Over 2 weken bestaat Goede Tijden, Slechte Tijden 25 jaar. Dit wordt gevierd met een aflevering die zich afspeelt in Ierland. Vandaag heeft RTL middels een persbericht laten weten dat er een dubbele aflevering te zien zal zijn.

GTSTnoordIerland271gd-360-230-360-240-0-5-360-230_360_230_c1Wiet reist met haar nieuwe geliefde, de excentrieke van adel afkomstige Zeger, af naar het ruige Ierland. Daar stelt hij haar op de proef en laat dan pas echt zijn ware gezicht zien. Wiet komt in een benarde en levensgevaarlijke situatie terecht en het sprookje komt uiteindelijk ten einde als er een leven valt te betreuren. Met Laura gaat het alles behalve goed. Volkomen uitgeput valt ze in zwijm en ziet ze haar leven aan zich voorbij flitsen. Jef, Janine en Linda zijn hier getuige van en raken in volledig shock.

Thijs laat zich weer eens van zijn meest harteloze kant zien. Als hem om hulp en informatie wordt gevraagd bij de nasleep van een aanrijding, houdt hij zijn kaken stijf op elkaar. En waar is Anna toch? Zij lijkt van de aardboden verdwenen, totdat Sjors een aanknopingspunt vindt en hulptroepen inschakelt.
De extra lange aflevering, waarvan de meesten scènes zich afspelen op rotsformaties en basalten kliffen in het noordoosten van Ierland, loopt niet voor iedereen goed af. Maar wie er uiteindelijk het loodje legt, er met kleerscheuren en verwondingen vanaf komt en voor wie zijn of haar leven voorgoed veranderd, is te zien op donderdag 1 oktober bij RTL 4.

 

 

26 comments on “25 jaar GTST: De jubileumaflevering

 1. Gaaf! Ik vind Zegers een top personage en dit lijkt mij heel spannend te worden!
  En exit Laura? Jammer als dit het geval is maar zal haar niet zo missen als Jeff.
  Ik kijk er naar uit!

  1. Ik vond de jubileum uitzending heel spannend, ik schrok wel toen Anna als eerste op de klif stond samen met Zeger, en daarna met Wiet. Ik ben zo blij dat Anna en Wiet elkaar weer hebben gevonden na een moeilijke periode. Jullie hebben deze uitzending echt heel goed uitgezonden.
   De personage die Anna speelt (Barbara Sloesen) vind ik een super goeie actrice, Pip die Wiet speelt vind ik ook een goeie actrice. Ik zou het leuk vinden als ze vaste relatie hebben en misschien ooit gaan trouwen!
   Ik vond het ook spannend of Laura het ging redden, maar gelukkig is ze er nog!
   Echt super goed gedaan!!
   Ik ben fan van Barbara Sloesen en Pip Pellens. Echt een leuk stel Anna en wiet, ze passen bij elkaar.

 2. Tim gaat er uit, maar er stond al tijdelijk en ik denk sowieso niet dat hij dood gaat. Dat past ook niet in de Bouwhuis verhaallijn op het moment denk ik. De dode zal zijn in Ierland. Zover wij weten zijn Wiet, Anna, Tim, Lucas en Zeger daar. Met Zeger kunnen ze denk ik niet veel meer na 1 oktober. Dus ik denk dat hij dood gaat, of Lucas. De familie Sanders heeft nooit een dode bij de vaste cast gehad en Lucas zou er toch al uitgaan.
  Lucas of Zeger denk ik dus…

 3. Ik dacht aan precies hetzelfde toen ik las dat er iemand dood zou gaan; wie weet gaat Jef er echt uit. Maar er komt ook iemand te overlijden in Ierland, ik denk dat het vooralsnog Zeger is.

  Wanneer komt Noud nou toch terug?

 4. Op de foto zien we Wiet, Anna, Tim en Lucas die achter die griezel staan. Ik denk dat hij tegen Sjors aan het praten is en dat zij er niet zonder kleerscheuren vanaf komt en het loodje legt.

 5. Dit gaat de spannendste aflevering word die ik ooit het heb gezien zo omg ik schrok me dood toen ik las dat er dood zou gaan ik ben helemaal hyper

 6. Sjors dood zou inderdaad ook nog kunnen. Dat wordt wel heftig dan denk ik die begrafenis. Tim heeft dan wel weer een verhaallijn, want ze zijn nu getrouwd zonder problemen, en hij gaat er deze week uit, dus hij zal wel ergens heen gaan om over zijn verdriet heen te komen en uiteindelijk terug komen om op iemand anders verliefd te worden.
  Ook zielig dan voor Bing, Tim, Anna, Wiet, Janine, Laura, Jef, Nina en Lana. Maar als Sjors dood gaat is het wss definitief dat Martine Hafkamp ook niet meer terug zal komen. Maar misschien gaat Sjors helemaal niet dood, ze heeft vlak er voor ook al een auto ongeluk.

 7. Sjors gaat niet dood,want in de aflevering van 2 okt vliegt ze Thijs aan, omdat hij cruciale informatie achter hield. Ik denk dat Zeger van een rots valt. Ik vind hem een creep en een slechte acteur!

 8. Natuurlijk is het die creep , die speelt een raar sprookje op een klif na en dondert naar beneden, dat zie je toch al van mijlen ver aankomen.
  Maar zal wel spannend worden (ik vind Zeger helemaal geen slecht acteur, een heel geloofwaardige creep haha)

 9. gtst bestaat 1 oktober 25 jaar.
  1 oktober 1990 was ik een baby van 8 en halve maand oud.
  kijk kijk zelf gtst vanaf 2000 ik kijk al 15 jaar.
  ik ben geboren op 18 januari 1990.

  1. De deur blijft voor Ferry Doedens openstaan bij GTST. De makers schrijven de ontslagen soapie levend uit de serie.
   Dat denkt de overgote meerderheid van de stemmers op onze poll op prive.nl:

   oftewel de mensen denken dat de makers hem levend uit de serie schrijven, soms moet je verder lezen 😉

   1. Hoe hij ook uitgeschreven wordt, hij gaat in ieder geval niet hier dood, omdat deze afleveringen al waren opgenomen voordat hij werd ontslagen door Endemol.

  1. Ik denk dat dit de zelfde verhaallijn wordt als destijds tussen Bing en Danny, toen Sjors ook niet wist wie de vader is.
   Wat ik wil zeggen is dat,
   Rikki kan net zo goed zwanger zijn van Thijs.

 10. Lucas overleeft het. Spoiler voor 8 oktober:
  “Lucas is bang dat hij zijn ’touch’ kwijt is wanneer een leuke jongen hem niet ziet staan.”

 11. Wiet heeft perongeluk bij RTL late night verklapt dat Anna en Wiet op dit moment (nu ze aan het draaien zijn) een stel zijn. Dus sowieso die 2 gaan er ook niet uit.

Geef een reactie