Maandag 2 november
Jef krijgt een dubbele verrassing. Bing weet een trieste situatie tot een feestje te maken. Linda en Maxime komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Monica wordt betrapt als ze haar opdrachtgever onder druk zet. Anton weet Sjoerd te verrassen met zijn vechtlust.

Dinsdag 3 november
Lucas komt oog in oog met iemand die helemaal niet zou moeten bestaan. Laura probeert een bezoekverbod te regelen. Anna weigert in de kou te leven, ook al wordt ze gesmeekt. Maxime grijpt Brams ziekte aan om Sjoerd tegen Anton op te zetten.

Woensdag 4 november
Sjors gaat onverantwoord te werk als ze Thijs in de gaten wil houden. Jef kan zich niet inhouden als iemand De Koning afkraakt. Lucas krijgt een voorstel waarmee hij veel geld zou kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico’s met zich mee.

Donderdag 5 november
Nina kan Nola nergens vinden. Bing probeert valse paspoorten te regelen. Sjoerd is blij met zijn deal om het elektriciteitsprobleem op te lossen, totdat hij de details hoort. Uit liefde doet Janine een onalledaags voorstel aan Ludo.

Vrijdag 6 november
Linda ontdekt dat Rover zijn mond voorbij heeft gepraat. Anton geeft zijn levenslot uit handen. Nina’s moedergevoelens moeten opboksen tegen onwillige Bing, tegen stiekeme Ludo en tegen valse Monica. Anna steunt Sjoerd als hij het allemaal niet meer ziet zitten.

jefrobert

Maandag 9 november
Rikki en Aysen belanden in het ziekenhuis. Bing gaat tegen Ludo’s tactiek in als hij probeert Monica tot rede te dwingen. Pelle eist dat Lucas zich serieus bezighoudt met hun liefdesgeschiedenis.

Dinsdag 10 november
De gewiekste Maxime weet Anton stapje voor stapje steeds verder te isoleren. aar Linda ontdekt dat iedereen Anton aan zijn lot overlaat. Als Aysen diepbedroefd is, moet Sjoerd het ontgelden.

Woensdag 11 november
Het lijkt erop dat Monica zich niet aan haar afspraak gaat houden en daar is Nina nu net doodsbang voor. Ondertussen wordt Jef onder druk gezet door Robert, wanneer hun gezellige afspraakje een zakelijke wending neemt.

Dinsdag 12 november
Lucas en Pelle ondergaan een scherp televisie-interview. Aysen gaat helemaal uit haar dak in De Koning. Sacha wil weten waarom Rikki Thijs niet op zijn verantwoordelijkheden wijst. Rikki raakt steeds verder in het nauw.

Vrijdag 13 november
Sjoerd doet een bizarre ontdekking in het park. Anna blijkt medeslachtoffer te zijn van Maximes niets-ontziende wraakplan. Ludo moet schoorvoetend toegeven dat hij onder de indruk is van Bing.

32 comments on “Spoilers 2 t/m 13 november

 1. Hoe wist iedereen al van dat hele Pelle gedoe af?? Ik las ergens dat iemand het had gelezen op Ferrys iPad scherm bij vdvzs ?? Maar dat kan toch niet lol hahaha

 2. Maandag 2 november 2015
  Jef krijgt een dubbele verrassing. Bing weet een trieste situatie tot een feestje te maken. Linda en Maxime komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Monica wordt betrapt als ze haar opdrachtgever onder druk zet. Anton weet Sjoerd te verrassen met zijn vechtlust.

  Dinsdag 3 november 2015
  Lucas komt oog in oog met iemand die helemaal niet zou moeten bestaan. Laura probeert een bezoekverbod te regelen. Anna weigert in de kou te leven, ook al wordt ze gesmeekt. Maxime grijpt Brams ziekte aan om Sjoerd tegen Anton op te zetten.

  Woensdag 4 november 2015
  Sjors gaat onverantwoord te werk als ze Thijs in de gaten wil houden. Jef kan zich niet inhouden als iemand De Koning afkraakt. Lucas krijgt een voorstel waarmee hij veel geld zou kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico’s met zich mee.

  Donderdag 5 november 2015
  Geen informatie beschikbaar op dit moment. Word zsm toegevoegd.

  Vrijdag 6 november 2015
  Linda ontdekt dat Rover zijn mond voorbij heeft gepraat. Anton geeft zijn levenslot uit handen. Nina’s moedergevoelens moeten opboksen tegen onwillige Bing, tegen stiekeme Ludo en tegen valse Monica. Anna steunt Sjoerd als hij het allemaal niet meer ziet zitten.

 3. Ik krijg zo langzamerhand meer dan genoeg van Maxime, met haar wraakacties richting Anton. Bah,
  Wat een gefrustreerde tr*t is het toch ook. Er ontbreekt gewoon een man in haar leven.
  Bij ons thuis zei men in zo’n geval “jeuk is erger dan pijn” Sorry voor de uitdrukking.

 4. Zin in maandag 2-11!!!
  Oké, die ziekte van Bram las ik echt te heftig
  NO! RIKKI én AYSEN bijde in t ziekenhuis! HOE!!!!!!? wel coowl want dan hebben m’n twee favo actrices weer een paar scenes samen

 5. oei vanavond wel een grote fout, gas en licht afgesloten bij de Bouwhuisjes en ze zitten dus in de kou………………. en dan gaat Anton water koken voor het bad van Bram???

  1. Sjoerd zei tegen Rikki aan de telefoon dat het gas weer was aangesloten. Ze konden dus water koken. Maar wel apart want dan zou de douche en verwarming het ook weer moeten doen.

    1. gas en stroom worden nooit apart weer aangesloten hoor, hier is gewoon even een grote fout gemaakt door de schrijvers, maar ja who cares eigenlijk verder haha ik denk dat het 80% van de kijkers niet eens is opgevallen 🙂

     1. Uhm ja maar de reden dat ze geen stroom hebben/kunnen gebruiken is omdat de bedrading nog niet vernieuwd is 😀

 6. Idd de wraakactie van Maxime begint me de keel uit te hangen…het klopt ook gewoon niet, overal waar een van de Bouwhuisjes loopt staat of zit is dat mens als een 2e schaduw aanwezig, en anders hangt ze wel in de sapsalon.
  Die Bouwhuisjes zijn toch niet gek, die zouden zich toch moeten hoe dat mens juist elke keer maar weer hier of daar aanwezig is, ze loopt die woning in en uit.
  En waarom is die actie, alleen omdat dat mens een week of vier een geweldige sexrelatie heeft gehad met ene Ardil….dan zit de liefde toch niet zó diep.
  De volgende lijn die ze krijgt zou nu maar eens moeten zijn dat ze een nymfomane is die geen minuut zonder sex kan, Maxime moet naar een afkick kliniek voor sexverslaafden, want zonder sex in haar leven wordt dat mens levensgevaarlijk.
  Met het vertrek van Vincent is ze gelijk weer uit haar rol van de zo graag liefhebbende moeder gevallen…bbbrr, zum kotschen.

  Robert had ik me ook anders voorgesteld, de playboy van vroeger is nu een overjarige plaboy geworden, geen spat veranderd dus, zelfs zijn kleding drukt uit hoe zijn type is….ik hoop echt toch niet dat Jef zich door zo,n man laat inpalmen
  en zo de serie zou verlaten.

  Op de één of andere manier zakt GTST weer tot het niveau van vroeger, jammer.
  Ik hoop dan maar dat Ferry Doedens weer snel de serie wordt ingeschreven en met zijn vertrek we niet weer vervallen tot dat oubollige clubje van de jaren 80.

 7. Bepaalde verhaallijnen duren zo lang en zijn zo uitgekauwd dat ik er
  “heel moe” van word en voorlopig maar niet meer naar gtst kijk.
  Ik bedoel met name Maxime/Anton en Ludo/Bing. De andere verhaallijnen zijn vooral flauw, al geeft de terugkeer van Robert nog enige pit.
  Enfin, dat wordt dus alleen spoilers lezen tot het weer aardig lijkt te worden.

 8. De terugkeer van Linda vond ik best leuk, met Rover enzo. Maar Robert hoefde van mij niet terug te komen, had veel liever Charlie gezien. En wanneer heeft Ruud weer opnames? Ik vind dat ze de verhaallijn om Lucas “eruit” te schrijven wel een beetje hebben afgeraffeld. Het Janine en Ludo gedoe is leuk maar irritant, laat ze gewoon weer een stel worden hun hadden überhaupt niet eens uit elkaar mogen gaan in s23. De verhaallijn van Anton wordt ook een beetje eentonig, en dat Aysen een miskraam krijgt is een van de allerslechtste beslissingen van de schrijvers of ligt dat aan mij? Ik vond het juist leuk dat Aysen een wat lievere kant kreeg, maarja. Ze hadden beter Rikki een miskraam kunnen laten krijgen, en Aysen niet. (Goede tijden voor Sjoerd, want nu zit het hem alleen maar tegen.)

 9. Zoooo een gemiste kans dat het Aysen is die een miskraam krijgt en dan komt ze achter het rikki/sjoerd verhaal en hoppa Aysen wordt weer de koude bitch van vroeger.
  Ik vond het koppel Sjoerd en Aysen echt geweldig en eindelijk eens een leuk stel in de serie, maar nee hoor zelfs 1 gelukkig koppel mag niet meer dus.
  En mag aub die vreselijke Rikki verhuizen naar een ver eiland om opnieuw te beginnen want dat zeurderige, eeuwig liegende wicht heeft heel Nederland nu toch wel gezien dacht ik zo .
  Nee, gtst zakt weer af naar een dieptepunt maar dat vermoeden had ik al na die achterlijke cliff dit jaar, wat een zwak gedoe .
  Kortom………………tijd voor een fris geïnspireerd schrijversteam.

 10. Als het waar is dat Aysen een miskraam krijgt is dat echt een slechte keuze van de schrijvers!
  Het was veel beter geweest als Rikki miskraam krijgt en daardoor eens niet in de spotlight staat .
  Ik vind Aysen en Sjoerd een super leuk koppel en dit is een leuke verhaallijn om te volgen. Alsof Sjoerd nog niet genoeg ‘slechte tijden ‘ heeft..
  Nee ik ben het er echt niet mee eens en dat komt niet zo vaak voor.

 11. Hoe weten jullie zo zeker dat Aysen een miskraam krijgt?
  Ik had altijd wel een vermoeden dat het bij Aysen of Rikki mis zou gaan.. ik “hoopte” alleen dat het bij Rikki zou zijn omdat ze bij haar eerste echo de baby niet gelijk zagen. En Aysen moet eens wat anders spelen dan een gevoelloos kreng haha

  1. Emma, zie spoiler van dinsdag 10.11.2015: “Als Aysen diepbedroefd is, moet Sjoerd het ontgelden”.

   Gezien het feit dat Rikki en Aysen in het ziekenhuis belanden, denk ik, (weet het zeker) dat Aysen een miskraam krijgt.

 12. Ik vond de 25 jaar jubileum afl ook slecht, het ging zowat alleen maar over Zeger en Wiet. Er is momenteel volgens mij maar één stel samen en dat zijn Wiet en Anna. Ja, en Sjoerd en Aysen maar dat is wachten tot Aysen achter alles komt. En Sjors en Tim maar Tim is ineens naar Afrika. (Misschien ben ik sommige vergeten.) Vind het ook jammer dat Janine weer zo een moeder achtige rol krijgt terwijl haar kinderen echt al volwassen zijn. Zie liever dat ze weer terugkomt bij Ludo of een eigen verhaallijn met J magazine of iets. En voor de rest boeit het me allemaal vrij weinig.

 13. Ik denk dat wat verfrissing in het schrijversteam inderdaad geen kwaad kan. Ik bied me aan! Maar ondanks dat ik een hoop te klagen heb, blijf ik wel gewoon kijken. En dat zegt ook wel wat 😉

 14. Ik vind dit meer slechte tijden dan goede tijden, en al die intriges…. dit laat de wereld zien hoe het ook zou kunnen om slechte dingen te doen…dat kan mensen op ideeën brengen en zo wordt de wereld dan ook nog slechter….dit voelt niet goed voor mij.

 15. Van mij mag Rikkie uit de serie geschreven worden, wat een zeikwijf is dat. Ze denkt alleen maar aan zichzelf, kan en weet alles beter dan iedereen en als daar eens door iemand iets van gezegd wordt begint ze meteen te janken en doet ze net of ze zielig is. Ik kots dat wijf al een paar jaar uit, het wordt tijd dat dit personage de serie gaat verlaten.

  Ik hoop ook dat Bing naar het buitenland vertrekt en dat personage ook de serie gaat verlaten want die Bing heeft ook niet echt een verhaallijn maar heel af en toe een verhaaltje erom heen. Die Bing ben ik ook inmiddels uitgekotst.

  Dan hebben we nog Tim, dat lulletje mag voorgoed in Afrika blijven van mij want zijn personage heeft ook geen toegevoegde waarde, en bovendien kan hij ook niet acteren. Sjors mag van mij wel een grotere verhaallijn gaan krijgen, nu Tim weg is ziet ze haar kans om weer eens lekker vreemd te gaan en die kans benut ze ook met die ene vent met wie ze op de hotelkamer zat. Toen is er nog niets gebeurd, maar ik weet zeker dat ze binnenkort met hem het bed in duikt.

  Robert mag van mij wel een vaste rol gaan spelen. Hij wil in ieder geval weer een bedrijf opzetten en wil dat Jef zijn zakenpartner wordt, bovendien heeft hij gezegt net zolang in Meerdijk te blijven als nodig is. Dus voor hoelang dat is weten we nog niet. Mischien krijgen Robert en Laura of Robert en Linda wel weer een relatie met elkaar. Hoewel ik bij Linda wel mijn twijfels heb, zij is namelijk verliefd op Anton. De familie Alberts mag van mij wel weer een gezin gaan worden in de serie. Mischien duikt er wel weer in Meerdijk een onechte zoon of dochter van Robert of van Jef op.

  Ik denk dat over een tijdje die Sil ook wel weer terug keert in de serie. Hoeveel jaar gevangenisstraf had hij gekregen en hoeveel jaar heeft hij nu uitgezeten? hij zal toch ook weleens een keer verlof krijgen?

Geef een reactie