Afgelopen woensdag was Ferry Doedens te zien bij ‘Van der Vorst ziet Sterren’, hierin las hij een brief voor die hij heeft voorgelezen aan zijn collega’s bij GTST. Een oplettende kijker zag dat er op zijn iPad nog iets meer informatie stond.

In de brief die Ferry voorlas stond namelijk ook hoe Lucas de serie gaat verlaten. Lucas vertrekt namelijk met zijn nieuwe liefde Pelle uit Meerdijk.

Ferry zal tot de kerst te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden.

43 comments on “SPOILER ALERT: Ferry Doedens lekt verhaallijn uit

 1. Hmm, okee, okee… Ik heb het niet gezien maar het is natuurlijk ook niet echt een verrassing dat hij op deze manier de serie verlaat. Maar serieus… ”Pelle” ??? Ik vond ”Rover” al een beetje een vreemde naam, maar ”Pelle” :O
  #HijZalWelAardigZijn 😛

  1. Juist stoer en blits is de naam Pelle! Rover, wiet, sil, fos (ex nina), noud, bing, rikkie/sjors voor vrouwen?? Dat vind ik pas apart maar maakt gtst gewoon eigen.

   Go Pelle!!

  1. In ieder geval niet meteen. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat Lucas (en misschien zelfs Pelle) een paar maanden later terugkeren. Met een nieuwe acteur. We’ll see.

   1. Ik verwacht geen recast. Lucas zal wel even wegblijven, maar als ze hem terug willen in de serie denk ik dat ze Ferry een tweede kans geven. Maar dat zal wel minimaal een jaar duren, vermoed ik.

 2. Dit is nog niet alles. Een vage kennis van de kleinzoon van mijn oom zijn broer’s vriendin en daar een neef van werkt bij Endemol en heeft mij dit onhuld tijdens een avondje pokeren in zijn schuur met een glaasje Bacardi-cola teveel op..

  Martine Hafkamp komt terug en beledigd Lucas op straat. Lucas moet hier van huilen en heeft zoveel verdriet dat hij er met zijn vriend Pelle vandoor gaat. Pelle is overigens een knuffelbeer die hij heeft gekregen van Stefano voor zijn verjaardag.

  1. wooowh lk ben het kwijt… met je broer van je moeder en daar het kleine zusje van en die ging trouwen met de buurman van je vader????????

 3. Ferry is eerst ontslagen en toen weer opnieuw aangenomen toen hij afgekickt was. Het kan dus zijn dat het interview met Van der Vorst opgenomen toen Ferry nog niet wist dat hij nog een 2e kans kreeg. T lijkt me namelijk apart dat hij zo snel nadat ie 2e kans krijgt de serie weer uitgaat. Maar t zou kunnen natuurlijk.

  1. Hij is niet opnieuw aangenomen. Hij moet alleen zijn contractuele verplichtingen nakomen. Dat komt er op neer dat hij dus nog een aantal maanden moet werken zodat de schrijvers Lucas eruit kunnen schrijven. Er is vooralsnog geen sprake van een tweede kans.

  1. Ik denk dat een break ook wel even goed voor ‘m is. Hij is rond kerst voor het laatst te zien. Als hij terug mag komen verwacht ik hem eigenlijk niet eerder dan in het nieuwe seizoen (2016-2017).

  1. Hoe Ludo zich dwangmatig met haar leven blijft bemoeien vind ik op dit moment vervelender… Nina blijft gewoon een typetje op zich. Die hoort er gewoon bij.
   Het zijn soms net karikaturen.. die personages 🙂

 4. Ik zal eens een nieuwtje op deze site gooien.
  Ik ben een aantal dagen bij Endemol werkzaam geweest, extern, dus niet in dienst.
  Gisteren, op de repetitiedag, zag ik Robert, Wilbert Gieske daar rondlopen, dit lijkt op een terugkeer in GTST in mijn ogen.
  Zou natuurlijk kunnen nu Laura ook weer een iets grotere rol heeft op het moment.
  Ik heb natuurlijk geen zekerheid maar dit is wat ik gezien heb.

  1. @Jeroen, Robert (Wilbert Gieske) was sowieso in Amsterdam om de viering van het 25 jarig bestaan van GTST bij te wonen. Zag hem met Laura (Jette van der Meij) over de rode loper lopen. (alle oud en huidige castleden waren daarbij aanwezig)
   Robert is wellicht even gaan kijken op de set/opnames, dat kan dus de reden zijn dat je hem gezien hebt,
   Als hij al zou terugkeren, had ik hem eerder rondom de uitzendingen van het 25 jarig jubileum bestaan van GTST verwacht. Nu niet meer.

 5. Voordat die Pelle komt, krijgen we morgen dus eerst Floris. Ik denk dat die Floris het hart van Lucas gaat breken. En dan ontmoet hij Pelle.

 6. In de nieuwe promo zie je wie Pelle is.
  In de promo is te zien dat het erg spannend wordt omtrent Ludo.
  Voor de mensen die nieuwsgierig zijn:

   1. Zoals altijd wanneer deze persoon een link naar een “promo” plaatst.
    Kom niet met van die vage niet-werkende youtube links. Een echte promo staat op rtlxl.nl, gtst.nl en op deze site.

 7. Maar Ludo komt wel te overlijden, voorstukje gezien, Ludo zakt in elkaar, schijnbaar heeft hij nog kogels in zijn lijf. Zonde

 8. Maandag 12 oktober
  Sjoerd krijgt ruzie met Ludo. Thijs doorziet Sjors als ze toenadering zoekt. Anton krijgt een baan aangeboden, maar er zijn voorwaarden en het is onder zijn niveau. Rover heeft nachtmerries. Tegen zijn moeder doet hij alsof er niets aan de hand is, maar hij neemt wel iemand anders in vertrouwen.

  Dinsdag 13 oktober
  Nina krijgt een gewaagd idee wanneer ze er getuige van is dat Monica Bing probeert te verleiden. Sjoerd racet heen en weer tussen twee afspraken, die hij allebei niet mag missen. Rover voelt zich schuldig ten opzichte van zijn moeder.

  Woensdag 14 oktober
  Bing kan niet geloven waar Nina mee bezig is. Lucas is uitgelaten over een uitnodiging waar hij al een tijdje op zat te wachten. Ludo wuift zijn zorgen weg als hij onderzocht wordt in het ziekenhuis. Sjoerd kan zich niet meer inhouden en neemt Tim in vertrouwen over de toestand waar hij in verzeild is geraakt.

  Donderdag 15 oktober
  Anton deelt ouderwets aan iedereen orders uit en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Maxime krijgt een tegenvaller te verwerken. Nina vindt het bijna onmogelijk om normaal met Ludo om te gaan. Lucas krijgt Jef zover dat hij De Koning mag gebruiken voor een romantische rendez-vous.

  Vrijdag 16 oktober
  Sjoerd ontdekt dat het huis een nieuwe elektrische installatie nodig heeft en dat kost wat. Tim krijgt een aanbod om naar het buitenland te gaan. Wiet overtuigt Lucas ervan dat hun leven veel te oppervlakkig is. Anton zakt steeds dieper weg in zakelijke malaise, maar hij wil geen betalingsregeling.

  Maandag 19 oktober
  Maxime ontpopt zich als reddende engel. Sjors begeeft zich op het criminele pad. Aysen en Rikki fantaseren over babynamen. Sjoerd maakt zich grote zorgen door wat Anton is overkomen. Linda wordt op de proef gesteld wanneer ze haar ware gevoelens moet inhouden.

  Dinsdag 20 oktober
  Sjoerd kan het niet aanzien wanneer zijn huis wordt leeggehaald. Linda ontmoet een voor haar interessante man, maar Rover vindt het maar niks. Monica, Bing en Nina ontmoeten elkaar in De Rozenboom. Ze hebben allemaal een geheim en proberen dat zo te houden.

  Woensdag 21 oktober
  Bing is gechoqueerd wanneer Monica hem een ongelofelijk voorstel doet. Sjors wordt betrapt wanneer ze Thijs aan het natrekken is. Janine grijpt in wanneer ze denkt dat Ludo zijn gezondheid op het spel zet. Sacha zoekt juridische hulp in haar kruistocht om het bankje te behouden.

  Donderdag 22 oktober
  Aysen komt in een gevaarlijke situatie terecht met een overvaller. Sjoerd ziet mogelijkheden in Maximes oplossing om alle financiële problemen op te lossen. Nina zet Bing onder zware druk: kies tussen mij en Monica. Nu, meteen!

  Vrijdag 23 oktober
  Anna wil met Wiet samenwonen, maar dan hoort Wiet de reden waarom ze dat wil. Linda vindt dat Maxime een grens gepasseerd is, nu er meer slachtoffers vallen dan Anton alleen. Toch moet ze een kant kiezen. Ludo wijst een verrassing van Janine af. Sacha en Lucas lopen stad en land af met hun handtekeningenactie.

 9. **********Spoiler ********
  Ludo heeft na het onderzoek in het ziekenhuis te horen gekregen dat hij nierfalen heeft, hij word op een streng dieet gezet en mag vele dingen niet, en hij word later op een donatie lijst gezet. Dit kan een begin van het einde van Ludo zijn.

  ik heb het idee dat schrijvers terug in de tijd willen en met Thijs al opvolger van Frits van Houten en Maxime opvolger van Martine Hafkamp, dat die lijn een beetje wil volgen. Dit komt mede door de opmerking van Sjoerd tegen Thijs “Je bent nog erger dan Ludo”

  En nu met de nierfalen willen ze volgens mij de rol van Ludo afbouwen.

 10. Dat Ludo nierfalen heeft is geen flauwekul, is in de aflevering van 14 oktober te zien die je via Videoland vooruit kan kijken. Ludo moet zijn levensstijl veranderen en dat gaat niet doen of voorlopig niet tot Janine ingrijpt. Maar ze benoemen niet welke variant hij heeft, is het chronisch dan word het nijpend en komt het nooit meer goed en moet hij op de wachtlijst komen en dat zei de dokter wel tegen Ludo. Dus wat de gevolgen zijn voor zijn rol weet ik niet, maar hier bij ons thuis vroegen wij ons af waarom Ludo en wil hij er binnenkort uit. En gaat hij Bing nog harder aanpakken. Het zou inderdaad jammer zijn als Ludo bv aan het eind van het seizoen er uit zal gaan. Misschien word dat de clif wel, als Ludo een donor nier nodig heeft of Nina hem wil redden of niet, maar kan ook op zijn Ludo’s aflopen, dat ie over een paar maanden nergens last meer van heeft, zou wel super nep zijn, maar ja het blijft Ludo he

 11. Laat ludo er maar uit gaan, tijd voor een nieuwe slechterik.
  Ik gooi er een stelling in, moet ludo bllijven of niet zo ja/nee waarom wel/niet.
  Ik vind ludo moet er uit, omdat hij zijn langste tijd wel heeft gehad hij is te soft geworden echte lange verhaallijnen heeft ludo de laatste tijd ook niet meer, hij lijkt op een brede zij spoor te zijn beland?.

  1. Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen, beste @Frank.

   Ik sluit mij graag aan mij @Petra. Niet zo dom praten.

   O ja even dit nog. Ludo is net een kat, die heeft ook 9 levens. 🙂

 12. @ frank lul niet zo dom man, niemand heeft hele grote verhaallijnen. En hij heeft net een hele grote gehad rond de witwas schandaal, en nu met bing enzo. Het word wel weer tijd voor grote Ludo wraak actie.

 13. graag Rikki er uit want dat kind dat steeds maar een verhaallijn heeft gebaseerd op weeeeeeeeeeeeeeeeeeer een leugen begint nu wel heel vervelend te worden.
  Maar Ayssen zal wel een miskraam krijgen en Sjoerd dan gelukkig met de eeuwig liegende zwangere Rikki , bah wat een k.. karakter.
  Nee van mij mag Rikki eruit ze voegt helemaal niets meer toe aan de serie en vervalt in irritante herhalingen en laat iemand alsjeblieft de pil voor haar kopen en een doos condooms pfffffffffffffffffffff

 14. @ frank denk je nou echt dat Ludo eruit gaat.
  Ludo heeft wel degelijk grote verhaallijnen gehad.

  Het is wel logisch dat Ludo een beetje tegen word gehouden anders was bing allang verdwenen en nog vele.

  Wat je ook zegt Ludo blijft toch het beste personage die gtst ooit heeft gehad en die nierfalen overleeft hij sowieso wel. Als je 3 kogels overleeft wat is dit nou daarbij. Plus nog vele andere dingen zoals blind/verlamd/hersenvliesontsteking, hele waslijst Ludo is niet te stoppen. Ik hoop wel dat hij bing echt letterlijk laat schijten en hem goed kapot maakt. Bing komt te veel weg met dingen dat moet een keer ophouden.

  N. Sanders

Geef een reactie