Maandag 31 augustus
Thijs’ vernedering heeft grote gevolgen. Aysen neemt twee beslissingen over haar toekomst. Bing heeft heel wat uit te leggen na het ‘ongeluk’ van Ludo. Na het feest kan Lucas zich alleen maar flarden herinneren van wat er op straat gebeurd is. Rikki probeert Sjoerd te beïnvloeden.

Dinsdag 1 september
Wiet heeft hoogtevrees en moet geholpen worden. Jef ontdekt wat hij de afgelopen nacht gedaan heeft en met wie. Anton is tevreden over de uitkomst van zijn wraakplannetje. Linda wordt ontslagen zonder goede reden.

Woensdag 2 september
Na een chantagepoging komt Bing in actie. Rover versiert een baan. Laura probeert erachter te komen waarom Linda teruggekeerd is naar Meerdijk. Janine laat het er niet bij zitten als ze denkt dat Ludo liegt.

Donderdag 3 september
Door een hypnose proberen Sacha en Lucas zich dingen te herinneren. Als Thijs klanten kwijtraakt, ziet hij zich genoodzaakt in een schimmig zaakje te stappen. Rikki betrapt Sascha met een onbekend kind.

Vrijdag 4 september
Nina stelt Bing en Ludo een onmogelijke keuze. Rover doet een ontdekking over zijn werkgever. Jef schrikt als Sjors haar mond voorbij praat. Om de lucht te klaren met Anton bedenkt Maxime een groots gebaar.

55 comments on “Spoilers 31 augustus t/m 4 september

 1. Wat ik me afvraag: heeft Anton Maxime verkracht?
  Na de cliff was te zien dat Maxime in ieder geval niks meer weet dat ze seks hebben gehad, dinsdag blijkt Anton wraak te hebben genomen en vrijdag wil Maxime het ineens bijleggen terwijl ze daarvoor nog zo bezig was met haar wraak.

 2. Ik ben benieuwd voor wie Rover gaat werken. Voor de hand ligt natuurlijk Laura/De Rozenboom maar wat mij hij dan over Laura ontdekken? Hij weet al dat ze de moeder van Arnie is. Misschien komt hij erachter dat Laura en Linda elkaar haten.

  Of hij gaat voor heel iemand anders werken. Doordat Buddy naast Ferry zit op de castfoto vraag ik me af of die twee misschien iets met elkaar te maken krijgen. Rover zou natuurlijk best bij X-Selfie passen aangezien hij de doelgroep is.

 3. Zou Anton iets in de drankjes hebben gedaan? Staat dat hij tevreden is over zijn wraakplan. Was die chaos gepland om zo met Maxime in bed te komen en er geen getuigen zijn omdat niemand iets weet?

  Zou wel een onverwachte wending zijn 😀

  1. Daar heb ik inderdaad ook al aan zitten te denken. Maar Maxime kennende zou dan zeker niet die vrijdag erna haar best doen om het goed te maken…

  1. Dat weet ik uiteraard. Maar deze verhaallijnen zijn al een hele tijd geleden geschreven en opgenomen. Dus nog voordat Ferry ontslagen werd. Het is dus best mogelijk dat er toch iets gaat gebeuren tussen Lucas en Rover. Ook al zal het dan niet voor lange duur zijn.

 4. Hahaha, zo te lezen is er dus helemaal niks ernstigs met Ludo aan de hand en met ernstig bedoel ik dat hij op het punt staat dood te gaan.

  Weet iemand trouwens wanneer Ruud ongeveer weer terugkomt? En of dat nog voor het einde van het jaar is?

 5. Job de zoon van rik moet weer is terug keren seizoen 13 pas nog gezien heeft er niet echt lang in gespeeld anita gaat dood waar is job?nergens rik de bak in job weer nergens te zien laat die maar weer is terug komen

   1. Het was al meteen bekend dat Ferry nog een aantal weken terug moest komen om de verhaallijn af te ronden. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat hij ooit terug komt maar ik denk wel dat hij in ieder geval voor een tijdje weg zal zijn uit de serie.

 6. Waarom moet Maxime toch altijd ellende hebben?
  Zoon kwijt. Verkracht of gedrogeerd ofzo door Anton. Laat Nina eens in de shit zakken.

 7. Als Ferry na 10 weken nog opnamens heeft mag hij blijven.

  @Sanne Nina is ook verkracht, paar keer ontvoerd, bijna dood door haar broer en zus, gestalkt en met de dood bedreigd. Enige broer/zus die ze kan vertrouwen is Lucas.

  Ik vind dat de familie Bouwhuis gewoon geen ellende meer moeten hebben al 3 doden in de familie binnen 5 jaar.

  1. Ben bang dat de Bouwhuisjes nog niet van hun ellende afzijn aangezien Sjoerd weer vader wordt. Ik denk dat de baby er niet gaat komen met dank aan Monica.

 8. Ik vind dat het nu weleens tijd wordt dat er een oude bekende gaat terug keren in GTST, en dan heb ik het niet over die irritante Nick Sanders die maar niet dood wil gaan en het eeuwige leven lijkt te hebben. De schrijvers blijven wat dat betreft te veel bij hetzelfde personage hangen en wordt het allemaal ongeloofwaardig.

  Laat er nu maar eens een geheel nieuw verhaallijn geschreven worden voor Robert want die heeft in het verleden ook iets met Linda gehad.

  Of een terugkeer van Stan, Mark de Moor, Marieke (jongere zus van Janine) of Arthur Peters, Jessica en Hedwig Harmsen.

  1. Jij bent ook niet snel tevreden. Linda is net een weekje terug in de serie en je vindt het alweer tijd worden dat er weer iemand terugkomt.

  2. Ja inderdaad, weet je wie ze moeten doen… Linda! En dan geven ze er een zoon en een dochter ofzo, dat zou leuk zijn. Onee, dat is al aan de hand, net een week.
   En jij kan Robert wel terug willen, maar wilt Robert het wel? Robert zullen ze niet recasten, Marieke kunnen ze wel doen.

 9. Dat hoeven niet persé de originele acteurs te wezen die er geen zin meer in hebben maar een re-cast, en Robert kan altijd terug komen want Wilbert Gieske heeft een paar jaar geleden al meerdere malen aangegeven een terugkeer in GTST te willen.

  Donderdag 3 september: Door een hypnose proberen Sacha en Lucas zich dingen te herinneren.

  Zijn ze bij de nieuwe hypnose show van Beau van Erven Doorens langs geweest? HAHAHA!

 10. Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers

  Maandag 7 september

  Bing plaatst Nina voor een akelig dilemma. Linda verklapt een geheim. Janine weet niet wat ze ziet als Rover iemand neerslaat. Rikki verwijt zichzelf dat Bram de dupe wordt van haar fouten. Ludo wil Nina ervan overtuigen dat hij het goed met haar voorheeft.

  Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers

  1. Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers Spoilers

   Dinsdag 8 september:
   Anton grijpt in als hij ziet hoe Linda de Sapsalon runt. Lucas neemt zijn zusje in bescherming en dat brengt hem in conflict met Bing. Linda blijkt een klik te hebben met Maxime.

 11. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 25 (2014 – 2015). Ook kan je zien welke contractrollen hun entree hebben gedaan, en welke contractrollen zijn vertrokken. Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Entree/Vertrek contractrollen Seizoen 25 (2014 – 2015)
  Entree contractrollen: (5)
  1/9 – Thijs Kramer (Miro Kloosterman)
  31/10 – Anna Brandt (Barbara Sloesen)
  26/11 – Sacha Kramer (Gaby Blaaser)
  29/6 – Rover Dekker (Buddy Vedder)
  29/6 – Linda Dekker (Babette van Veen)

  Vertrek contractrollen: (3)
  13/11 – Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli)
  18/6 – Bianca Bouwhuis (Elvira Out)
  3/7 – Vincent Muller (Oscar Aerts)

  Episode Count Seizoen 25 (2014-2015) – 220
  1. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 126
  2. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 125
  3. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 125
  4. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 124
  5. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 124
  6. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 123
  7. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 122
  8. Rikki de Jong (Robin Martens) – 121
  9. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 120
  10. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 119
  11. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 118
  12. Tim Loderus (Beau Schneider) – 117
  13. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 114
  14. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 110
  15. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 108
  16. Jef Alberts (Bartho Braat) – 93
  17. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 91
  18. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 90
  19. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 89
  20. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 82
  21. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 82
  22. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 75
  23. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 35
  24. Ardil Baydar (Juvat Westendorp) – 29
  25. Julia Loderus (Wendy Brouwer) – 26
  26. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 25
  27. Bram Bouwhuis (?) – 25
  28. Alex de Boer (Michael de Roos) – 23
  29. Daryl de Groot (Poal Cairo) – 21
  30. Leon (Luca Savazzi) – 19
  31. Daphne van den Bos (Lieke Antonisen) – 17
  32. Reinier Veltman (Peter Faber) – 12
  33. Henk Raad (Christiaan van der Wal) – 5
  34. Hoofdinspecteur Groen (Franc Veeger) – 5
  35. Lana de Jong (?) – 5
  36. Nola Sanders (?) – 5
  37. Rox Kroon (Esther Gramsma) – 5
  38. Linda Dekker (Babette van Veen) – 3
  39. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 3
  40. Rover Dekker (Buddy Vedder) – 3
  41. Rechter Kamphuis (Chiara Tissen) – 3
  42. Carla Langeveld (Roos Blaauboer) – 2
  43. Valentijn Sanders (Ricardo Worp & Patrick Worp) – 2
  44. Jack van Houten (Mark van Eeuwen) – 1

  1. Nog een aanvulling op bovenstaande:

   Opvallende feitjes:
   Dilan Yurdakul (Aysen) heeft sinds haar intrede in 2012 dit seizoen in de meeste afleveringen meegespeeld. In seizoen 22 was ze in 64 afleveringen te zien en in seizoen 23 en 24 in 116 afleveringen.
   Hetzelfde geldt voor Pip Pellens (Wiet), die met haar 123 afleveringen haar record van vorig jaar inhaalde. Toen was ze in 114 afleveringen te zien.

   Caroline de Bruijn (Janine) is sinds seizoen 19 niet meer in zoveel afleveringen te zien geweest. Haar teller stond toen op 146 afleveringen. Hetzelfde geldt voor Bartho Braat (Jef) en Inge Schrama (Sjors).
   Erik de Vogel (Ludo) is sinds seizoen 20 niet meer in zoveel afleveringen te zien geweest.

   Ferry Doedens (Lucas) en Marly van der Velden (Nina) zijn dit seizoen, dankzij de flexwet en een zwangerschapsverlof, in veel minder afleveringen te zien geweest. De laatste keer dat ze in zo weinig afleveringen te zien waren was in het seizoen dat ze intrede deden. Ferry was in seizoen 19 in 3 afleveringen te zien, terwijl Marly in seizoen 15 in 8 afleveringen te zien was.

   Dit seizoen kenmerkte de terugkeer van een aantal oudgedienden; Ferri Somogyi (Rik), Christophe Haddad (Nick), Ricardo & Patrick Worp (Valentijn), Mark van Eeuwen (Jack), Roos Blaauboer (Carla) en natuurlijk Babette van Veen als Linda.
   Babette van Veen keerde terug voor langere duur. De laatste keer dat er iemand als vaste rol terugkeerde was in januari 2013. Pip Pellens maakte toen haar rentree.

   Dit is de tweede keer dat Guido Spek (Sjoerd) het jaaroverzicht aanvoert. In seizoen 23 was hij ook in de meeste afleveringen te zien. Toen stond zijn teller op 134 afleveringen.

 12. Vreselijk dat Linda weer terug is, nu met zoon, met zo’n bekende achternaam als kruiwagen, en geld gebrek, zal TV Nederland er alles aan doen haar te helpen!
  Sorry dat ik dit moet zeggen…….eigenlijk kan zij niets, niet acteren, niet zingen.
  En toch weer een baantje bij GTST, misschien heeft haar pappa een mooi bedrag gedoneerd.

  En dan Ferry, zat diep in de ellende, door eigen schuld, is zogenaamd in 14 dagen afgekickt, dit gelooft toch geen enkel weldenkend mens.
  En iedereen die mij hierop aanvalt, heeft geen idee, hoeveel tijd dit WEL kost.
  Nee, ik ben zelf nog nooit verslaafd geweest. Maar ik lees wel literatuur hier over.
  Binnen de kortste keren krijgt Ferry een terug val!

  1. Ik ben het eigenlijk 100 procent met Anja eens.
   Ik was jaren geleden al blij dat Linda weg was, toen kwam ze tot mijn grote schrik terug en gelukkig was ze snel weer weg……………………..maar jee daar is ze weer en ze kan nog steeds niet acteren en ze zegt nog steeds heel monotoon haar tekstjes op ,wat een hinderlijke rol en actrice (sorry voor de Linda fans, maar dat zijn er niet zo veel heb ik het idee).

 13. Maandag 7 september 2015
  Bing plaatst Nina voor een akelig dilemma. Linda verklapt een geheim. Janine weet niet wat ze ziet als Rover iemand neerslaat. Rikki verwijt zichzelf dat Bram de dupe wordt van haar fouten. Ludo wil Nina ervan overtuigen dat hij het goed met haar voorheeft.

  Dinsdag 8 september 2015
  Anton grijpt in als hij ziet hoe Linda de SapSalon runt. Lucas neemt zijn zusje in bescherming en brengt hem in conflict met Bing. Linda blijkt een klik te hebben met Maxime.

  Woensdag 9 september 2015
  Anna wordt betrapt als ze onderzoek doet naar Zeger. Sjoerd heeft een vrolijke verrassing voor Aysen. Rikki’s baan loopt gevaar als ze plotseling naar Brams school moet. De band tussen Laura en Rover wordt steeds vertrouwelijker en dat zint Linda helemaal niet.

  Donderdag 10 september 2015
  Sjoerd neemt Rikki in vertrouwen over de situatie met Aysen. Jef vindt het hoog tijd dat Laura en hij een gesprek hebben over wat er tussen hen voorgevallen is, maar het ene misverstand stapelt zich op het andere. Tim gelooft dat Maxime het verleden heeft laten rusten, maar Anton niet.

  Vrijdag 11 september 2015
  Wiet is diep onder de indruk als ze merkt hoe ver Zeger voor haar wil gaan. Ludo wilt graag dat Nina hem een kans geeft om het goed te maken. Anna probeert Sjors in te laten zien dat Zeger een foute kerel is.

 14. Ziet er goed uit ik vond de eerste aflevering wel hilarisch vooral vanwege Lucas, ik ben volgens mij echt de enige die blij is dat Linda is teruggekomen het is heel fijn om weer een kreng te hebben zoals Lorena. En Rover vind ik ook wel leuk hij moet natuurlijk zoals Sascha en Thijs een beetje meer in het vak proberen te komen volgens mij heeft hij in nog niet zoveel series of films gespeeld. Hij is niet lelijk.

   1. Over Linda heb je gelijk dat ze niet kan acteren maar ben benieuwd of ze dat wel kon in de vroegere seizoenen. En over Rover die is nog jong dat is gewoon hetzelfde geval als we met Lorena hebben gehad die moet nog groeien in het acteren zelfde geld voor Sascha en Thijs. In het begin kon Lorena ook wel Gigi niet acteren maar ze is gegroeid in de jaren in het acteerwerk.

 15. Kan iemand mij helpen? In mei juni en juli ging ik naar de site van Rtl en kon ik de afleveringen van Gtst op me mobiel downloaden. Nu is heel site verandert. En jan je niks meer. Van Rtl4 krijg ik geen antwoord hopelijk hir wel.

 16. Het is wel grappig en ernstig tegelijk om te zien hoe Aysen denkt over haar zwangerschap. Alsof een abortus de normaalste zaak van de wereld is. Alsof je een schroefje uit de muur haalt, weggooit en nooit meer aan denkt. Klaar is Kees en we doen alsof er niks aan de hand is. Wie weet kunnen Sjoerd en de anderen haar wat verstand bijpraten, maar aangezien ze af en toe zo stronteigenwijs is en gewoon naar niemand nooit wil luisteren zal dat wel niet lukken. Of zou er een gedachte achter zitten van GTST om abortus bespreekbaar te maken, danwel onder de aandacht te brengen? Ik weet ook wel dat Monica weer terugkomt en dat dat de nodige ruzies met zich mee zal brengen, maar toch….. #justwondering

  1. Tja, het is een beetje een gevoelig onderwerp. Ik vind wat Aysen doet niet verkeerd, want dat ‘hompje cellen’ is nog geen volwaardig mens van wie je het leven zou ontnemen door abortus te plegen. Ik vind Sjoerd een beetje te ver gaan; hij ziet niet in waarom Aysen geen kinderen zou willen. Misschien doet GTST dit inderdaad om het onderwerp van abortus ter discussie te stellen. Ik hoop in ieder geval dat Aysen zich niet gaat bedenken met dat anti-abortussentiment van Sjoerd.

 17. Misschien is dat lichtgetine kindje in Thijs zijn huis het kind van Bing.. Die gedragen is door Monica. Omdat zij weer terug keert in september zou dat best kunnen.

 18. Aysen pleegt abortus, krijgt haar baan terug en stort zich weer helemaal op haar werk zodat ze geen tijd meer heeft voor Sjoerd en langzaam aan krijgen Sjoerd en Rikkie weer iets met elkaar.

  Dit kan je nu al opmaken uit de afleveringen die deze week geweest zijn en uit de spoiler van Donderdag 10 september waarin staat dat SJoerd Rikkie in vertrouwen neemt over de situatie met Aysen.

  Dat kind is van Bing en die Monica, ik begrijp alleen niet waar die Monica blijft want dat kind loopt nu al een paar dagen in GTST rond, al dan niet iedere dag in beeld gekomen. Ik neem aan dat Monica haar kind niet een paar dagen alleen laat en zeker niet in een huis met wild vreemden, want Thijs en Sasha kan Monica niet eens, hun kwamen veel later in GTST dan haar.

  1. Kent Monica Lucas wel? Want ze heeft dat kind aan Lucas gegeven en Lucas is degene die dat kind mee heeft genomen naar Thijs zijn huis. Dus…

 19. Een gevonden kind meld ik altijd zo gauw mogelijk bij de politie zodat die de dodelijk ongeruste ouders kunnen geruststellen maar niet in GTST.

  Ik vind die GTST-schrijvers niet zo goed meer schrijven. Ze denken dat ze alles kunnen maken. Dat de kijkers elk verhaaltje mooi vinden.

Geef een reactie