Op donderdag 1 oktober zendt RTL 4 een dubbele aflevering uit ter ere van het 25-jarig jubileum van GTST. De scènes van deze speciale aflevering spelen zich deze keer af in het prachtige decor van Ierland, waarin alle verhaallijnen tot een dramatisch hoogtepunt komen.

Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Laat het horen!

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

30 comments on “GTST Denktank: Wat gaat er op 1 oktober gebeuren?

 1. Oké, daar gaat ie: Wiet knapt helemaal af op Zeger, die wordt gearresteerd en tien jaar lang Guinness moet drinken.
  Sjef vindt Laura verkreukeld terug en verzorgt haar daarna liefdevol. Ze gaan trouwen en leven nog lang en gelukkig.
  Rikki biecht op dat ze ook een kind verwacht en vormt daarna een trio met Sjoerd en Aysen, pardon een kwartet met Bram erbij.
  Anton wordt verliefd op Linda en blijft verder met haar eigenaars van de Sapsalon.
  Bing valt toch op de moeder van zijn kind en dumpt Nina. Ludo is dolblij en verspreekt zich, waarna Nina hem helemaal verbouwt.
  Enfin, en nog wat van die dingen, maar minder interessant of het moet zijn dat Rover zich ontpopt als rover en dat zijn zus langskomt.

  1. Goed tellen en leuk proberen te zijn is op de zondagochtend kennelijk moeilijk, want natuurlijk vormen Sjoerd, Aysen, Rikki, Bram en twee nieuwelingen een sextet, maar dat had u al begrepen.

  2. “Leuk PROBEREN te zijn” idd. Jij moet nog veel over “goede” humor leren. Dat met wat je zegt over Bram zal een gemiddelde lezer als “ziek” bestempelen, niet als humor….

   1. Als je achter “trio” of “kwartet” meer zoekt dan drie of vier personen die min of meer bij elkaar horen, ben jij degene die “ziek’ is. Wellicht denk je aan het begrip “triootje”, maar dat is hier niet bedoeld.

 2. Ik ben inderdaad “bang” dat Zeger in het ravijn stort. Persoonlijk zou ik dat een zwakke verhaallijn vinden, jaren geleden is dit met Bowien ook al gebeurd. Nou weet ik wel dat het een soap is, maar hoe groot is de kans dat het überhaupt één keer in je leven gebeurd? Rikki zal inderdaad ontdekken dat het kind van Sjoerd is in plaats van Thijs en daardoor ontstaat er voor Sjoerd een onmogelijk situatie: kiest hij voor Rikki of voor Aysen? Anton en Linda heb ik al gezegd vanaf het moment dat Bianca dood ging…. De situatie rondom Monica komt denk ik nog niet zo snel tot een hoogtepunt. Verder ben ik benieuwd wat Maxime nog allemaal van plan is.

  Ik vind het btw echt cool dat Jef en Laura weer zoveel in beeld zijn, deze pioniers verdienen dat tijdens het jubileumjaar.

 3. Ik ga het vanavond zien ik kijk 3 dagen vooruit en heb de andere 2 afleveringen al gezien dus vanavond na de visitie die ik krijg even een 90 minuten zitten.

 4. Kort samenvatten:
  – Anna komt in Ierland en wordt opgesloten door Zeger in een kerker.

  – Laura ligt in een kelder of riool en Jef vindt haar daar. Laura beland in het ziekenhuis en krijgt een hartstilstand

  – Lucas duwt Zeger na een worsteling van de kliff af.

  – Sjors slaat Thijs neer met haar gebroken been.

 5. Ik denk dat er een hoop gebeurd waar veel verhalen samenkomen
  In meerdijk
  Sjors gaat de confrontatie aan met Thijs terwijl Sjors rust moet houden en dit leidt tot heftige woordenwisselingen
  Jef Janine Linda en aysen ontdekken wat er met Laura gebeurd is en vinden haar in slechte toestand en ze wordt naar het ziekenhuis afgevoerd en Laura ligt op het randje van de dood overleeft Laura het?

  In Ierland
  Anna probeert zich te bevrijden en wiet te redden die inmiddels ook zeger doorheeft
  Lucas en Tim horen gruwelijke verhalen over de kerker waar zeger nu is met wiet en Anna
  Wiet probeert te vluchten voor zeger die haar wilt ombrengen zijn Lucas Tim en Anna optijd?
  Bij de klif loopt de confrontatie heel hoog op tussen wiet en zeger voordat zeger wiet van de klif wilt duwen komt Tim precies optijd tussen en daarna komt Lucas ook maar waar blijft Anna?
  De confrontatie tussen zeger wiet Tim en Lucas loopt ontzettend hoog op en ineens pakt zeger iets uit zijn broekzak en wilt Tim neersteken met een mes maar dan komt Anna opeens er tussen en zij wordt geslagen met de mes en de confrontatie met worsteling loopt heel hoog op dat er gewonden valt en zeger valt van de klif door Tim

  Ik denk dat Tim zeger uiteindelijk niet met opzet van de klif duwt maar uit zelfverdediging en dat Tim daarna meerdijk tijdelijk verlaat en dus in gevangenis belandt en vervolgens dan vervroegd vrijgelaten wordt dat denk ik

  1. Waarom vertel je ons niet meer dan?
   Beetje kinderachtig. ..
   iemand een lolly voor houden en weg trekken ..
   vertel dan gewoon wat er gaat gebeuren…
   en als mensen het niet willen weten zet je in je beschrijving dat mensen niet verder moetten lezen als ze het niet willen weten …

   1. Kap eens met onzin te verkopen.
    Zonder dat ik de de aflevering gezien heb kan je in de vooruitzichten al zien dat ze er bovenop komt…

    Misschien moet je wat beters bedenken 😉

 6. Ik heb de aflevering ook al gezien.

  Laura ligt een tijdje in het ziekenhuis maar komt aan het einde van de aflevering al bij, Jef houdt haar hand vast.

  Lucas en Tim redden Anna uit de torenkamer, terwijl Zeger Wiet van de klif probeert te duwen omdat ze stiekem in het geheime kamertje heeft gekeken. Uiteindelijk is er een worsteling en heeft Zeger Anna beet, die weet zich los te rukken als Wiet zegt dat zij van Anna houdt en nog heel lang met haar gelukkig wil leven. Zeger is kwaad en flikkert zichzelf van de klif. Eind goed, al goed.

 7. Hahaha ,,, nee jo
  wiet en zeger staan op de rand van de klif
  als lucas Tim en Anna komen aan lopen
  ze besluiten met zn alle maar beneden te springen
  hand in hand springen ze alle 5 de doodtegemoet

 8. Zojuist de dubbele jubileum aflevering gezien. In eerste instantie heel spannend maar het had zeer zeker beter gekunt. De afloop is voorspelbaar en had zeker gezien de psychiatrische stoornis van Zeger spannender uitgewerkt kunnen worden. Het is het altijd net niet. Wil je de aflevering ook zien neem dan gratis videoland. Daar kun je standaard 3 afleveringen vooruit kijken.

 9. Ik vond het maar een rare aflevering en de spanning was weer eens heel erg ver te zoeken.

  Het einde was ongeloofwaardig met Zeger die zelf naar beneden springt en ik vind dat ze die Laura wel heel erg snel hebben gevonden terwijl er bijna geen aanwijzingen waren dat naar een spoor kon leiden.

  Al met al hebben de schrijvers het weer eens helemaal afgeraffeld en zijn ze met de Franse slag de bezem door het hele verhaal lopen vegen. Zonde van deze cliffhanger en heel erg jammer dat ze geen spannend en bloedstollend aflevering gemaakt hebben.

Geef een reactie