25 jaar GTST: De promo

Aanstaande donderdag is het zover, GTST bestaat dan 25 jaar. De scènes van deze speciale aflevering spelen zich deze keer af in het prachtige decor van Ierland, waarin alle verhaallijnen tot een dramatisch hoogtepunt komen. Maar voordat die spannende extra lange aflevering van start gaat, trakteert RTL 4 de kijker eerst nog op een bijzondere verrassing. Bekijk hieronder de promo:7 reacties

 1. Laura zou er toch niet uitgaan. Zou wel een erge shock zijn.

 2. Nee Laura gaat er niet uit.

  Spoiler van 7 oktober;
  Wiet is geschokt door het aanbod dat Thijs aan Rikki heeft gedaan. Wanneer Tim Anton heel de nacht kwijt is, verbreekt Anna haar belofte. Linda eist van Anton dat hij zijn mond houdt over wat er tussen hen gebeurd is. Laura is het stralende middelpunt van een hartelijk welkomthuisfeest.

  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/14222331

 3. waarschijnlijk gaat zeger er uit zeggen ze dat er 1 persoon dood gaat is het maar gewoon een klein gastrolletje wat dood gaat

 4. ik heb de aflevering al gezien
  en hij is echt super spannend!!!

Geef een reactie