Maandag 30 november
Nina praat haar mond voorbij. Lucas en Pelle krijgen een ondoenlijke opdracht. Anton heeft niet door wat Ludo verbergt en Ludo weet niet waar Anton werkelijk mee worstelt. Linda’s ego wordt gestreeld wanneer Robert haar een leuk aanbod doet.

Dinsdag 1 december
Sjors legt zich er niet bij neer dat de zoektocht naar Rikki en Thijs op een dood spoor zit. Lucas is zenuwachtig over een belangrijke ontmoeting. Robert zet al zijn charmes in bij Linda en boekt er succes mee. Jef wordt uitgedaagd om een bucketlist te maken.

Woensdag 2 december
Laura ontdekt dat Maxime verbouwingsplannen heeft voor de Sapsalon. Bing ziet dat Ludo te zwak is om te werken en maakt daar gebruik van. Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen. Linda hoort via via dat haar baan op de tocht staat en gaat verhaal halen.

Donderdag 3 december
De acties om Rikki en Thijs te vinden bereiken een hoogtepunt. Lucas bedenkt een creatieve uitweg voor zijn problemen met Pelles moeder. Ludo is eigenwijs en luistert niet goed naar zijn lichaam. Door Wiet ziet Sjors in dat ze in haar wraakidee veel te ver is gegaan.

Vrijdag 4 december 
Kort nadat Rikki niet lekker wordt, vergaat ze van de pijn. Bing ontdekt dat Nina een afspraak voor hem verzwegen heeft. Door de actie van Robert lijkt het Sinterklaasfeest in het water te vallen. Sjoerd wordt woest als Aysen hem buitensluit, maar er is ook heel goed nieuws voor haar.

37 comments on “Spoilers 30 november t/m 4 december

 1. Zou het wel echt idioot vinden als Rikki ook opeens een miskraam zou krijgen. Dan hebben ze echt de domste verhaallijn ooit bedacht. Aysen en Rikki zwanger. Dan bam allebei miskraam.. En het nut was?

   1. Nee maar hij bedoelt wat is dan het nut van deze verhaallijn geweest. Zou het wel goed vinden. Want ik vind Aysen en Sjoerd leuk en hun als gezinnetje zou ik ook lruk vinden. En ook eens fijn dat ze hun dan niks in de weg leggen om gelukkig te zijn.

 2. De soapzus van Buddy is al bekend. Ze zal (dacht ik) begin januari voor het eerst te zien zijn. En ze wordt gespeeld door Stijn Fransen, die bekend is uit o.a. Spangas.

  1. Dat weet ik, maar ik dacht dat ze ergens in december de serie in zou komen dus vandaar. Maar het is één of andere app ofzo.

 3. Denk ook dat rikkie een miskraam krijgt en denk dat op 4 december aysen dus zwanger raakt door de zin ”maar er is ook goed nieuws voor haar” vind dat anton en linda nu wel bij mekaar mogen komen vind hun echt leuk samen denk alleen dat rover daar niet heel blij mee zal zijn hahaha

 4. Maandag 7 december

  Anton wil zich van zijn beste kant laten zien, maar Linda is helemaal klaar met hem. Het knaagt bij Sjors dat zij de oorzaak is van een opeenstapeling van ellende. Als het niet goed gaat met Rikki, moet Aysen haar geweldige nieuws verzwijgen en krijgt Sjoerd een waas voor zijn ogen.

  Bron: Tvgids.tv

  Ik denk dat Aysen weet dat Rik vrji komt en dat dus voor Rikki geheim moet houden? Sjoerd wordt vervolgens boos, omdat rikki zwanger is en geen stress kan/mag hebben aangezien het al slecht met haar gaat.

  1. @Mandy, ik lees dat anders. Ik vermoed (lees spoiler van 4/12) dat Rikki een miskraam heeft gehad en dat Aysen opnieuw zwanger is, en dat dit het geweldige nieuws is wat Aysen moet of wilt verzwijgen.
   Van die waas voor de ogen van Sjoerd en waarom, kan ik even niet plaatsen/verklaren.

   Uit een artikel over de terugkeer van Rik, geplaatst op een andere site, blijkt dat Rik in 2016 terugkeert.

   Dit is een citaat uit het betreffende artikel: Ferri Somogyi keert opnieuw terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Al in 2016 is zijn alter ego Rik de Jong weer in de serie te zien.
   De exacte verhaallijn is op dit moment nog niet duidelijk, wel staat vast dat Rik weer veel scenes krijgt met Jef (Bartho Braat).

   1. Krijgt Rikki een miskraam ?? Waarom gaan die schrijvers eerst Aysen en Rikki zwanger schrijven en dan krijgen ze allebei een miskraam en dan is Aysen weer zwanger. Dit vind IK een beetje vreemd

 5. Nieuw spoilers:

  DI 08/12

  Thijs heeft nachtmerries. Anton weigert zich bij een afwijzing neer te leggen. Pelle komt in actie als Lucas zich door een leuke jongen laat verleiden. Sacha laat zich van haar allerliefste kant zien. Sjors mist Tim.

  WO 09/12

  Linda verknoeit een afspraak van Rover. Als Bing een uitnodiging krijgt van Ludo, wil hij zich graag bewijzen. Lucas weet zeker dat Pelle een spelletje speelt met zijn gevoelens. Anna twijfelt hieraan.

  DO 10/12

  Nina krijgt een tegenvaller te verwerken. Jef en Robert hebben lol bij een illegaal spektakelstuk. Sjoerd snapt niet dat Rikki meegaat in Thijs’ mooipraterij. Als Bing eigenwijs handelt, wordt hij door Ludo op zijn plek gezet.

  VR 11/12

  Ludo wordt niet blij van de oplossing die zijn arts aandraagt. Jef heeft spijt van de afgelopen nacht, Robert niet. Maxime krijgt een ongebruikelijk verzoek. Na een steunbetuiging van Janine gaat Linda bij Anton langs.

  Beloofd op vrijdag niet veel goeds met Ludo, sluipt toch heel langzaam naar het einde van Ludo

  1. Ik denk eerder dat die arts een voorstel doet m.b.t. een donornier. Die wellicht van iemand afkomstig, wat Ludo liever niet wilt of blij mee is. Hij wees eerder al een plan van Janine af, die zich zelf wilde laten testen of ze een geschikte donor zou kunnen zijn.

   Ik zie Ludo echt niet zo snel vertrekken / verdwijnen uit GTST.
   Citaat uit een artikel/waarin Erik het navolgende vertelde bij/aan RTLBoulevard en Shownieuws:
   ALS (met de nadruk op als) Erik de Vogel stopt met zijn rol als Ludo Sanders in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden vertrekt zijn vrouw Caroline de Bruijn, in de serie Janine Elschot ook. De twee hebben dat afgesproken.

 6. OMGG. Ik vind Rikki en Thijs echt nog steeds een goed koppel. Maar omg als thijs nou ook echt verliefd op haar word en ze wat krijgen dan zou dat echt perfect zijn. Ben ik de enige die Rikki en Thijs shipt?

  1. Dan zou dat aan de ene kant een nieuw drama worden. Want ik neem aan dat ze het kindje nog steeds heeft. En Thijs weet niet beter dan dat het kindje van hem is. En als die erachter komt dat het niet zijn kind is.. Want ja alles komt een keer uit!

  2. Ik had het denk ik wel leuk gevonden als ik Rikki niet zo’n doos vond. En ik vind ze ook niet zo bij elkaar passen eigenlijk. Ze speelt ook nog steeds als een tienermeisje vind ik, ook al kleden ze haar volwassener.

   1. Ik zou het juist leuk gevonden hebben als Thijs niet zo’n verschrikkelijk kwal was. Tijdens die hele carrièreverhaallijn zou ik het wel leuk gevonden hebben als Thijs oprecht verliefd werd en niet deed alsof om z’n zin te krijgen. Als hij dit keer wel oprecht verliefd zou worden, zou ik het niet eens erg vinden. Ik kan me alleen niet voorstellen dat de verliefdheid lang zou duren en meer zou zijn dan iets wat alleen is ontstaan door de omstandigheden.

 7. Jeetje,net de spoiler gekeken van vrijdag………… begint dat gelazer van Robert en Linda na al die jaren alweer, zeer goedkope herhaling.
  Ik vind Robert trouwens een vreselijk irritante rol, wat een oude sukkel met een midlifecrisis is dat zeg, de schrijvers hadden hem toch wel IETS minder oppervlakkig kunnen maken , hij was al niet slim in het verleden maar nu is het werkelijk absurd allemaal.
  Weg met die man maar weer, toedeloe en terug naar Tokyo want voegt niets toe aan de serie.

 8. Het zou mij ook helemaal niets verbazen als ze liegt dat het van Sjoerd is om hem terug te krijgen, het zal wel van die Thijs zijn denk ik. Maar die Rikkie liegt en bedriegd toch altijd alles en iedereen en mischien is het wel een ongelukje geweest tijdens een one night stand. We weten allemaal hoe ver ze kan gaan als ze verliefd is en niet krijgen kan, net als toen met Anton.

 9. Sjonge Sjonge, dit sloeg vanavond dus echt helemaal nergens op hé?, die Thijs en Rikkie zitten al een week met elkaar op[ gescheept en gesloten en er is niets met ze aan de hand, ook niet toen ze werden bevrijd door de politie en dan zie je opeens een minuut later Thijs in beeld komen met een infuus aan zijn arm en Rikkie ligt in een soort van coma in het ziekenhuis. Waar slaat dit op, dit kan dus in het echt nooit gebeuren, zijn diechrihschrijvers van GTST nu echt helemaal van het pad af geraakt? wat hebben die schrijvers gerookt of gesnoven toen ze dit schreven?

Geef een reactie