Maandag 16 november
Nina maakt zich grote zorgen over Nola. Anton sluit zich af van de buitenwereld. Maxime laat zich niet afbrengen van haar wraak en doet er zelfs een schepje bovenop. Sjoerd hervindt zijn strijdlust.

Dinsdag 17 november
Bing zorgt ervoor dat Ludo zijn rol in de ontvoeringszaak niet verraadt. Thijs confronteert Sjors met haar dubbelspel en maakt haar duidelijk aan welk gevaar zij zich blootstelt. Linda moet kiezen tussen haar zoon en hulp aan zieke Anton.

Woensdag 18 november
Lucas is er 100 procent van overtuigd dat hij Pelle gaat veroveren. Nina wordt overrompeld door een plan van Bing. Het wordt voor Ludo steeds moeilijker om zijn nierfalen geheim te houden. Aysen komt in actie als Sjoerd Maxime te lijf wil gaan.

Donderdag 19 november
Wiet probeert Lucas af te houden van wat zij het ‘slechtste idee ever’ vindt. Sjoerd en Anna komen erachter waar Anton is. Rover vindt dat Linda weg moet blijven van die slapjanus van een Anton. Door een ruzie krijgen Sjoerd en Aysen meer inzicht in hun toekomst.

Vrijdag 20 november
Linda is van slag door de gebeurtenissen thuis. Sjors mist Tim. Thijs zit bij een arrestatie en wordt later zelf aangesproken op straat.17 comments on “Spoilers 16 t/m 20 november

 1. Ik denk dat het zo gaat.

  Anton raakt alles kwijt ook zijn huis.. Maxime biecht dit op.
  Iedereen krijgt een hekel aan maxime als ze weten dat ze een heel gezin kapot hebben gemaakt.
  Denk aan Lucas, Nina, Jeff, Laura, Janine iedereen gaat Maxime uitkotsten.
  Ludo des te meer en die helpt Anton uiteindelijk.
  Maxime gaat misschien inzien dat Anton voor haar zegge ”genoeg” gestraft is en merkt dat de pijn om Ardil niet minder is geworden.
  Maxime geeft Anton alles terug en wilt hem nooit meer zien.
  Anton vergeeft Linda en ze vormen samen een leuk gezin.

 2. Denk dat het met Manu ook gaat goedkomen.
  Als Monica Manu mee neemt voorgoed dan kijken we rest van de tijd aan tegen een verdrietige Bing die ze zoon moet missen dat is niet leuk voor de kijkers.

 3. Sjoerd is weer lekker misselijkmakend morgen: “ik was opgelucht geweest als jij die miskraam had gehad”. Net wanneer ik een beetje sympathie voor die jongen krijg, doet hij weer zoiets, en alwéér tegen Rikki. Ik vind ’t rcht een verschrikkelijk personage.

  (Dit zegt trouwens niks over wat ik van de acteur vind; Guido doet het fantastisch)

  1. Aysen was al 18 weken zwanger maar Sjoerd reageerde meer alsof hij gewoon een vage vriendin steunde met het verlies van haar kind. Had wel iets meer emotie verwacht van zijn kant.

 4. Hehe eindelijk komt de waarheid uit met maxime. Wat haat ik haar tegenwoordig niet normaal 😛 echt niet normaal hoe ze doet. Dan zie ik nog liever Martine Hafkamp haha

  Linda en Anton worden sowieso een stel, maar de vraag is wanneer.

  Nina gaat denk ik Ludo haar nier aanbieden (zelfde bloedgroep en is familie). Net op het moment voor de operatie komt ze erachter dat Ludo haar en Bing uit elkaar heeft gedreven dmv Monica. Dan moet ze besluiten haar vader te redden ondanks wat ze nu weet of Ludo aan zijn lot overlaten.

  Spannend!

  1. Idd. Nickname.

   De makers / beheerders van deze site verdienen een welgemeend en groot compliment. Bij deze dus aan de makers/beheerders.

 5. Anton Anton Anton. Ik kan niet zeggen dat ik het zielig van hem vindt. Ludo zijn beste vriend bood nota bende een helpende hand aan en dan kies je toch voor iemand die je niet kan vertrouwen. Boontje komt om zijn loontje Anton! Ik ben wel benieuwd hoe Ludo gaat reageren omdat hij Maxime had gewaarschuwd dat zij met Ludo te maken krijgt wanneer Maxime Anton belazert.

 6. Ludo krijgt het wel druk dan. Houd zich bezig met nolas ontvoering. Bing ondertussen nog aanpakken. Maxime nog erbij plus nog z’n nierfalen. Wel Nice dat Leon er weer is. Die verhaallijnen met Ludo en Leon zijn echt top. Destijds Ludo Leon en Nick dat was pas spannend. Nog spannender dan de cliff zelf. Zulke verhaallijnen zijn gwn leuk en spannend.
  En eindelijk komt het ook uit dat bing achter die chantage zat. Die vuile kruimeldief.
  Hij moet echt helemaal kapot gemaakt worden door Ludo. Ludo heeft hem genoeg gespaard. Maak het nu af aub. Opsluiten en martelen ergens op de boot deel 2 xd

 7. @ N. Sanders
  Ik weet niet waar jij dit leest in bovenstaande spoilers dat “En eindelijk komt het ook uit dat Bing achter die chantage zat”.
  Ik zou zeggen verklaar je nader/ leg uit.

 8. Lees dan : Dinsdag 17 november
  Bing zorgt ervoor dat Ludo zijn rol in de ontvoeringszaak niet verraadt. Dus het komt wel uit maar Ludo sluit misschien een deal met hem.

  Moeilijk he lezen?

   1. @GtstWatcher, precies!!!!

    @N . Sanders, ik vraag je fatsoenlijk iets, kun je dan misschien ook een “normaal en fatsoenlijk” antwoord geven, of is dat teveel gevraagd.

    En ja sorry, je reactie was idd voor mij onduidelijk, vandaar mijn vraag. Wie niet vraagt wie niet weet, begrijp je.

Geef een reactie