Wilbert Gieske terug in Meerdijk

Wilbert Gieske keert binnenkort weer terug in GTST als Robert Alberts, zo meldt RTL Boulevard.

Wilbert speelde van 1990 tot 2008 de rol van Robert Alberts in de serie. Robert vertrok in 2008 voor zijn werk naar Tokio. Na GTST was hij te zien in verschillende toneelstukken waaronder Boeing Boeing en Duet for One.

Wilbert heeft al verschillende opnames achter de rug en zal over enkele weken al te zien zijn in de soap.

22 reacties

 1. jaaaa leuk laat hij maar weer wat krijgen met Laura, en dan hoop ik dat dennis en sil ook weer terug komen is die familie compleet en spelen er 3 families erin..maar die zal wel wat krijgen met maxim

 2. Zou me niets verbazen als de rol tijdelijk is en hij alleen terugkomt om Jeff mee te nemen naar Tokio

 3. Ik verwacht dat het een gastrol is en hij inderdaad terug naar Meerdijk komt om Jef over te halen mee te gaan naar Tokio waar hij een baan voor hem heeft. Ik zou het echter leuker vinden als hij weer bij de vaste cast gaat horen. Kan hij lekker gaan ruziën met Anton over wie Linda krijgt, heeft Laura weer iets te doen en zou het niet leuk zijn als ze Sil samen ophalen uit de gevangenis? En dat Bram dan van Sil blijkt te zijn en niet van Sjoerd. Verhaallijnen genoeg!

 4. die vent moet zn eigen detectiveserie krijgen.

 5. Het gaat om tijdelijk en hij heeft vooral opnamens met Bartho.

  @Ed
  Ik denk ook dus dat Robert Jef meeneemt naar Tokio.

 6. Weet wel zeker dat hij Jef komt halen, het was immers al bekend dat jef zou weggaan..

 7. @ Nathanael, en later weer door Bartho ontkent.

  • Ja, maar het heeft zelfs op de GTST-website gestaan als; “Jef zal Meerdijk op een onverwacht moment verlaten.”

   Ook dat is inderdaad verwijderd, maar als GTST het zelf postte, zou het wel waar zijn 😉

 8. RTL neemt Over de Streep over, Angela Schijf presenteert

  Het programma Over de Streep verhuist naar RTL 4. De zendergroep heeft al verschillende formats met het thema pesten, maar neemt nu een van de grondleggers uit het genre over van KRO-NCRV. Jessica Villerius blijft met haar Posh Productions de maker van het programma, maar Arie Boomsma gaat niet mee als presentator. Daartoe heeft RTL Angela Schijf bereid gevonden.

  Lees hier het hele verhaal http://zappen.blog.nl/rtl-nederland/2015/10/27/rtl-neemt-over-de-streep-over-angela-schijf-presenteert

 9. Kijk, dat is nou nieuws waar ik vrolijk van word!

 10. Robert keert as maandag terug, bij rtlxl zie je bij het fotootje van de uitzending van aanstaande maandag een ontzettend blije Jef en het kapsel en jasje dat wilbert op de foto hierboven heeft

 11. Wat een onzinverhaal weer in de telegraaf met ‘het werd de laatste tijd steeds stiller rond Wilbert Gieske…

  Hij is op dit moment in elke bioscoop te zien..

 12. Robert keert inderdaad maandag alweer terug in Meerdijk.

 13. Pelle wordt gespeeld door Eric Bouwman!

 14. Robert is vast de vader van een van de kinderen van Linda!!

 15. In de spoilers staat dat Robert een zakelijk voorstel doet aan Jef. Maar wat houdt dat in? het kan betekenen dat Robert hem mee wil nemen naar Tokio of hij wil Jef overhalen om in Meerdijk weer samen een reclamebureau te gaan beginnen, of….. ja dat kan van alles betekenen.

 16. Was Robert altijd al zo vervelend?

 17. De schrijvers van GTST maken een fout. Robert mag geen alcohol hebben en vanavond dronk hij wit bier

  • Klopt idd, ik vond het ook een stomme fout, hoewel je je natuurlijk wel moet afvragen of je als soap alle verhaallijnen netjes moet naleven. Dan zou Nina bijvoorbeeld ook haar hand nog steeds lam moeten houden voor een groot deel bijvoorbeeld. Als je daar jaren later nog steeds rekening mee moet houden is dat best lastig. Maar het viel mij idd ook direct op 🙂

Geef een reactie