Aanstaande dinsdag wacht er een grote verrassing voor Lucas, Pelle Schuiten, gespeeld door Eric Bouwman komt naar Meerdijk. Tijdens een interview met de lokale televisie haalde Lucas een aantal herinneringen aan het bankje op, maar door zijn zenuwen heeft Lucas een verhaal over ene Pelle verzonnen.

De televisiemakers besluiten om op zoek te gaan naar Pelle in het programma ‘Oude Liefde Roest Niet’. Op het moment dat Lucas niets verwacht, staat Pelle voor de deur…

Eric was van 2004 tot 2008 te zien in de soap ‘Onderweg naar Morgen’.

12 comments on “Eric Bouwman speelt Pelle Schuiten

 1. Nou en daar ben ik het dus 100% mee eens, steeds als ik die reclame zie waar hij in zit denk ik , geef die jongen toch een vaste rol in GTST.
  Leuke verschijning, top acteur e, gewoon precies voor GTST …………………. maar ja wie zijn wij ?

 2. Als ik het artikel lees van RTL Boulevard dan maak ik er op uit dat die Pelle een vast karakter gaat worden in GTST want daarin staat namelijk:

  “De acteur gaat de rol spelen van Pelle Schuiten, de love interest van het personage van Ferry Doedens. Ferry zelf is tot de kerst te zien in GTST”.

  Er staat niets over een gastrol. Dus als ik dit stukje tekst zo lees dan wordt de rol van die Pelle een soort vervanger voor Lucas en blijven we een homoseksuele personage in GTST houden.

  1. Ik denk het niet. In die uitgelekte verhaallijn stond toch dat Lucas het geluk zal vinden met Pelle? Ik denk dus dat ze samen Meerdijk verlaten. We hebben inmiddels natuurlijk ook al Anna en Wiet. En als er een mannelijk homoseksueel personage moet komen denk ik dat Rover een meer voor de hand liggende keuze is. En wellicht ook nog wel interessant vanwege het misbruik is het verleden.

 3. Zo leuk dat Eric nu in GTST zit! Alleen ontzettend jammer dat ze hem voor een kort, tijdelijk personage hebben aangenomen.
  Het is zo’n leuke vent en kan ook nog eens goed acteren. Ze hadden hem beter voor een vast personage kunnen aannemen.

Geef een reactie