Beau Schneider zal GTST tijdelijk gaan verlaten. De acteur gaat de rol van Vledder spelen de theatervoorstelling ‘Baantjer Live – 2’ zo meldt het dagblad Metro vandaag.

Beau, die de rol van Tim Loderus speelt in GTST, zal vanaf 1 oktober 6 maanden niet te zien zijn in de serie.

Of Tim 1 van de slachtoffers is in de jubileumaflevering, is niet bekend.

12 comments on “Beau Schneider tijdelijk uit GTST

 1. Kan hij dan niet beter definitief uit GTST als hij het zo druk heeft met andere zaken? Snap best dat hij dingen naast GTST wil doen net als andere, maar is nu al de tweede keer dat hij er voor langere tijd uit moet.

  Straks komt Willem ineens weer terug en neemt hij hem weer 6 maanden mee.

  Vind hem ook geen interessant personage hebben, dus je zou hem niet echt missen denk ik. Net als Sascha.

 2. De eerste keer was het zijn eigen keus… Nu zit hij met de flexwet, die dankzij het kabinet tegenwoordig zes maanden is. GTST wordt er op deze manier niet leuker op, niemand meer langer erin dan drie jaar 🙁

  1. Sorry maar ik vind dit een hele domme opmerking. Deze wet is er om de werknemer te beschermen, zodat men niet alleen maar voor ontelbare jaren losse contracten kan krijgen maar dat de werkgever verplicht is om iemand voor vast in dienst te nemen na 2 losse contracten.Dat is een goede regel en juist absoluut geen slechte regel van di’t kabinet. Dat een GTST acteur dan na 2 contracten een half jaar er uit moet komt omdat Endemol zo asociaal is om een acteur na 2 losse contracten niet voor vast in dienst te nemen.

 3. Van mij mag hij helemaal verdwijnen uit de serie omdat hij slecht kan acteren en omdat hij geen interessant personage met een spannende verhaallijn heeft.

  1. Sorry hoor, maar dat is de rol die Beau/Tim moet spelen. Dat hij geen interessant personage is, met een spannende verhaallijn heeft, kan Beau/Tim niets aandoen, dat ligt aan de schrijvers die hem deze rol ect. toebedelen.
   Maar ondanks dat wil dat helemaal niet zeggen dat hij slecht zou of kan acteren. Ik heb Beau in het theater gezien, nou ik kan je vertellen, acteren kan hij wel degelijk.

 4. Ik kan uit bovenstaand artikel niet eruit halen dat hij met de flexwet te maken krijgt. Wel dat hij eruit gaat om in een toneelstuk te spelen. Dat is dus al inderdaad de 2de keer dat hij GTST voor 6 maanden gaat verlaten om in een toneelstuk te gaan spelen. Is GTST op dit gebied dan wel een makkelijke werkgever moet ik zeggen. Beau wilt zich even storten op iets anders nou dat kan gewoon. Als ik aan mijn werkgever vraag of ik 6 maanden even iets anders mag doen kan ik mijn ontslagbrief tekenen. Beau zal eens een keuze moeten maken toneel of tv.

  1. Een acteur krijgt met de flexwet te maken als hij/zij drie jaar in de serie speelt, wat nu het geval is met Beau. De vorige keer, toen Tim ‘ontvoerd’ werd door Willem, was hij op eigen aanvraag een maand of 2/3 niet te zien. Over dit vertrek is hij waarschijnlijk ingelicht, hetzelfde verhaal als Ruud Feltkamp. Daarom is hij waarschijnlijk op zoek gegaan naar ander (toneel)werk. Dat is wat ik denk, hoeft natuurlijk niet helemaal zo te zijn 😉

 5. Ik snap ook niet waarom ze het altijd zo vroeg bekend maken dat een personage er (tijdelijk) uitgaat…. De verhaallijnen worden op dit manier wel erg voorspelbaar en minder spannend… Zo zal hij inderdaad wel één van de slachtoffers zijn van de cliff op 1 oktober in Ierland…

 6. Ze mogen maar bepaalde tijd spelen en moeten er dan voor bepaalde tijd uit.. Lang leven de wet heeft niets met werk bij gtst te maken.. Maar dat Ruud er voor zoveelste x langere tijd uit is wordt niet benoemd toch?? Of zijn jullie die alweer vergeten?? Get a life people’s en laat de mens eens in zij waarde..

  1. Noud/Ruud heeft aangegeven om na ruim acht jaar in de soapserie een sabbatical te willen. Maar ook Ruud wilt zijn horizon buiten GTST verbreden, net zoals Beau met toneelspelen, wil Ruud meer als DJ Rudi Feral, de wereld rondreizen.
   Deze sabbatical combineert hij wellicht/misschien met de flexwet.

   Zo was Ruud afgelopen augustus o.a. te zien op zowel Dutch Valley in Spaarnwoude als op Lake Dance in Eindhoven.

   Verder beste Klara, wil ik toch effe kwijt, dat als iemand een andere mening heeft als jij, wilt dat dit nog lang niet wilt zeggen, dat we iemand niet in zijn of haar waarde laten.

 7. De datum 1 oktober klopt niet want hij is nog tot 20 oktober te zien in GTST. Lees de spoilers er maar eens goed op na, 19 oktober krijgt Tim te horen dat hij op reis mag gaan.

Geef een reactie