Maandag 23 november
Anton ziet in dat hij verkeerd bezig is geweest. Thijs en Rikki beseffen hoe uitzichtloos hun situatie is. Linda probeert indruk te maken op Robert met haar zakelijke ideeën. Sjoerd doet zijn best om aan de kinderwens van Aysen tegemoet te komen. Maxime heeft verbouwingsplannen.

Dinsdag 24 november
Lucas doet er alles aan om zijn verliefdheid niet te laten zien. Janine vindt het hoog tijd dat Ludo eindelijk aan Nina vertelt wat er precies het hem aan de hand is. Thijs neemt een enorm risico.

Woensdag 25 november
Door Wiet en Anna krijgt Lucas een andere visie op Pelle. Janine doorziet waarom Nina van die ondoordachte beslissingen neemt. Anton is Linda dankbaar voor haar steun en wil iets terugdoen.

Donderdag 26 november
Sjors maakt zich grote zorgen om Rikki. Maxime probeert Sacha in haar kamp te krijgen door haar dingen voor te spiegelen. Anton denkt zich nuttig te kunnen maken in het ziekenhuis en dringt zich op.

Vrijdag 27 november
Bing praat zijn mond voorbij. Linda belandt via een leugen in een romantische date. Ludo wil dat niemand op zijn werk weet dat hij gedialyseerd moet worden. Lucas heeft nieuws voor Pelle.64 comments on “Spoilers 23 t/m 27 november

  1. Uit de spoilers van o.a. 17 , 19 en 20 november (die van een week eerder dan bovenstaande dus) zou je dat wel kunnen opmaken dat Linda Anton in huis heeft genomen.

   Wat Rikki en Thijs betreft, ik denk als ik alle spoilers zo lees van de afleveringen die nog komen moeten, denk ik dat Rikki toch blijft zeggen dat haar baby van Thijs is.
   Maar dat blijft moeilijk omdat er meer gebeurd in de afleveringen dan dat er in de spoilers geschreven staat.

   Maar goed ook, anders hoeven we niet meer te kijken. 🙂

   1. Net als toen Frits van Houten dood ging zal er nu wel weer een badguy opstaan. Maar als je om 1 personage niet meer wil kijken vind ik dat slap maar je moet het wel zelf weten natuurlijk.

  1. Erik en Carolien zeiden dat als de één eruit gaat, de ander ook gaat. Dus Ludo zal wel niet dood gaan; of in ieder geval. Voorlopig niet. Want wat doen ze dan met Janine?

 1. Ben helemaal met Marisa eens gtst zonder Ludo heeft voor mij geen waarde meer
  hij hoort hier thuis en mag van mij iets meer ondeugende dingen doen, ik geniet er van, nu zijn zus goed te pakken nemen met het huis van Anton.

  1. Ik mis Noud totaal niet… Vind hem eigenlijk weinig toevoegen
   Met Nina is hij wel uitgespeeld, Sasha is stukken leuker zonder Noud en Lucas (waar hij dan wel chemie mee heeft) gaat volgende maand uit GTST.

   Maar hij heeft nu natuurlijk wel Robert terug in Meerdijk

 2. Marjolein Keuning doet mee aan Wie Is De Mol !

  In Amsterdam worden momenteel de namen van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt. Onder andere Marjolein Keuning is komend seizoen te zien in het super spannende programma!

  Ook Airen Mylene, Rop Verheijen, Cecile Narinx, Tim Hofman, Toprak Yalçiner, Klaas van Kruistum, Taeke Takema, Ellie Lust, Annemieke Schollaardt en Remy van Kesteren doen mee.

  Op de Dam in Amsterdam staat een tafel met daarop een laptop. Eén voor één schuiven de nieuwe kandidaten aan.

 3. Thijs neemt een risco…….
  Hij is iets van plan!!!
  Ik wacht wel n beetje op de stelletjes, Rover en Rikki(denk de heletijd al dat dat iets gaat worden), Anton en Linda, Ludo en Janine!!

  -D ja! Die is al n halfjaar weg!!…..

 4. Weten jullie nog dat gedoe met Maarten Stokman? (Ongeveer 3 jaar geleden.) Ik vraag me af of dat ooit nog gaat uitkomen, ik hoop het wel natuurlijk.

  1. @Mir, of Nina komt achter de wraakactie van Maxime jegens Anton en z’n gezin.

   @john, Bing geeft een nier af aan Nina? Je bedoelt waarschijnlijk aan Ludo.

 5. Weten jullie misschien wat er gaat gebeuren de 21ste en de 22ste die staan er hierboven namelijk niet ik heb het over de (spoilers) hopelijk iets met aysen & Sjoerd zij zijn namelijk de beste koppel van gtst vinden jullie niet ??

 6. Ik hoop niet dat het iets wordt met Rover en Rikki.
  Rover is toch veel jonger? Ik weet niet precies hoe oud ze zich voordoen maar ik schat 16 en 19/20?
  Niet dat het dan niet kan ofzo maar ik hoop stiekem toch dat Sjoerd en Rikki weer samen komen. Of dat Sil weer terugkomt

  1. Dat hoop ik ook, Rikki en Sjoerd is 1 van mijn favo koppels die gtst ooit heeft gehad 🙂 en ja, Rover en Rikki, dat past gwn niet samen :$ maar dat is natuurlijk mijn mening 🙂

 7. Ik hoop nu echt dat Maxime hier niet mee wegkomt, voor dat mens krijg ik allerlei benameningen in m,n hoofd die ik hier maar niet neer zal zetten.
  De schrijvers hebben zo,n idioot script bedacht wat de aanleiding is voor dit gedrag dat ze nu ook maar een idiote verhaalllijn voor dat gefrustreerde mens bedenken. Nog steeds denk ik aan een kliniek voor sexverslaafden, want die vrouw is bezeten van sex, die kortstondige relatie met Ardil was niks anders dan een avontuurtje.
  Wat ze nu in de spoiler tegen Aysen zei dat kan toch niet, bij het schofterige af, dit mens is knettergek.
  Ik weet dat het soap is, maar ook in een soap kan je te ver gaan met idiote verhaallijnen.

 8. Helemaal goed Ad…sluit dat mens maar een tijd op in het gekkenhuis, gaan wij als kijkers deze soap nog een beetje serieus nemen.
  Ook Jef moet eens ophouden het gedrag van dit gestoorde wijf nog serieus te nemen.
  Ze moet door alle Meerdijkers maar eens openlijk uitgekotst worden en voor gek worden verklaard.
  Als Ludo zich aan zijn woord houdt maakt hij haar kapot, hij heeft haar tenslotte hier mee gedreigd.
  Schrijvers maak eens een pracht verhaallijn voor haar ,ook dat b.v Vincent per officiële brief afstand neemt van haar en haar niet meer als moeder ziet zitten, zal je zien dat ze finaal doordraait en het slecht afloopt met haar.

 9. Ja, het is maar een soap, toneelspel, nou ja bij sommige spelers. Het is ook maar geschreven.
  Maar toch, vlak voor het afgelopen weekend was het wel verschrikkelijk wat Maxime een ander mens allemaal aandoet, zelf mankeer ik niets aan mijn hart, maar dat zat mij wel in mijn keel, het was vond ik TE.

  Ik heb een vriendin die enkele jaren geleden een hartinfarct met een hartstilstand heeft gehad, zij is ook een grote fan van GTST. Het werd haar te gortig, heeft de uitzendingen van vorige week donderdag en vrijdag, niet gezien. Dat wil zeggen, vind ik, dat de schrijvers te ver zijn gegaan.
  Zij en ik hopen dat script voor Maxime gaat kantelen, dit is niet leuk meer.

  En mensen die reageren er zit toch een uit knop op de TV, ja deze is dus ook gebruikt!

 10. Hahahahaha jemig, hebben jullie last van aanstelleritus ofzo?! Met al het leed in de wereld is gtst wel het toppunt inderdaad, zou er bijna een hartaanval van krijgen. Als je niet meer wilt kijken, stop er dan mee, niemand die je tegenhoudt, maar hou op met dat gezeur, jullie nemen het allemaal veel te serieus.

  1. Beste Kelly, heb jij mijn bericht wel goed gelezen? Ja ik weet dat het maar een soap is, ik ben niet achterlijk!.
   Maar jou reactie vind ik minderwaardig. De zin, “je zou er bijna een hartaanval van krijgen” dat gaat mij te ver. En vind ik een belediging, een hele pijnlijke!
   Zoals je kon lezen ben ik gelukkig nog gezond. Maar ook ik vond die afleveringen TE ver gaan.
   Natuurlijk mag je schrijven wat je wilt.
   Maar een beetje inlevingsgevoel zou je goed doen.

 11. Anja hebt groot gelijk.
  Deze verhaal van Maxime is schofterig bedacht, voor mij kan en mag alles hoor, maar het moet nog wel geloofwaardig blijven….zo doordraaien voor een relatie van haar met die Ardil die ze amper kende is gestoord.
  Marjolein Keunig doet ook maar wat haar opgedragen wordt en dat doet ze nog goed ook, laat dat gezegd zijn.
  Waar ik me aan erger zijn de schrijvers die dit bedenken, er is niets geloofwaardigs aan de figuur Anton meer,
  de begrafenis van Bianca , etc etc…als dit zo blijft zonder dat er een goede verklaring komt voor Maxime dan haak ik af, want dit is een soap aan het worden voor gestoorde mensen die bedacht is door éven gestoorde mensen……

 12. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de verhaallijn rondom Maxime te overdreven vind. Ze doet net alsof ze al jaren gelukkig was met die Ardil. Nou nee die relatie was iets van een maandje ofzo. En dan zo reageren. Bianca wilde Ardil helemaal niet dood hebben het was een ongeluk. Maar Maxime gaat meteen een goede man alles afpakken wat hem lief is voor een relatie van een maand. Belachelijk gewoon.

 13. Nog een toevoeging: GTST ontslaat Ferry Doedens wegens drugsgebruik.
  Hiermee willen ze een statement maken naar mijn gevoel…je had die knul ook de kans kunnen geven om te blijven, hij is al aan het bewijzen dat hij zijn leven weer op de goede rit wil hebben.
  En wat doen de schrijvers, een lullig verhaaltje maken met ene Pelle om hem zo er uit schrijven, dit verdient die knul niet, want hij was/is met Anna nog de vrolijke noot in dit drama van slechte tijden.
  Lezen de schrijvers wel eens reacties vraag ik me af, of teren ze gewoon voort op een verslaafd publiek die met ruim anderhalf miljoen kijkers om 8 uur afstemmen op de soap.
  Misschien moeten wij als ” verslaafden ” ook maar eens afhaken van deze tot gestoord geworden soap,
  want alleen kijkcijfers doen er nog toe, en krijgen we dan weer een frisse soap waar je met plezier naar kijkt.
  De slappe cliffhanger van afgelopen seizoen wees er al op dat het steeds idioter aan het worden is.
  Nu maar eens op naar een mooie decembermaand met een frisse Ferry en een goed spelende opgeborgen Maxime , die leert inzien dat ze van knettergek weer een nomaal mens leert te worden.
  Misschien is zij wel de aangewezen persoon die haar broer aan een nieuwe nier kan helpen, en zo leert inzien dat leven ook waard kan zijn geleefd te worden als je mensen heelt inplaats van kapot maakt.

 14. Ik hoop dat Sjoerd Maxime met dat gemaakte beeldje voor Bianca de hersens inslaat, ze niet nét dood is
  en dan haar leven tot een hel maakt, ze alles kwijt raakt omdat Bouwhuis haar voor de rechter sleept en in het gelijk wordt gesteld en hij alles weer terug krijgt wat hem door haar is afgepakt.
  Dat voorstel van een nier geven aan Ludo vind ik wel een goeie.

 15. ma 30 nov

  Nina praat haar mond voorbij. Lucas en Pelle krijgen een ondoenlijke opdracht. Anton heeft niet door wat Ludo verbergt en Ludo weet niet waar Anton werkelijk mee worstelt. Linda’s ego wordt gestreeld wanneer Robert haar een leuk aanbod doet.

  di 1 dec

  Sjors legt zich er niet bij neer dat de zoektocht naar Rikki en Thijs op een dood spoor zit. Lucas is zenuwachtig over een belangrijke ontmoeting. Robert zet al zijn charmes in bij Linda en boekt er succes mee. Jef wordt uitgedaagd om een bucketlist te maken.

  bron: tvgids.tv

 16. De afgelopen dagen, maar met name as. vrijdag is te zien dat er een goede klik is tussen Rover en Robert.

  Tijdens Linda’s laatste bezoek aan Meerdijk (2005), hebben Robert en Linda het bed gedeeld. Misschien heel ver gezocht, maar zou Rover Roberts zoon kunnen zijn?

   1. Ik tel er 10.. 2005 – 2015.. maar in n soap kan alles. Kijk maar na Rikki die voor de cliff n aantal jaar terug nog n kind van n jaar of 8 was en na de clif lag ze met Sil in bed als 16jarige.

 17. WO 2 dec:

  Laura ontdekt dat Maxime verbouwingsplannen heeft voor de Sapsalon. Bing ziet dat Ludo te zwak is om te werken en maakt daar gebruik van. Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen. Linda hoort via via dat haar baan op de tocht staat en gaat verhaal halen.

  Bron TVgids.tv

  Gaat helemaal fout met Ludo, ik vrees het ergste, ik denk dat hij de kerst niet meer haalt, maar anders zakt hij in elkaar op Nina’s bruiloft. Een ding is zeker dit is het aller laatste seizoen van Ludo.

  1. Het zou mij geeneens zoveel meer boeien als Ludo Sanders eruit ging. Hij wordt steeds minder de keiharde zakenman die over lijken gaat (spreekwoordelijk). Dat Ludo nooit zo hatelijk en gemeen is geweest als bijv. Maxime is mooi, hierdoor kunnen we allemaal van Ludo blijven houden, maar wat harder en meer badguy-achtig mag toch wel.. neigt teveel naar het softe. Merk ook wel dat hij in de ogen van andere karakters ook het aanzien en respect wat kwijt is, lijkt wel.

   1. Zie mijn antwoord hieronder.

    Wat ik nep vind is dat Ludo altijd zijn eigen Ludo tune had en die hoor je ook nooit meer. Ik had dat destijds wel verwacht in die verhaallijn met Ludo, Nick en Leon. Dat was pas spannend en wel gepast. Gtst is wel achteruit gegaan qua verhaallijnen op bovengenoemde na. Wel een beetje jammer. Zal met de verjonging ook grotendeels te maken hebben. Dus als Ludo weg is heb je toch geen spanning meer tenzij je van het bankje verhaallijn houd en van wiet en haar gedoe en Sjors.

  2. Elke keer denken mensen “dit is het laatste seizoen van Ludo. Dat is sowieso niet zo. Hoe slecht Ludo er ook voor staat hij komt altijd terug, want het is een Sanders 🙂

   Fijne avond nog 😉

 18. Wat is Rover’s zijn probleem? Irriteer me echt kapot aan hem. Wilt die zijn moeder voor zich alleen ofzo. Heeft totaal geen respect voor andere mensen. Gaat slecht met Anton, en dat kan die niet eens begrijpen..

 19. Ik vind de verhaallijn van Lucas en Pelle ook slap. Ferry is een hartstikke goede acteur en zet zijn personage heel leuk neer, toch wel jammer dat ze zo’n persoon dan ontslaan en iemand die niks toevoegt aan de serie zoals Gaby niet. Ik denk trouwens ook, zoals @Ad al zei dat Maxime misschien wel de aangewezen persoon is om Ludo een nier te geven. Ik denk dat hij rond kerst dood ziek in het ziekenhuis ligt en de wachtrij voor donor nieren te lang duurt. Janines bloed correspondeert niet, en Ludo wilt geen nier van Nina. En op het allerlaatste moment geeft Maxime een nier zonder dat Ludo er van af weet. Ik zou het ook erg leuk vinden om te zien dat Aysen (weer) zwanger raakt en dit keer alles goed gaat.

 20. Dit is echt geen einde van Ludo Sanders geloof mij maar.
  Ludo is een geweldig personage 1 van de beste die gtst ooit gehad heeft. Hij is nooit direct een badgguy geweest. Hij nam alleen wraak op mensen die hem wat flikten op zijn eigen manier. Ludo heeft alles overleefd dit sowieso ook. Als je het hele rijtje hier zou plaatsen wat Ludo allemaal heeft meegemaakt en overleefd. Dan kan dit er ook nog wel bij. Ludo is ook echt de enige die alles lichamelijk heeft overwonnen hahaha. Enkele voorbeelden hij is verlamd geweest, hersenvliesontsteking, blind geweest, gevallen van heel hoog balkon, neergeschoten 3 kogels gehad en kon daarna niet goed ademen, paniekaanvallen destijds, met flashbacks van Maxime, en nu neergeschoten in z’n rug en de nierproblemen . Zelfs Superman is er niks bij.. Er gaat echt niks met Ludo gebeuren kom op joh :p

 21. Vind de verhaal lijnen ook flink achteruit gaan al vind ik nu t verhaal rond om anton echt hartverscheurend weet dat t maar een soap is maar als ik anton daar zo zie onder een bruggetje helemaal gebroken doet dat me wel wat we moeten ook niet vergeten dat die zn vrouw opzicht pas net verloren is vind dat Maxime echt te ver gaat en kots haar echt uit denk echter niet dat Maxime een nier gaat afstaan denk eerder nina. Vind dat Sasha echt niks meer toevoegt in de serie van mij mag ze wel vertrekken de verhaal lijn rond om lucas en pelle vind ik ook echt een slap verhaal kan eerlijk gezegt niet wachten tot linda en Antons een stel vormen t zit dr denk ik al wel aan te komen ook.

 22. Ik vind het ook heel jammer waar de schrijvers mee bezig zijn. Eerlijk gezegd vind ik dit het slechtste seizoen sinds 2006/2007 of zo, toen de kijkcijfers ook tot een dieptepunt daalden. Ik weet dat het een soap is, maar het mag allemaal wel wat realistischer. Er zijn echt een handvol oninteressante en inwisselbare karakters, ik snak naar wat meer familie-vêtes en zo… Breng Marcus Sanders terug met zijn dochter, Sil, Amy…

 23. Hahaha ben ik nu echt de enige die smult van de heks maxime ?.
  Ik vind haar geweldig spelen en als iedereen haar nu zo haat speelt ze haar rol dus heel goed en hebben de schrijvers goed werk gedaan, denk daar maar eens over na (kom op het is maar een soap).
  Natuurlijk kan dit allemaal niet wat er gebeurd , binnen no time ben je geen zwerver hoor maar ze moeten iets doen om Anton bij Linda te krijgen.
  Ik vind nog steeds dat wederom zwangere wicht van een Rikki de meest onlogische verhaallijnen hebben uit de hele gtst geschiedenis, ze is van de ene dag op de andere dag een popster (ja deuhhhhhe) ze zeurt en jankt of ze is zwanger, echt een overbodig karakter en mag van mij de serie uit en in hemelsnaam Sjoerd en Aysen samen laten want die zijn gewoon leuk om naar te kijken.
  Ik vind trouwens die Alexander heel erg goed spelen en die mag van mij wel een tijdje in Meerdijk blijven hangen en als die nou eens even Maxime aan gaat pakken of iets met haar beginnen moet dat toch vuurwerk geven
  Die Pelle mag van mij ook blijven als Lucas weg is want die jongen speelt ook gewoon echt goed zijn rol vind ik persoonlijk.
  Ach ja, we kunnen eigenlijk zoveel willen maar uiteindelijk maken de schrijvers de dienst uit en wij klagen dan weer en vervolgens kijken we braaf iedere avond hahaha, ja…ik ook :-p

 24. Ik vind het juist leuker worden. Ik vond het scenario Alexander/Thijs/Sjors al spannend en nu is Rikki er ook bij betrokken (die, als ze de waarheid had verteld, nu niet ontvoerd was), vraag me af hoe Sjors dit wil gaan oplossen zonder dat ze zelf problemen krijgt. De wraakacties van Maxime gingen net iets te lang door, maar maandag komt eindelijk het omslagpunt. Verder vind ik het wel een beetje jammer dat dit Lucas’ laatste scenario is voordat hij de serie verlaat, maar dat was vast niet de bedoeling toen ze dit bedachten. Ik vind die Pelle wel irritant.

 25. Ik vind eric bouwman ook erg goed zijn rol als Pelle spelen. Vind pelle zelf wel irritant, vooral zijn bazige gedrag. Ze hadden hem beter op een andere manier erin kunnen schrijven, niet om zo’n dom bankje.. Als je vergelijkt met vroeger is dit seizoen echt slecht. Het acteerwerk van sommige acteurs van 5 jaar geleden was gewoon beter of ligt dat aan mij? En er zijn natuurlijk veel nieuwe bijgekomen die hun draai nog moeten vinden of waarmee het niets gaat worden. (Sasha)
  Ik snap nu ook niet wat er met Bing zijn kind gaat gebeuren? Co-ouderschap ?? Nu gaan we dat kind waarschijnlijk nooit meer zien, terwijl Bing hem wat te graag voor zichzelf wilde. Wat ik me ook afvraag is wanneer de schrijvers Ludo en Ianine weer herenigen. Heeft ook niet zo veel nut dat Janine zich elke keer bemoeit met Ludo etc etc. En Noud blijft ook wel erg lang weg. Ik vind Anna wel een goede toevoeging aan de serie, kan ze mooi Tim’s plek vervangen in de Bouwhuis familie want tim mag in Afrika blijven van mij. Opzich is het wel leuk dat Robert terug is gekomen, maar had liever iemand anders gezien. En je zult zien dat als Ludo wraak wilt nemen op Maxime vanwege het gedoe met Anton zij er net achterkomt dat Ludo Monica heeft ingehuurd. Maar toch denk ik dat ze Ludo wel een nier geeft uiteindelijk, want die verhaallijn is zeker nog niet klaar en gaat sowieso een hoogtepunt krijgen.

 26. Maandag 30 november 2015
  Nina praat haar mond voorbij. Lucas en Pelle krijgen een ondoenlijke opdracht. Anton heeft niet door wat Ludo verbergt en Ludo weet niet waar Anton werkelijk mee worstelt. Linda’s ego wordt gestreeld wanneer Robert haar een leuk aanbod doet.

  Dinsdag 1 december 2015
  Sjors legt zich er niet bij neer dat de zoektocht naar Rikki en Thijs op een dood spoor zit. Lucas is zenuwachtig over een belangrijke ontmoeting. Robert zet al zijn charmes in bij Linda en boekt er succes mee. Jef wordt uitgedaagd om een bucketlist te maken.

  Woensdag 2 december 2015
  Laura ontdekt dat Maxime verbouwingsplannen heeft voor de SapSalon. Bing ziet dat Ludo te zwak is om te werken en maakt daar gebruik van. Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen. Linda hoort via via dat haar baan op de tocht staat en gaat verhaal halen.

  Donderdag 3 december 2015
  De acties om Rikki en Thijs te vinden bereiken een hoogtepunt. Lucas bedenkt een creatieve uitweg voor zijn problemen met Pelles moeder. Ludo is eigenwijs en luistert niet goed naar zijn lichaam. Door Wiet ziet Sjors in dat ze in haar wraakidee veel te ver is gegaan.

  Vrijdag 4 december 2015
  Kort nadat Rikki niet lekker wordt, vergaat ze van de pijn. Bing ontdekt dat Nina een afspraak voor hem verzwegen heeft. Door de actie van Robert lijkt het sinterklaasfeest in het water te vallen. Sjoerd wordt woest als Aysen hem buitensluit, maar er is ook heel goed nieuws voor haar.

 27. Dat hele verhaal rondom dat bankje heb ik nooit wat gevonden. Het verhaal rondom het bankje heeft natuurlijk te maken met dat Lucas weer een nieuwe liefde vind. Hoewel ik die verhaallijn wel weer leuk vind. Het doet me wel een beetje denken aan de verhaallijn rondom Menno en Lucas. Menno hield ook eerst de boot af voordat hij toegaf gevoelens voor Lucas te hebben. Nu is het Pelle die het eerst voor het geld doet en naderhand natuurlijk verliefd op Lucas word.

  Verhaallijn rondom Ludo is ook leuk om te zien, het is alleen soms best voorspelbaar. Je wist eigenlijk al meteen toen hij kreeg te horen dat hij nierfalen had dat het erger zou worden. Dat is het ook al geworden. En dat het erna uitziet dat Nina of Maxime een nier gaan afstaan voor Ludo. Als we het dan toch over Nina hebben. Nina en Bing vind ik totaal niks samen. Passen totaal niet bij elkaar.

  Robert en Jeff vermoedelijk samen met Linda die gaan samenwerken. Het is of ik terug ga ik in de tijd. Want ik ben dus een kijker van het eerste uur en kan me de tijd van AA&F en weet ik veel hoe het bedrijf nog meer geheten heeft goed herinneren. Samenwerking tussen Robert en Jeff gaat altijd goed in het begin, en ineens niet meer en hebben ze weer ruzie. Ik zie die verhaallijn niet zo zitten.

  De verhaallijn met Alexander vind ik daarentegen weer spannend. Zitten Thijs en Rikki met elkaar opgescheept. Deze verhaallijn kan 2 kanten op gaan. Als ze worden gevonden. Rikki raakt ook haar baby kwijt. Of Thijs wilt toch iets met die baby te maken gaan hebben. Net zoals Mike met Nola. Dan is Rikki natuurlijk verplicht om te vertellen dat hij de vader niet is. Thijs is wel zo iemand die dat weer doorvertelt aan Aysen. Einde relatie Aysen en Sjoerd. Terwijl ik dat een heel leuk koppel vind samen. Doordat zij een koppel zijn leer je nu ook de gevoelige kant van Aysen kennen. Dat vind ik erg leuk om te zien.

  Het hele verhaallijn rondom wat Maxime heeft gedaan vind ik ook heel erg om naar te kijken. Als ik Anton zie slapen onder dat bruggetje vind ik dat zo zielig. En voor wat vraag ik me dan af. Ik weet niet of ik dat nu heb gezien vrijdag of dat het maandag nog moet komen dat Laura commentaar geeft op wat Maxime heeft gedaan voor een relatie van 3 weken. Dat is alleen maar de waarheid. Als je echt zoiets doet voor een relatie van een paar weken dan spoor je totaal niet. Ben je ook echt rijp voor het gesticht. Marjolein krijgt natuurlijk haar script en ze doet het werkelijk super goed.

  Ik heb nog Gaby. Die zit er volgens mij bijna een jaar erin. Ik zie haar na dat jaar nog altijd liever vertrekken. Ze heeft nooit echt een verhaallijn gehad. Ja met Daryll en Noud eventjes. Nu voegt ze totaal niks meer toe. Ik vind haar ook niet goed acteren. Ik kan echt niet aan haar wennen. Ik vind die Rover (weet even zijn echte naam niet) nog beter acteren als zij.

Geef een reactie