Vandaag kwam de nieuwe app van GTST uit. Veel fans ontdekten iets speciaals in de promo, zo denken veel fans in een fragment van Jef bij een gevangenis de stem van Rik te herkennen. Wat denken jullie? Komt Rik daadwerkelijk terug?

Rik terug in Meerdijk?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

31 comments on “GTST Denktank: Nog een oude bekende terug in GTST?

 1. Ik denk dat Jef Rik in de gevangenis gaat opzoeken omdat hij met Robert naar het buitenland vertrekt. Ik denk dat Rik maar heel even te zien zal zijn maar niet uit de gevangenis komt. Dat het misschien weer om een aantal afleveringen gaat net zoals toen Rikki haar vader ging opzoeken.

 2. Weetje wat mij een geweldige verhaallijn lijkt…

  Rik krijgt via Jeff te horen dat Rikki is ontvoerd.
  Rik flipt en weet op een geniale manier uit de gevangenis te ontsnappen. Gesteund door een corrupte Aysen weet Rik voortvluchtig te blijven, in ieder geval lang genoeg om Rikki op te sporen en te bevrijden. Na een spectaculaire bevijdings missie met Rik & Aysen vs Alexander en zijn handlangers, herenigen Rik en Rikki zich. Op Rik’s schuilplaats hebben zij een emotioneel lang gesprek, waarna Rik terugloopt naar de gevangenis en zich overgeeft om zijn straf verder uit te zitten.

 3. wat mij betreft komt Rik terug en blijft Noud waar hij nu is en blijft Tim lekker in Afrika vrijwilligerswerk doen. En Sjors mag naar hem toe!

 4. Ik snap niet waarom iedereen altijd Sil terug wilt. Rover is net in Meerdijk. Als Sil terug komt heb je twee dezelfde type personen. Ik vind Rover bar weinig toevoegen laat staan dat er 2 van zulke zijn. Rover kan alles wat Sil ook zou kunnen doen.

  1. @GTSTWatcher: Het zit hem meer in dat hij momenteel al bijna een jaar te lang in de gevangenis zit. De arme jongen mag onderand wel eens een keer uit de cel komen 😉

 5. Hoe blij ik ook zou zijn dat Rik daadwerkelijk terugkeert denk ik dat het bij een eenmalig gevangenisbezoek van Jef blijft! Op gtst.nl is namelijk te lezen dat Jef bij meerdere oud meerdijkers lang gaat om met hun herinneringen op te halen. Wie weet krijgen we behalve Rik nog meer oud gezichten te zien, hoe leuk zou dat zijn!

  Mocht het wel waar zijn dat Rik echt terug komt in Meerdijk, wat gezien het verhaal niet heel logisch is, zou ik dat als nog heel leuk vinden! GTST maakt dan echt goede keuzes door allemaal oud inwoners terug te laten keren. Dat is in dit jubileumseizoen gewoon de perfecte gelegenheid. Ben benieuwd wie er dan na Babette van Veen, Wilbert Gieske en Ferri Somogyi dan nog meer terugkeren. In de app of daadwerkelijk op is nog even de vraag… maar dat de kans groot is staat nu wel vast!

 6. Van mij Mogen Rik en Sil beiden terugkomen. Mij lijkt het geweldig als Sil het nieuwe vriendje van Sam wordt. En dan komt er uit de DNA-test dat Robert de biologische vader blijkt te zijn van Rover en Sam.

  Ook geweldig als blijkt dat Hans( de broer van Frits) terugkomt en een volwassen dochter *Gusta* blijkt te hebben en zij de nieuwe BITCH van GTST wordt die niet onder zal doen voor Ludo en zelfs Sanders-INc weet over te nemen.

     1. Ach riet, hoe betrouwbaar is deze site??. Wat ik wel weet is dat ze al vaker artikelen geplaatst hebben die over GTST gingen, voordat dit officieel bekend waren gemaakt. En ja, die ook daadwerkelijk uitkwamen. Zoals ook de terugkeer van Robert Alberts.
      RTLBoulevard + Shownieuws hebben het gemeld en het stond ook in andere media.
      Wellicht heeft zappen.blog iemand kort bij de bron.

      Dat GTST of RTL4 het nu nog niet bevestigd, is niet zo vreemd, zij houden zich op het standpunt “we verklappen niets over verhaallijnen”.

 7. Ik vraag me af waarom mijn bericht verwijderd is, ik had een link geplaatst dat Rik terug komt in GTST. Anderen mogen zo te zien wel links plaatsen en worden niet verwijderd? waar slaat dit op?

  Nogmaals een poging en dan zonder die lin naar “De Telegraaf”. Dit is mijn bericht van gisteren:

  @Roos, Jef gaat GTST niet verlaten want hij begint weer samen met Robert A&A. Het kan best mogelijk wezen dat Rik weer terug komt in GTST zodat hij Jef kan over nemen in de Koning. en Jef zijn oude baan weer kan gaan op pakken.

  @Roos, als jij iedere dag GTST zou hebben gekeken dan zou je ook inmiddels weten dat Robert in Meerdijk blijft wonen en het huis van Anton heeft gehuurd van Maxime waar het nu eigendom van is en Robert het ingericht heeft als kantoorruimte en Jef niet naar het buitenland vertrekt. Doe voortaan eerst je huiswerk voordat je een berichtje plaatst.

  Ben benieuwd of mijn bericht er nu wel op blijft staan of dat het weer wordt verwijderd!!!

Geef een reactie