Maandag 21 september
Linda bluft als Rover dure spullen nodig heeft voor school en speelt spion voor Maxime. Anton schept enorm op over zijn kansen op een baan. Anna heeft het zo erg verpest dat Wiet aangifte tegen haar wil doen. Zeger laat zich echter van zijn beste kant zien.

Dinsdag 22 september
Bing achterhaalt een groot geheim. Aysen ontdekt iets over zichzelf wat ze niet wil weten. Jef ergert zich wanneer weer iemand zich aandient met een bemiddelingspoging tussen hem en Laura. Tim ziet dat het emotioneel helemaal niet goed gaat met zijn broer.

Woensdag 23 september
Wiet krijgt een geweldig aanbod en doet daarna Lucas een geweldig aanbod. Laura ontdekt een diefstal en confronteert de dader ermee. Ludo krijgt bruikbare informatie over Monica. Thijs weet belastende zaken over Zeger, maar besluit dit voor zich te houden.

Donderdag 24 september
Aysen krijgt goed nieuws, wat haar carrière een opkikker kan geven. Rikki baalt van haar geldzorgen en zoekt samen met Sjoerd naar een oplossing. Dan krijgt ze heftig nieuws. Ludo is tevreden wanneer hij hoort hoezeer zijn plan effect heeft.

Vrijdag 25 september
Thijs triggert Zegers zwarte kant wanneer hij hem zwaar onder druk zet. Linda betrapt Anton op een leugen en kan alleen maar concluderen dat hij zijn hele gezin voorliegt. Jef denkt dat het zijn schuld is dat Laura spoorloos verdwenen is. Sjors wordt aangereden.8 comments on “Spoilers 21 t/m 25 september

 1. Sjors word aangereden Laura ontvoerd????
  Nou die spoilers beloven wel wat. Ikben benieuwd wat er in de 25 jaar aflevering gaat gebeurt 1 oktober

 2. Dit denk ik 1 oktober:
  * Jef, Janine en Linda maken zich zorgen omdat Laura nog steeds spoorloos is.
  * Anton, Sjoerd, Tim, Sjors en misschien Lucas zijn Anna zoek en gaan een speurtocht doen naar Anna die in gevaar is.
  * Sjors valt Thijs aan nadat hij geheim achter heeft gehouden over Zeger.
  * Aysen pleegt toch abortus

  Die Maxime en Linda vs Anton zal nog wel doorgaan.

  1. Nee ik denk dat Aysen het kind wel wil houden maar ze durft het niet aan zichzelf toetegeven en als ze het dan eindelijk accepteert dat ze het wil houden dat dan 1 oktober Monica en/of Bing haar iets aan doet waardoor ze een miskraam krijgt of dat ze naar het ziekenhuis moet en de baby het wel of niet overleefd ofzo

 3. Ik snap niet waarom nina voor die kut bing kiest die vuile rat.

  Bing die lafbek perste ludo af toen met die ontvoering van lucas en dreigement naar Nina toen met dat VMG gebeuren.

  Ik vind hem mede verantwoordelijk voor alles en dan schuilen achter Lorena lafbek dat hij is. Plus al dat geld is nooit terugbetaald en bij Bing gebleven. Ik hoop dat dit nog uitkomt en Nina hem dumpt en Ludo bing nog kapot maakt.

  Als Nina er niet was dan was bing sowieso al ergens gemarteld en verdwenen.
  Ludo heeft veel meer getolereerd dan Bing die kneus.

  -boot verbrand door bing
  -afpersing met dat vmg gebeuren
  -ludo in zn rug geschoten ook al was het zogenaamd een ongeluk

  Ludo moet hem gewoon opruimen het is genoeg geweest!

  1. Helemaal mee eens dat die Bing nu eens goed wordt aangepakt door Ludo, en dan niet zomaar wat bang makerij maar een ernstig ongeluk of van de aardbodem laten verdwijnen zoals Ludo ook met andere rivalen gedaan heeft. Die Bing is een irritante gozer geworden in de loop der jaren die alleen nog maar jaar in jaar uit het liefdesleven van Sjors in de weg wil zitten en het wordt nu eens tijd dat hij de serie gaat verlaten. Een echt spannende verhaallijn geeft hij niet.

Geef een reactie