Over 2 weken is het weer zover, een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. In het 25e seizoen, die op 31 augustus van start gaat komen we er eindelijk achter welke sporen de feestavond heeft achtergelaten.

Liefdes

Foto: RTL Nederland
Foto: RTL Nederland

In het nieuwe seizoen is te zien dat Jef en Laura hebben gezoend. Ook Sjoerd en Rikki én Maxime en Anton zijn met elkaar naar bed geweest. Wanneer Sjoerd dit op wil biechten, verteld Aysen dat ze zwanger is. Tussen Nina en Bing is het ook spannend, kiest Nina de kant van haar vader, of blijven zij en Bing samen? Ook Wiet is verliefd, namelijk op Philip van Zuylen – De Larrey, een mysterieus personage die in Meerdijk verscheen.

25 jaar
Op 1 oktober bestaat de soap 25 jaar. RTL zal een dubbele aflevering uitzenden en het decor van deze aflevering zal Ierland zijn.

7 comments on “Het nieuwe seizoen komt eraan

  1. Wij snakken naar het nieuwe seizoen. Jullie hebben ons wel sterk bezig gehouden gedurende het verlof. Beste soap ooit.

  2. Heb er zin in! Al denk ik dat 1 oktober spannender zal zijn dan de cliffhanger 😛

    p.s.: hebben jullie ook dat als je bij Biografieën op Aysen klikt bij Bing terecht komt?

  3. Wat een creep is die Philip van Zuylen, wat zal zijn rol gaan worden?

    In oktober wordt het decor van GTST Ierland. Lucas wordt in Ierland ontvoerd door een leprechaun, zo wordt Ferry uit de serie geschreven.

Geef een reactie