Maandag 28 september
Wiet gaat helemaal op in de romantiek als Zeger haar in Ierland rondrijdt. Sjoerd krijgt een telefoontje dat zijn leven op zijn kop zet. Sjors en Thijs zijn het middelpunt van een politieonderzoek.

Dinsdag 30 september
Thijs is absoluut niet blij met wat Rikki hem verteld. Jef wordt steeds ongeruster, omdat Laura van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn. Na een hoopvolle aanwijzing gaat hij samen met Aysen op zoek naar haar.

Woensdag 30 september
Bing wordt constant gepusht om over grenzen heen te gaan. Wanneer vindt hij dat nu eindelijk eens genoeg? Anton heeft niet door dat hij Linda dingen verteld die juist tegen hem gebruikt kunnen worden.

Donderdag 1 oktober
Zeger laat het sprookje van de klif tot leven komen. Wiet wordt op de proef gesteld. Jef, Janine en Linda maken zich grote zorgen over Laura. Anton en Sjoerd zijn Anna kwijt en zoeken naarstig naar aanknopingspunten.

Vrijdag 2 oktober
Anton reageert zijn schuldgevoel af op Linda. Sjoerd wil weten hoe het nu zit tussen Rikki en Thijs. Rikki heeft nieuws voor hem. Sjors vliegt Thijs aan, omdat hij cruciale informatie heeft achtergehouden.50 comments on “Spoilers 28 september t/m 2 oktober

 1. Sjors die aangereden wordt door Zegers of in opdracht van Zegers? Rikki weer zwanger? Wiet en Anna komen duidelijk in de problemen, wie weet laatste afleveringen van Zegers? 1 oktober is er immers een dubbele aflevering i.v.m 25 jarig bestaan.. Spannend 🙂

 2. Ze moeten niet elke keer zo’n efteling muziekje erachter doen bij die sprookjes van Zeger. Soms is het net of ik naar een kinderserie aan het kijken ben.
  Lijkt verder wel spannend te worden.

  1. Vind ik juist gaaf gedaan. Dat speelse, kinderlijke efteling deuntje is een creepy kijk in zijn psyche. Hij ziet alles ook kinderlijk, als een fantasieverhaal en een sprookje. Ik vind het een lekkere griezelige en toch ook dreigende sfeer meegeven.. Nooit opgevallen hoeveel horror films kinderlijke en speelse muziekjes en deuntjes gebruiken?

 3. Wat een spannende spoilers. Ik denk dat er iets gaat gebeuren met Wiet en Anna in Ierland. Ik denk dat Anna Wiet achteraan is gegaan en dat Zeger dat doorheeft en haar dus vasthoudt. En dat Anton en Sjoerd haar zoeken. Maar Sjors en Tim zijn eerder Anna op spoor en redden haar. En gaan samen naar Wiet. En dan wordt Zeger ontmaskterd en hij probeert Wiet te vermoorden en Wiet is gewond en wordt levend begraven. Sjors Anna en Tim zijn getuige en worden allemaal ook met de moord bedreigd. Maar dan komt onverwachte hulp en Zeger valt neer.

  Ik denk en vermoed ook dat er een verhaalijn komt met Rikki en Rover die 2 gaan verliefd worden op elkaar dat denk ik. Maar dan komt Lucas in beeld Rover en Lucas krijgen gevoelens voor elkaar maar Rover durft dat niet te bekennen. En Lucas vertrekt met liefdesverdriet en gaat naar Stefano.

  Ik denk dat Rover bi is niet homo maar bi want Lucas gaat Meerdijk verlaten en Rover gaat dan verder met Rikki. Ik vermoed ook maar het lijkt mij niet logisch maar dat ze Ferry ook een kans geven en dat hij dan ooit terugkomt en dan begint Lucas en Rover weer een relatie dat denk ik. Lijkt mij wel mooie stel.

 4. Ludo is ook weer back in action.. making moves!! Haha. Na Zegers denk ik dat Ludo weer eventjes naar voren stapt als de grote troublemaker! En terecht! Hij heeft Bing lang genoeg getolereerd.. maar zijn prinses afpakken was een paar stappen te ver!

 5. Ik denk eigenlijk gewoon dat Zeger het niet overleeft. Zou het zéér irrealistisch vinden als er weer een telg van de Bouwhuis/Brandt-familie overlijdt. Of zou het dan toch Laura zijn?

 6. Nadat Sjors hoort dat Thijs dingen heeft achtergehouden over Zeger gaat zij natuurlijk naar Ierland en duwt die Zeger dr van een klif ofzo. Sjors is denk ik degene die het loodje legt.

 7. Dit is van 2 oktober:
  “Anton reageert zijn schuldgevoel af op Linda. Sjoerd wil weten hoe het nu zit tussen Rikki en Thijs. Rikki heeft nieuws voor hem. Sjors vliegt Thijs aan, omdat hij cruciale informatie heeft achtergehouden”

  Een theorie:
  Anton voelt zich schuldig omdat Tim dood is. Rikki heeft nieuws voor Sjoerd; Zijn broer is dood. Sjors vliegt Thijs aan omdat hij cruciale info over Zeger heeft achtergehouden en nu is haar man dood.

  1. Neen @Frank, Tim gaat niet dood.
   Lees dit maar, wel graag helemaal!!!
   http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/video-gtst-ster-beau-schneider-verlaat-meerdijk

   En wat Rikki, Sjoerd heeft te vertellen, heeft volgens mij te maken met wat in de spoiler van Dinsdag 30 september staat: “Thijs is absoluut niet blij met wat Rikki hem verteld”.
   Rikki is zwanger van Thijs. !!!!! 🙂
   En dat is het nieuws wat Rikki vertelt aan Sjoerd in de spoiler van 2 oktober.

   1. nee rikkie zegt dat ze zwanger is van thijs maar dat is ze van sjoerd.
    maar rikkie durft dat niet te zeggen omdat ze even daarvoor hoord dat aysen het kindje heeft gehouden en sjoerd en aysen weer samen zijn en een toekomst beginnen. als rikkie zou vertellen dat zij zwanger is van hem dan moet hij aysen vertellen dat hij vreemd is gegaan en ze wil het niet voor hem verpesten ook omdat sjoerd voordat rikkie zegt dat het van thijs is even helemaal in paniek raakt van nog een zwangerschap

 8. Wat Gtst de laatste tijd echt mist, zijn leuke koppels. Er zijn nu amper echt leuke koppels in Meerdijk. De enige dat ik nog oké vind is Sjoerd en Aysen. Maar verder…
  Sjors en Tim zijn echt zo saai, wat doen die nog in Meerdijk? Wiet en Zeger zijn tijdelijk. En dan heb je nog Bing en Nina, die totaal niet bij elkaar passen. Die twee zijn leuk als vrienden, maar als koppel zie ik ze echt niet zitten. En dit was het wat betreft de koppels. Eigenlijk is het gewoon dramatisch als ik ze een voor een opnoem.
  Hopelijk komt er daar snel wat verandering in en krijgen we weer koppels zoals Lorena en Jack of Nina en Noud.

 9. Ik denk dat het Anna is die het niet overleefd. In TV Film staat dit: Anton reageert zijn schuldgevoel over Anna af op Linda. Zou jammer zijn want zitten veel te weinig leuke vrouwen in Gtst. En vond haar en Wiet wel bij elkaar passen…

    1. Maxime ging er voor zorgen dat Anton niet de baan zou krijgen. Waarschijnlijk heeft ze verteld dat Anton drugs heeft weggespoeld van Ardil enzo en komt daar uiteindelijk een rechtszaak van

 10. Met het nieuws van Rikkie voor Sjoerd en het feit dat hij daarvan schrikt maar eerlijk erover wil zijn tegen Aysen zou t me niks verbazen als ook Rikkie zwanger van hem is.

 11. ja hoor, Ricky is zwanger pffffffffff, hoeveel zwangerschappen willen ze nog er in hebben , vergeet iedereen de pil in Meerdijk? of werkt de pil niet in dat dorp.
  Ik vind dit allemaal hele vervelende wendingen en zeker omdat er nu weeeeeeeeeeeer Ricky gezeik gaat komen en we hebben net al maanden haar oninteressante drama’s gehad.
  Van mij mag zij van die klif af kletteren.

  Ik vind Zeger eigenlijk wel een goede creep, zijn pupillen zijn gewoon eng zwart, goed acteur naar mijn mening.

 12. Rikki is weer zwanger mijn god wat een slechte keuze van de schrijvers. Rikki heeft zat verhaallijn gehad. Ik heb even geen behoefte aan Rikki drama. Kunnen de echte koppels niet eens normaal kinderen krijgen? Misschien Tim en Sjors volgend jaar als Tim terug komt in de serie.
  Ik hoop dat Aysen het kindje houd. Ik vind Sjoerd en Aysen erg leuk samen. Dylan acteert erg goed en ze lacht de laatste weken weer eens in de serie.
  Sjoerd heeft dalijk al 3 kinderen en hij is echt nog jong…

  1. Sjors is onvruchtbaar, dus geen baby voor Tim en Sjors. Of de schrijvers moeten er weer een draai aangeven. Verder zijn er geen koppels, afgezien van Bing en Nina maar ook Bing is onvruchtbaar.

 13. Wiet legt niet het loodje in de jubileum aflevering, en Anna ook niet. Wiet heeft perongeluk in RTL late Night verteld dat zij en anna op dit moment ( nu ze aan het draaien zijn) een stel zijn.

 14. Spoilers 6 oktober t/m 9 oktober

  6 oktober :
  Nina en Monica maken gebruik van emotionele chantage in hun strijd om Bing. Na een tegenvaller wordt Rikki opgevangen door Rover. Linda is daar niet blij mee. Aysen bekent dat haar zwangerschap rare dingen met haar doet. Sjoerd wil haar beschermen. Ook al snapt Ludo niets van Antons vreemde gedrag, toch biedt hij hulp.
  7 oktober:
  Wiet is geschokt door het aanbod dat Thijs aan Rikki heeft gedaan. Wanneer Tim Anton heel de nacht kwijt is, verbreekt Anna haar belofte. Linda eist van Anton dat hij zijn mond houdt over wat er tussen hen gebeurd is. Laura is het stralende middelpunt van een hartelijk welkom thuisfeest.
  8 oktober:
  Janine twijfelt aan Nina’s geluk en komt ongevraagd in actie. Sjors neemt het voor Rikki op, maar Thijs weigert zijn verantwoordelijkheid te nemen. Monica heeft een ontmoeting met haar opdrachtgever en krijgt nieuwe instructies. Lucas is bang dat hij zijn ’touch’ kwijt is wanneer een leuke jongen hem niet ziet staan.
  9 oktober:
  Thijs heeft een heleboel uit te leggen bij de politie. Ludo kan niet langer verbergen dat het niet goed met hem gaat. Rover is zichzelf niet, omdat zijn vader op een vervelende wijze contact zoekt. Wiet probeert een eigenwijze en verliefde Lucas tegen zichzelf in bescherming te nemen. Sjors’ hoop op gerechtigheid wordt de bodem ingeslagen.

  Bron = tvgids.tv

  Gaat dus niet goed met Ludo, zal hij dan toch schade ondervinden van de schietpartij, misschien beland ie alweer in het ziekenhuis en overlijd aan een vergeten kogel die zijn longen of hart doorboort.

 15. er klopt iets niet er werd gezegd dat Tim op 1 oktober voor 6 maanden uit gtst ging maar de spoilers van Woensdag 7 oktober 2015 zegt dit:

  Wiet is geschokt door het aanbod dat Thijs aan Rikki heeft gedaan. Wanneer Tim Anton heel de nacht kwijt is, verbreekt Anna haar belofte. Linda eist van Anton dat hij zijn mond houdt over wat er tussen hen gebeurd is. Laura is het stralende middelpunt van een hartelijk welkom thuis feest.

 16. Anna zit denk ik in de torenkamer, vandaar dat Wiet daar niet mag komen.
  Laura is indd ontvoerd, maar het is heel onduidelijk hoe en waarom.

   1. En niemand behalve Tim (en Sjoerd) weten dat Sjoerd ook de vader is van de baby van Rikki. Sjoerd is een keer vreemdgegaan met Rikki toen ze dronken waren. Ze heeft de rest wijsgemaakt dat Thijs de vader is. Want daar heeft ze ook een relatie mee gehad.

Geef een reactie