Maandag 26 oktober
Ludo waarschuwt Anton voor een verkeerde deal. Bing en Monica botsen hard als zij tegengestelde ideeën over hun toekomst hebben. Maxime moet aan de bak om Linda in haar kamp te houden. Door een aangename verrassing ontdekt Nina dat zij de ware voor Bing is.

Dinsdag 27 oktober
Een ongeluk brengt Sjors in contact met een gevaarlijke man. Nina’s plan met Monica lijkt zich tegen haar te keren. Aysen heeft last van moodswings en dus heeft Sjoerd last van Aysen. Hij weet het gevaar echter op sympathieke wijze af te wenden.

Woensdag 28 oktober
Linda hoort hoe Rover een afspraak van haar heeft verprutst. Lucas heeft een idee hoe hij nog meer publiciteit rond het bankje kan regelen. Maxime regelt een date waar ze Linda in mee krijgt, maar de avond eindigt met dubbelspel. Sjors wordt geconfronteerd met Thijs’ enorme argwaan.Donderdag 29 oktober
Rikki vindt dat Bram bij haar moet wonen vanwege de aanhoudende stroomstoring bij Bouwhuis. Janine probeert Lucas van verdere leugens af te houden. Wiet doet Rover een speels voorstel. Wanneer Anton wakker wordt, realiseert hij zich nog niet in welke ellende hij eigenlijk zit.

Vrijdag 30 oktober
Sjoerd heeft schokkend nieuws voor Linda. Ludo wil niet dat Nina erachter komt hoe slecht zijn gezondheid is. Zelfs naar Janine doet hij zich sterker voor dan hij is. Bing luistert stiekem een telefoongesprek van Monica af en komt daarna in actie.

35 comments on “Spoilers 26 t/m 30 oktober

 1. Ben totaal geen fan van het koppel Bing en Nina. Serieus ze passen gewoon niet bij elkaar. Dus hoelang wil Gtst hen nog bij elkaar laten? (Monica past eigenlijk ook veel beter bij Bing)
  Sowieso word ik de laatste tijd een beetje moe van Gtst. Ze maken van die koppels, waarbij je echt denkt serieus die twee?

  1. Ik wordt eerder moe van Ludo zijn wraakzucht. Nina kan nooit een keuze maken zonder dat haar vader er boven op staat. Ik irriteer me dood aan Monica ze mag snel de serie verlaten. Ik vindt dat Nina en Bing nu wel door mogen hebben dat Ludo achter het hele Monica gebeuren zit.

   1. Ludo’s zijn wraakzucht?? Wat dacht je van die van Maxime. Jemig zeg, een heel gezin ten gronde richten. En dat omdat Bianca haar straf is ontlopen, doordat ze dood is gegaan.

 2. Maandag 2 november 2015

  Jef krijgt een dubbele verrassing. Bing weet een trieste situatie tot een feestje te maken. Linda en Maxime komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Monica wordt betrapt als ze haar opdrachtgever onderdruk zet. Anton weet Sjoerd te verrassen met zijn vechtlust.

  Dinsdag 3 november 2015

  Lucas komt oog in oog te staan met iemand die helemaal niet zou moeten bestaan. Laura probeert een bezoekverbod te regelen. Anna weigert in de kou te leven, ook al wordt ze gesmeekt. Maxime grijpt Brams ziekte aan om Sjoerd tegen Anton op te zetten.

  Woensdag 4 november 2015

  Sjors gaat onverantwoord te werk als ze Thijs in de gaten wil houden. Jef kan zich niet inhouden als iemand de Koning afkraakt. Lucas krijgt een voorstel waarmee hij veel geld zou kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico’s met zich mee.

 3. hmmm tussen 2 en 4 november helemaal niks over Ludo’s zijn toestand, zal hij toch dood gaan, misschien met toedoen van iemand anders.

  1. Waarom, omdat er 3 dagen niets over Ludo wordt geschreven, dan zou hij dood gaan of al zijn.

   Komt wel vaker voor, dat er even niets over een personage wordt geschreven, en trouwens, ze kunnen niet alles in de spoiler schrijven/vermelden, want dan hoeven we helemaal niet meer te kijken naar GTST.

 4. Dit klinkt spannend! Wie is de “niet-bestaande” persoon die Lucas ontmoet? Voor wie regelt Laura een bezoekverbod? En hoe ziek is Bram? Ik ben blij dat het tot een confrontatie tussen Maxime en Linda komt. En eigenlijk ben ik nu al klaar met dat hele gezeik tussen Sjors en Thijs.

 5. In de aflevering van woensdag:

  Maxime belooft dat ze stopt met haar wraak maar blijft doorzetten en voert Anton dronken. Sjors zoent met ene Alexander Pechtold. Lucas schakelt TV in voor het redden van het bankje, maar vertelt opeens een verhaal over ene Pelle, niet over Edwin. Op TV doen ze een oproep om die Pelle te vinden.

  Bron: gezien op videoland

 6. Hoe wist iedereen weken geleden al af van dat Pelle gebeuren terwijl ik het net pas lees?
  Ik vind het Bing Monica Nina gedoe ook te lang duren, ik denk dat als Nina erachter komt dan is ze boos etc etc etc maar dat Ludo ineens in het ziekenhuis komt te lighen en een donor nier nodig heeft en Nina voor de keuze staat een nier geven of Ludo dood laten gaan en dan kiest ze natuurlijk de eerste waaruit blijkt dat ze haar vader niet kwijt wilt. Ludo en Janine mogen van mij ook weer samen komen, ik verwachtte het in sz24 al maar we zitten nu in sz26 en het begint wel erg lang te duren allemaal. Verder vind ik het jammer dan Lucas eruit gaat omdat hij eigenlijk onmisbaar is, en GTST nu geen een homo-personage meer heeft wat sommige verhaallijnen nu onmogelijk maakt. De persoon die Lucas tegenkomt die niet mag bestaan vraag ik me ook af, en de persoon die Laura een verbod geeft is misschien die kan die Sjors zoent. Het Sjors-Thijs gedoe is ook al zo kinderachtig terwijl Sjors normaal heilig is. En als Lucas eruit gaat, geef hem dan tenminste een waardige verhaallijn op het laatst en niet een of ander dom bankje.

  1. Zou best kunnen dat het een soort dubbelganger is. Straks wordt Pelle ook nog gespeeld door Raynor Arkenbout…. Weet niet wat ik daar dan weer van moet denken. Hoop een andere acteur. Maarja misschien is het ook wel leuk.

 7. Wat is personage Sjors vervelend geworden zeg, constant maar bemoeien met andere zaken, vroeger vond ik Sjors leuk maar de laatste jaar echt een vreselijke bemoeial en vervelende personage!

 8. Spoilers:
  maandag: 9 november:
  Rikki en Aysen belanden in het ziekenhuis. Bing gaat tegen Ludo’s tactiek in als hij probeert Monica in rede te dwingen. Pelle eist dat Lucas zich serieus bezighoudt met hun liefdesgeschiedenis.

  dinsdag 10 november:
  De gewiekste Maxime weet Anton stapje voor stapje te isoleren. Maar Linda ontdekt dat iedereen Anton aan zijn lot overlaat. Als Aysen zwaarbedroefd is, moet Sjoerd zich ontgelden.

  woensdag 11 november:
  Het lijkt erop dat Monica zich niet aan de afspraak gaat houden en daar is Nina nu net doodsbang voor. Ondertussen wordt Jef onderdruk gezet door Robert, wanneer hun gezellige afspraakje een zakelijke wending neemt.

  donderdag 12 november:
  Lucas en Pelle ondergaan een scherp televisie-interview. Aysen gaat helemaal uit haar dak in de Koning. Sacha wil weten waarom Rikki Thijs niet om haar verantwoordelijkheden wijst. Rikki raakt steeds verder in de nauw.

  vrijdag 13 november:
  Sjoerd doet een bizarre ontdekking in het park. Anna blijkt medeslachtoffer te worden van Maxime niets-onziende wraakplan. Ludo moet schoorvoetend toegeven dat hij onder de indruk is van Bing.

  Bron: TV film

  Meest opvallend vind ik de spoiler van woensdag 11 november. Robert Alberts keert terug?

Geef een reactie