd vraagt Anton om eerlijk te zijn over de liefde.

  Wo 16 december 2015 :
  In een stresssituatie blijkt maar weer eens hoe verschillend Jef en Robert in het leven staan. Bing geeft Ludo ongevraagd advies. Nina komt in conflict met Maxime en Janine als zij haar zin probeert door te drijven. Ludo verkiest een zakenafspraak boven zijn eigen gezondheid.

  Ludo, Ludo, waar gaat dit heen …..

 7. Als die andere dochter van Ludo (weet ff niet hoe ze heet) nou eens terugkomt. +Zij is ontsnapt uit die kliniek en wil wraak.

 8. er staat dat aysen haar goede nieuws moet verzwijgen maar als ik naar de spoiler kijk dan is aysen niet zwanger dus dan is er toch geen goede nieuws??

  1. Ze bedoelen dus dat ze haar oude functie weer terug heeft. Snap niet waarom ze dat zou (moeten) verzwijgen voor Rikki.
   Of Aysen dacht eerst dat ze zwanger was, toen ze in het ziekenhuis bij Rikki waren.

 9. Ik moet de gevangenis open maken maar het gaat niet. Of de pijl met spongen vooruit die maakt geen rondje

  plus ik kan nu niet in mijn app komen hoe kan dat

  groetjes henry uit tilburg

Geef een reactie