Binnenkort komt er een nieuw gezicht bij in Goede Tijden, Slechte Tijden. Actrice Stijn Fransen gaat namelijk de rol van Sam Dekker spelen.

Voor de zomercliff keerde Linda Dekker samen met haar zoon Rover terug in Meerdijk. Dochter Sam is in Canada gebleven, omdat ze daar op een kostschool zit. Wanneer haar opleiding is afgerond, komt ook Sam naar Meerdijk.

Stijn Fransen is bekend van de serie SpangaS. Vanaf januari is Stijn te zien in GTST.

6 comments on “Stijn Fransen speelt Sam Dekker

  1. Ik zat vandaag nog te denken aan wie het zou zijn… Qua uiterlijk vind ik haar wel passend, weet echter niets over haar acteerwerk.

  2. Wow zo krijgt Gtst wel veel Spangas mensen, xD.
    Ik heb haar wel eens gezien in Spangas en haar acteerwerk viel me niet tegen, maar dat was ook zo bij Gaby(Sacha), die vond ik ook wel goed in Spangas, maar in Gtst acteert ze vooralsnog ondermaats, dus ik zie het wel.

  3. Dit zie ik als iets positiefs! Volgens mij zit zij qua acteren op bijna zelfde niveau als Barbara Sloesen en die vind ik echt helemaaaal geweldig!

    Gaby vind ik echt zeeer zwak acteren. In Spangas was ze nog redelijk, maar in GTST dreunt ze alleen dr tekst op. Zoals die scenes met Lucas en Manu. Lucas flipt helemaal en je ziet de angst/paniek in zijn ogen. Bij Sacha denk je alleen maar: ga eens uit beeld 😛

Geef een reactie