Tijdens de zomercliff dook Zeger Philip van Zuylen – De Larrey, een geadopteerde jongen van adel, op in Meerdijk. In de afgelopen dagen zagen wij dat Zeger niet blij is met Anna en komen er langzaam achter dat Zeger meer te verbergen heeft.

Wat heeft Zeger te verbergen? Laat je mening achter!23 comments on “GTST Denktank: Wat heeft Zeger te verbergen?

 1. Ik vind hem raar en een beetje eng hij is wel wat van plan maar wat kan je doen met wiet? Ontvoeren voor losgeld of zo heeft toch geen zin

 2. Misschien heeft hij z’n oma wel zelf vermoord om erfgenaam te worden van het landgoed… En zodra Wiet erachter komt wat er aan de hand is met Zeger en weg wil komen, laat Zeger haar misschien niet weggaan en zal hij haar gijzelen. Wie weet, het is immers een soap. Er is sowieso meer aan de hand dan wat we al van hem weten door de app (NPD, obsessie met sprookjes).

 3. Ik vind hem eng haha. Denk dat hij Wiet meeneemt naar zijn kasteel zodra hij het krijgt dankzij Thijs. Anna en Sjors reizen Wiet achterna omdat ze ongerust zijn.

  Zeger is totaal sprookjesgek en zal Wiet opsluiten in zijn hoge toren net als Rapunzel. Anna klimt via het haar van Wiet naar boven en gebruikt parachute om naar beneden te springen en landen boven op Zeger die het niet overleeft.

  Einde

 4. Het zou zo romantisch zijn als Anna Wiet gaat redden.. en dan zijn ze weer samen <3 En laat ze eens samen blijven. Je kan genoeg leuke/spannende verhaallijnen en problemen verzinnen om een stel dat ondertussen wél bij elkaar kan blijven. Lijkt me. Al is het maar voor een aantal jaar in plaats van een half seizoen.

  1. Dat gaat heus wel gebeuren dat Anna Wiet gaat redden want ze kan nu al niet uit de buurt van Wiet en die creep blijven en ze haat ook nog eens in het verleden van hem zitten graven.

 5. Ik denk dat het iets te maken heeft met de van Houten familie.
  In ierland staat het huis met in de kelders de waterput, waar de oma van Wiet en Jack en Sjors in is gevallen.
  In de aflevering van 1 oktober speelt een deel van de aflevering zich ook af in Ierland.
  Ik denk dat Zege van Zuijlen is geadopteerd door de van Houten familie.

 6. Mischien is die creep wel een halbroer van Wiet en weten ze dat van elkaar niet, tegenwoordig kan er van alles maar in dat GTST dus ik kijk nergens meer raar van op.

  Het kan ook nog zo zijn dat die Zeger een gevaarlijke psychopaat is die bij Wiet in het gekkenhuis gezeten heeft en ontsnapt is.

  Volgens de spoilers duikt Anna in het verleden van die Zeger en komt zo er achter dat het een gestoorde randdebiel is en verteld het ook aan Sjors waar ze achter gekomen is.

 7. Omdat Zeger zo graag op het landgoed wil blijven wonen, kan het zijn dat hij daar enkele slachtoffers heeft begraven. En Wiet komt daar ook in gevaar, maar ik ben het met een vorige reactie eens dat Anna haar dan te hulp schiet.

 8. Zeger speelt inderdaad het sprookje van blauwborst na, waarin wiet word verboden in het torenkamertje te komen… Ze beloofd dit plechtig, maar we weten allemaal dat wiet toch zal gaan kijken, daar zal ze geconfronteerd worden met de gruweldaden van zeger. Dan breekt natuurlijk de hel los. Aangezien jef en lucas uit de serie gaan, verwacht ik dat hun de slachtoffers van deze verhaallijn zijn, jef en Anna worden de helden die respectievelijk laura en wiet zullen redden. Sinds tijden een spannende verhaallijn.

 9. Ik denk dat hij nog steeds leeft en dat hij degene is die Wiet en Anna fotograferen, zoals op de GTST APP naar voren komt. Wiet ging er toch een half jaar uit…. Dus 1+1 = 2

Geef een reactie