Vandaag en gisteren vond het GTST Live evenement plaats. Het thema van deze shows was ‘All You Need Is GTST’ en stond in het teken van 25 jaar GTST. Honderden fans zagen hun idolen live en GTSTfanclub was erbij!

Muzikaal intro
DSC_0143
Dat GTST momenteel een muzikale cast heeft, is niemand ontgaan. Gaby, Dilan, Barbara, Robin, Pip en Marly namen voor het spetterende intro eenmalig de rol aan van een girlband, ze openden de show met het nummer ‘Wannabe’ van de Spice Girls.

Anders dan andere jaren werd er niet naar de eerste aflevering in zijn geheel gekeken. Per verhaallijn kwamen de acteurs naar het podium om over de verhaallijn te praten, vragen van fans te beantwoorden en natuurlijk te kijken wat er precies gebeurd is na het afscheidsfeest van Vincent.

jetteNiet alleen de intro was muzikaal, zo trad Jette op met het zelfgeschreven nummer ‘Zoenen doen we het liefst’, gebaseerd op haar leven als actrice in een soapserie. Naast de eenmalige girlband, was er ook een boyband gecreëerd voor het live-event; Buddy, Ferry, Everon en Guido zongen namelijk het nummer ‘One Way Or Another’ van Blondie (later gecoverd door One Direction).

Oude bekenden
fritsmartineIn het thema ‘All You Need Is Love’ werden er een aantal acteurs verrast door een aantal oude bekenden. Chris Comvalius, beter bekend als Dorothea verraste haar ‘soap-zoon’ Everon, Ferri Somogyi bracht een bezoekje aan Robin en Casper van Bohemen en Inge Ipenburg namen een videoboodschap op voor hun ‘soapkinderen’.

[satellite gallery=1 thumbs=on]

Foto’s: Caroline Baart

9 comments on “GTST Live 2015

  1. Dat heb ik dus ook ik vind het ook raar in de tijd van twitch etc dat dit niet live wordt uitgezonden. En in ieder geval dat je het niet ergens terug kan kijken.

 1. Bij oude bekende hoort ook nog wilbert gieske te staan of te wel robert, die jette verraste. Was trouwens wel een slechte livestream met zacht geluid.

 2. Je kon zaterdag vanaf 20.00 meekijken via een livestream van gtst/rtlxl voor €3.99. Die informatie stond onderaan in het meest recente mailtje dat ik kreeg over de Meerdijk app. Maar daar heb je nu niet veel meer aan… Ik heb zelf niet gekeken. Misschien dat je het nog terug kunt kijken maar dat zal ook niet gratis zijn.

  1. Ik was zaterdagavond niet thuis anders had ik dat wel gedaan. Maakt niet uit of het nog steeds €3,99 kost om het te kijken, dat heb ik er wel voor over.

 3. Hoi GTST ik heb been vraag gaat Robin Martens er ooit uit?
  Ik hoop het niet mijn vriendin en ik zijn haar grootste fans en ik hoop dat ik er een keer kan en mag ontmoeten ik kon namelijk niet bij GTST live zijn wat ik wel jammer vond ik zou namelijk met Robin op de foto willen en ook een handtekening van haar willen.

  Groetjes Marvin de Kruijff

Geef een reactie