Maandag 19 oktober
Maxime ontpopt zich als reddende engel. Sjors begeeft zich op het criminele pad. Aysen en Rikki fantaseren over babynamen. Sjoerd maakt zich grote zorgen door wat Anton is overkomen. Linda wordt op de proef gesteld wanneer ze haar ware gevoelens moet inhouden.

Dinsdag 20 oktober
Sjoerd kan het niet aanzien wanneer zijn huis wordt leeggehaald. Linda ontmoet een voor haar interessante man, maar Rover vindt het maar niks. Monica, Bing en Nina ontmoeten elkaar in de Rozenboom. Ze hebben allemaal een geheim en proberen het zo te houden.

Woensdag 21 oktober
Bing is gechoqueerd wanneer Monica hem een ongelofelijk voorstel doet. Sjors wordt betrapt wanneer ze Thijs aan het natrekken is. Janine grijpt in wanneer ze denkt dat Ludo zijn gezondheid op het spel zet. Sacha zoekt juridische hulp in haar kruistocht om het bankje te behouden.

Donderdag 22 oktober
Aysen komt in een gevaarlijke situatie terecht met een overvaller. Sjoerd ziet mogelijkheden in Maxime’s oplossing om alle financiële problemen op te lossen. Nina zet Bing onder zware druk: kies tussen mij en Monica. Nu meteen!

Vrijdag 23 oktober
Anna wil met Wiet samenwonen, maar dan hoort Wiet de reden waarom ze dat wil. Linda vindt dat Maxime een grens gepasseerd is, nu er meer slachtoffers vallen dan Anton alleen. Toch moet ze een kant kiezen. Ludo wijst een verassing van Janine af. Sascha en Lucas lopen stad en land af met hun handtekeningenactie.

16 comments on “Spoilers 19 t/m 23 oktober

 1. Voor iedereen die denkt dat Ludo’s afnemende gezondheid het begin van zijn einde is..

  ik denk dat het juist de terugkomst is van Evil Ludo zoals we hem graag zien!!

  Ik heb trouwens de aflevering gemist waarin hij bij de dokter was.. wat was er nou precies met zijn nier aan de hand? Heeft het iets te maken met dat cliffhanger “ongeluk” of toch iets teveel wijntjes, whiskey’s en cognacjes in de loop der jaren?

 2. Maandag 26 oktober
  Ludo waarschuwt Anton voor een verkeerde deal. Bing en Monica botsen hard als zij tegengestelde ideeën over hun toekomst hebben. Maxime moet aan de bak om Linda in haar kamp te houden. Door een aangename verrassing ontdekt Nina dat zij de ware voor Bing is.

  Dinsdag 27 oktober
  Een ongeluk brengt Sjors in contact met een gevaarlijke man. Nina’s plan met Monica lijkt zich tegen haar te keren. Aysen heeft last van moodswings en dus heeft Sjoerd last van Aysen. Hij weet het gevaar echter op sympathieke wijze af te wenden.

  Woensdag 28 oktober
  Linda hoort hoe Rover een afspraak van haar heeft verprutst. Lucas heeft een idee hoe hij nog meer publiciteit rond het bankje kan regelen. Maxime regelt een date waar ze Linda in mee krijgt, maar de avond eindigt met dubbelspel. Sjors wordt geconfronteerd met Thijs’ enorme argwaan.

  Donderdag 29 oktober
  Rikki vindt dat Bram bij haar moet wonen vanwege de aanhoudende stroomstoring bij Bouwhuis. Janine probeert Lucas van verdere leugens af te houden. Wiet doet Rover een speels voorstel. Wanneer Anton wakker wordt, realiseert hij zich nog niet in welke ellende hij eigenlijk zit.

  vrijdag nog niet bekend.

  1. vrijdag 30 oktober

   Sjoerd heeft schokkend nieuws voor Linda. Ludo wil niet dat Nina erachter komt hoe slecht zijn gezondheid is. Zelfs naar Janine doet hij zich sterker voor dan hij is. Bing luistert stiekem een telefoongesprek van Monica af en komt daarna in actie.

 3. ik denk dat Ludo wel dood gaat, alleen ik weet niet wanneer, zijn pech is ook dat hij straks alleen in huis ligt en misschien niet meteen gevonden word.

  Dit is het begin van het einde van Ludo, alleen hoop ik niet dat het nog maanden blijft door slepen.

  Schijnbaar wil Erik/Ludo stoppen, doe het dan op een snelle manier en niet de Ludo fans laten leiden

  1. Nou ik mag hopen van niet. Want las Ludo er uit gaat, dan gaat Janine er ook uit. Dat hebben ze samen zo afgesproken. Lees dit maar.
   http://ballinnn.com/ludo-sanders-en-janine-elschot-stoppen-samen-met-gtst/

   Bovendien zou ik het jammer vinden, dat er (“oud gedienden”) oudere spelers uit GTST gaan en er slechts de jonge spelers op termijn overblijven. Die vaak maar abdominale acteren.

   Ik overweeg dan te stoppen met kijken, als alle oudere spelers er uit gaan. GTST moet blijven voor jonge en oudere kijkers EN met jonge en oudere spelers. Er moet dus een evenwicht blijven. Op een kinder-jeugdprogramma zit ik niet echt te wachten.

  2. Ludo gaat er niet uit. Snap niet dat zodra Ludo iets mankeert iedereen dit weer gelijk roept.

   Ik vermoed dat hij een nier-donor moet zoeken en dan uitkomt bij Nina. Aangezien ze nog steeds hun banden niet hebben bijgelegd kan dit nog wel spannend worden. Vooral als Nina besluit om een nier af te staan aan haar vader en in het ziekenhuis erachter komt wat Ludo heeft gedaan om haar en Bing uit elkaar te drijven. Dan moet ze kiezen, Ludo helpen of laten stikken.

   Ik vermoed dat het zoiets wordt. Maar mocht Ludo er ooit uitgaan zal dat met veel vuurwerk en spektakel zijn.

   1. Of hij maakt Maxime wijs dat hij het wil goedmaken, zij staat een nier af en Ludo laat haar daarna weer barsten. Dat zou wel echt misselijkmakend zijn!

Geef een reactie