• 17 augustus 2015
 • Roos
 • 22

Zojuist heeft RTL4 op Twitter de nieuwe castfoto geplaatst. RTL laat weten dat er dit jaar geen losse portretfoto’s zijn gemaakt, enkel een castfoto voor het 25-jarig jubileum van de soap. 

Wat vinden jullie van de nieuwe castfoto?Permalink voor ingesloten afbeelding

22 comments on “Dit is de castfoto voor seizoen 26

 1. Mooi! Ik heb trouwend sterk het vermoeden dat Rover homo is… In een interview vertelde hij dat hij single is en zei hij nadrukkelijk dat hij op vrouwen valt. Interview staat ook ergens op deze site. Waarom zou je dat anders zo nadrukkelijk zeggen?

  1. Denk je dat het personage homo is of de acteur? Het is wel opvallend dat Lucas en Rover naast elkaar zitten.
   Het is mogelijk dat er tussen die twee iets gaat gebeuren. Al weten we natuurlijk niet in hoeverre Ferry’s exit invloed heeft op de verhaallijnen.

   1. Het personage rover. En als dat zo is dan zal dat wel de verhaallijn worden… En dan verlaat Lucas meerdijk, omdat het op niets uitloopt (voor de zoveelste in z’n liefdesleven…). BaaaaaL nog steeds van de exit van Ferry, m’n favo personage :((…

    1. Als Linda en Anton iets krijgen kunnen ze wel mooi gebruik maken van de Edwin verhaallijn. Als Rover dan gay blijkt te zijn kan hij er bijvoorbeeld achter komen wat Anton destijds Lucas aangedaan heeft.

     Linda met een homozoon zou ik wel leuk vinden. Vooral als Lucas uit beeld gaat verdwijnen.

  2. Dacht ik ook, maar sommige vinden dat je dat niet mag zeggen want zou discriminerend zijn als je dat denkt. Beetje flauwekul natuurlijk, maar denk ook dat hij in de serie komt als homo.

  1. Dat wil niks zeggen. Voor seizoen 24, na de cliff met de parachute sprong, hadden ze ook een castfoto waar Mike nog gewoon opstond.

 2. Wat een prachtige mooie castfoto .
  Ze staan er allemaal er mooi op.
  In een woord geweldig.
  Een compliment ook voor de fotograaf.

 3. Dus dit is de cast voor het nieuwe seizoen.

  – Lucas gaat in december GTST verlaten
  – Noud blijft nog onbepaalde tijd weg
  – Wat Jef gaat doen is nog steeds onduidelijk
  – De dochter van Linda zal in de loop van het seizoen naar Meerdijk komen
  – En er wordt nog steeds gespeculeerd over een terugkeer bij het 25 jarig bestaan

  Ik ben op zich best blij dat Vincent de serie heeft verlaten, van mij mogen Tim en Rikki ook wel vertrekken, een leegloop van de zeik-karakters. Ik vind het nog steeds jammer dat Lucas de serie gaat verlaten. Wat er ook allemaal speelt, Lucas zorgt elke aflevering wel voor een glimlach op mn gezicht.

  Ik ben benieuwd bij wie Linda terecht komt dit seizoen. Een logische keuze zou Anton zijn, maar ze kan ook een leuk slinks duo vormen met Thijs.

  Weet iemand wanneer de eerste episode informatie komt?

 4. Wauw! Mooie foto, vooral Dilan en Barbara staan er prachtig op!

  Mocht Jef er ook nog uitgaan zou het wel leuk zijn als: het is mij! Robbert nog even terugkeert in de serie.

  Hoop ook dat Gaby zich beetje gaat ontwikkelen in acteerprestaties, begint net zoals Gigi (al was Gigi al verder toen ze begon).

 5. Wel raar want we hebben toch een aparte foto van Babette en Buddy gezien in RTL Boulevard.
  En enkele weken later had Buddy hem op zijn insta gezet.

   1. Als je goed naar de kleursetting kijkt van de portretfoto’s van Buddy en Babette kan je zien dat die vorig jaar zijn gemaakt. Waarschijnlijk kregen ze die toen ook omdat ze vorig seizoen nog nét te zien waren.

Geef een reactie