GTST bestaat bijna 25 jaar, daarom blikken we samen met jullie terug op een aantal verhaallijnen die jullie bij zijn gebleven. Via social media vroegen wij jullie de verhaallijnen die jullie het meeste bij is gebleven te vertellen.Veel inzendingen gingen over de bruiloft van Lucas en Menno, daarom blikken wij nog één keer terug op deze verhaallijn.

In 2013 verschijnt Menno in Meerdijk, Aysen heeft er een potje van gemaakt op haar werk en de politie stelt een onderzoek in naar haar. Lucas deed er alles aan om Menno voor zich te winnen, wat lukte. Een relatie met ups en downs leidde in januari 2014 toch tot een huwelijk.

Op vrijdag 24 januari vindt het huwelijk plaats, waar ook Lucas’ vader Stefano aanwezig is. Niet alleen Stefano was een speciale gast, ook de Amerikaanse boyband Backstreet Boys komen speciaal naar het fictieve dorp om een optreden te geven.

Met het eerste homohuwelijk in een Nederlandse soap schreef Goede Tijden, Slechte Tijden geschiedenis.


 

Geef een reactie