Maandag 5 oktober
Sjoerd is geschokt door het nieuws van Rikki, maar wil niet tegen Aysen liegen. Aysen doet Sjoerd een onverwacht voorstel. Anton en Anna horen het vonnis in de drugszaak die tegen hen loopt. Anton ontkent dat hij in de problemen zit, zelfs als Anna hem confronteert met wat ze ontdekt heeft.

Dinsdag 6 oktober
Nina en Monica maken gebruik van emotionele chantage in hun strijd om Bing. Na een tegenvaller wordt Rikki opgevangen door Rover. Linda is daar niet blij mee. Aysen bekent dat haar zwangerschap rare dingen met haar doet. Sjoerd wil haar beschermen. Ook al snapt Ludo niets van Antons vreemde gedrag, toch biedt hij hulp.

Woensdag 7 oktober
Wiet is geschokt door het aanbod dat Thijs aan Rikki heeft gedaan. Wanneer Tim Anton heel de nacht kwijt is, verbreekt Anna haar belofte. Linda eist van Anton dat hij zijn mond houdt over wat er tussen hen gebeurd is. Laura is het stralende middelpunt van een hartelijk welkom thuisfeest.

Donderdag 8 oktober
Janine twijfelt aan Nina’s geluk en komt ongevraagd in actie. Sjors neemt het voor Rikki op, maar Thijs weigert zijn verantwoordelijkheid te nemen. Monica heeft een ontmoeting met haar opdrachtgever en krijgt nieuwe instructies. Lucas is bang dat hij zijn ’touch’ kwijt is wanneer een leuke jongen hem niet ziet staan.

Vrijdag 9 oktober
Thijs heeft een heleboel uit te leggen bij de politie. Ludo kan niet langer verbergen dat het niet goed met hem gaat. Rover is zichzelf niet, omdat zijn vader op een vervelende wijze contact zoekt. Wiet probeert een eigenwijze en verliefde Lucas tegen zichzelf in bescherming te nemen. Sjors’ hoop op gerechtigheid wordt de bodem ingeslagen.

24 comments on “Spoilers 5 t/m 9 oktober

 1. Dus de dode die te betreuren is… is toch gewoon Zeger?
  Maar niemand zal om hem treuren…
  Had eigenlijk verwacht dat het Laura zou zijn, maar niet dus..

  1. Op Twitter zei RTXL vannacht of vanmorgen op erop kwam. Het werd btw gisteravond op Twitter gezegd, dus dan zou het er misschien al op kunnen staan!

 2. Dus bij het 25 jarig bestaan gaat er alleen iemand dood met een gastrolletje. Nou dat valt dan wel tegen zeg had echt wel
  wat spannenders verwacht. Bij bijna alle jubileum afleveringen gebeurde er echt iets schokkend,s en ging er een belangrijk personage dood.
  Dat gebeurt deze x dus niet beetje teleurstellend
  En waarom moet Anton voor komen? Omdat hij coke door de gootsteen heeft gespoeld.
  Beetje raar is dat ze kunnen je alleen pakken als je het invoert gebruikt of verhandelt en niet als je het weg gooit.

 3. Dinsdag 13 oktober:

  Nina krijgt een gewaagd idee wanneer ze er getuige van is dat Monica Bing probeert te verleiden. Sjoerd racet heen en weer tussen twee afspraken, die hij allebei niet mag missen. Rover voelt zich schuldig ten opzichte van zijn moeder.

  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/14261163

  Woensdag 14 oktober:
  Bing kan niet geloven waar Nina mee bezig is. Lucas is uitgelaten over een uitnodiging waar hij al een tijdje op zat te wachten. Ludo wuift zijn zorgen weg als hij onderzocht wordt in het ziekenhuis. Sjoerd kan zich niet meer inhouden en neemt Tim in vertrouwen over de toestand waar hij in verzeild is geraakt.

  Donderdag 15 oktober: VOLGT NOG!

  Vrijdag 16 oktober: VOLGT NOG!

 4. Geheime bron: Anton en Linda krijgen een relatie, en dan biecht linda op dat maxime achter alles zat…..

  me vader werkt bij endemol!

  1. Ja tuurlijk.. Als je vader daar zou werken had die een zwijgplicht. Anders krijg je dit dus, dat mensen/familieleden het door lullen en dan heb je kans op minder kijkers..

 5. Maandag 12 oktober 2015

  Sjoerd krijgt ruzie met Ludo. Thijs doorziet Sjors als ze toenadering zoekt. Anton krijgt een baan aangeboden, maar er zijn voorwaarden en het is onder zijn niveau. Rover heeft nachtmerries. Tegen zijn moeder doet hij alsof er niets aan de hand is, maar hij neemt wel iemand anders in vertrouwen.

  Dinsdag 13 oktober 2015

  Nina krijgt een gewaagd idee wanneer ze er getuigen van is dat Monica Bing probeert te verleiden. Sjoerd racet heen en weer tussen twee afspraken, die hij allebei niet mag missen. Rover voelt zich schuldig ten opzichte van zijn moeder.

  Woensdag 14 oktober 2015

  Bing kan niet geloven waar Nina me bezig is. Lucas is uitgelaten over een uitnodiging waar hij al een tijdje op zat te wachten. Ludo wuift zijn zorgen weg als hij onderzocht wordt in het ziekenhuis. Sjoerd kan zich niet meer inhouden en neemt Tim in vertrouwen over de toestand waar hij in verzeild is geraakt.

  Donderdag 15 oktober 2015

  Anton deelt ouderwets aan iedereen orders uit en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Maxime krijgt een tegenvaller te verwerken. Nina vindt het bijna onmogelijk om normaal met Ludo om te gaan. Lucas krijgt Jef zover dat hij De Koning mag gebruiken voor een romantische rendez-vous.

  Vrijdag 16 oktober 2015

  Sjoerd ontdekt dat het huis een nieuwe elektrische installatie nodig heeft en dat kost wat. Tim krijgt een aanbod om naar het buitenland te gaan. Wiet overtuigt Lucas ervan dat hun leven veel te oppervlakkig is. Anton zakt steeds dieper weg in zakelijke malaise, maar hij wil geen betalingsregeling.

  Bron: TvGids.tv

 6. “Ludo wuift zijn zorgen weg als hij onderzocht wordt in het ziekenhuis.”

  ik vind dit maar niks, misschien zijn niet alle kogels uit zijn rug verwijderd en krijg t hij daar nu problemen mee. Misschien houd Ludo het na 20e wel voor gezien dan is ie ongeveer 20 jaar in de serie.

  ik weet zeker dat het vreselijke gevolgen heeft.

 7. Maandag 19 oktober 2015

  Maxime ontpopt zich als reddende engel. Sjors begeeft zich op het criminele pad. Aysen en Rikki fantaseren over babynamen. Sjoerd maakt zich grote zorgen door wat Anton is overkomen. Linda wordt op de proef gesteld wanneer ze haar ware gevoelens moet inhouden.

 8. Dinsdag 20 oktober 2015

  Sjoerd kan het niet aanzien wanneer zijn huis wordt leeggehaald. Linda ontmoet een voor haar interessante man, maar Rover vindt het maar niks. Monica, Bing en Nina ontmoeten elkaar in De Rozenboom. Ze hebben allemaal een geheim en proberen dat zo te houden.

  BRON: Tvgids.tv

 9. Nina gaat Monica vingeren terwijl Monica van achteren wordt genomen door Bing. Bing zal met zijn leuter beide dames eens flink verwennen. Dat is hun geheim.

 10. Ik vraag me werkelijk af waarom ze WEER zo een debiele verhaallijn hebben met Rikki…. wederom liegt ze dus en heel toevallig is ze weeeeeeer zwanger (de pil werkt niet in Meerdijk denk ik).
  In ieder geval ben ik het karakter Rikki nu wel beu en van mij mag ze er uit.

  Rover en Linda begin ik geloof ik wel leuk te vinden.

Geef een reactie